Jump to content
Dogomania

Milka (d. Ondra) - droga z piekła, wprost do nieba bram - w Swoim Domu w Szwecji

Recommended Posts

Posted

Ja już wielokrotnie pisałam Marcie, że dokonała cudu z tą małą , łysą kupką nieszczęścia. To tak jak w bajce o brzydkim kaczątku. Jaka piękna , mądra i wspaniała sunia wyłoniła się z tej kupki. To jest doskonały przykład dla innych, co można zdziałać miłością, odpowiednią opieką i wspaniałym kontaktem. Marta kocham Cię :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

jestem w domku mogę ze spokojem się pozachwycać :p piękne zdjęcia psiaki mają prawdziwy raj .Piękny film malutka jest mądra i taka wesoła nie ten pies .Marta dzięki:lol:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Nutusia']Zależy o co poprosisz :)
No stara sie bardzo, w zeszlym tyg w poniedzialek byla na rallymix kursie ze mna a potem w srode na swoim na zawody obi.

[quote name='Mika31']dziewczyny pozdrawiamy proszę mocno wymiziać od Miki bardzo tęskniliśmy .:loveu:
Wymiziamy :loveu:

[quote name='yunona']Ja już wielokrotnie pisałam Marcie, że dokonała cudu z tą małą , łysą kupką nieszczęścia. To tak jak w bajce o brzydkim kaczątku. Jaka piękna , mądra i wspaniała sunia wyłoniła się z tej kupki. To jest doskonały przykład dla innych, co można zdziałać miłością, odpowiednią opieką i wspaniałym kontaktem. Marta kocham Cię :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Dziekuje :loveu: Dokladnie tak, duzo mozna zrobic odpowiednim podejsciem i miloscia :loveu: Ona bardzo chetnie sie uczy ale to tez nie dziwne bo jesli ma w sobie corgi to corgi sa psami pasterskimi i pracuja chetnie przy czlowieku.

[quote name='Mika31']jestem w domku mogę ze spokojem się pozachwycać :p piękne zdjęcia psiaki mają prawdziwy raj .Piękny film malutka jest mądra i taka wesoła nie ten pies .Marta dzięki:lol:
Usmiechnieta :D

[quote name='Nutusia']Milunia - zajrzyj do galerii naszych tymczasów - znajdziesz tam siebie i kilka koleżanek, które miałaś okazję poznać, gdy u nas gościłaś :)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/240577-Ku-pami%C4%99ci-czyli-album-podopiecznych-Nutusi-%29
Bedziemy zagladac :loveu:

Posted (edited)

Cos z wczoraj, sama jestem zadowolona z 2-3 zdjec :loveu:

Jednego lancuchem przywiazali do latarni, drugiego porzucili bez smyczy...

Edited by deer_1987
Posted

[quote name='Mika31']pozują jak prawdziwe modelki:loveu:
A zaraz nowe pozowanko :loveu:

[quote name='pajda67']I my tu zaglądamy!!!!
Dziewczynki prześwietnie wyglądają:loveu:
Pozdrawiamy cieplutko!!!!!!
Bardzo nam milo :loveu:

Kocham Mileczkce i uwielbiam ksztaltowanie klikerem - ok 3 tygodni temu w ogole ja zadne zabawki nie interesowany a teraz prosze trzyma zabawke - zaczelam tez wprowadzac drewniany koziolek - dluzsza chwile tak ze zdazylam zrobic zdjecie

Posted

[quote name='deer_1987']A zaraz nowe pozowanko :loveu:

Bardzo nam milo :loveu:

Kocham Mileczkce i uwielbiam ksztaltowanie klikerem - ok 3 tygodni temu w ogole ja zadne zabawki nie interesowany a teraz prosze trzyma zabawke - zaczelam tez wprowadzac drewniany koziolek - dluzsza chwile tak ze zdazylam zrobic zdjecie

[/QUOTE]

A nie chcesz mnie wydaoptować? Patrząc na uśmiechniety pycholek milusi wzruszam się za każdym razem. Całuski :)

Posted

[quote name='Mika31']cudownie oglądać jak taki stworek się otwiera ,uczy się jak być beztroskim psem
Dokladnie :loveu: a jeszcze ja go naprowadzam krok po kroku - czyli sam duzo mysli i kombinuje :)

[quote name='a.piurek']A nie chcesz mnie wydaoptować? Patrząc na uśmiechniety pycholek milusi wzruszam się za każdym razem. Całuski :)
Moge :diabloti:

To prosze swieze dzisiejsze usmiechniete

Posted

O jezusie - nawet po drzewach już potrafią chodzić!!!!! :)

A tak swoją drogą, żeby psa trzeba było uczyć zabawy... Do końca życia nie daruję temu xxxx, że tak skrzywdził tak wspaniałego psa...

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Śliczne zdjęcia :loveu:[/QUOTE]
Niektore mi sie samej podobaja :loveu:

[quote name='Nutusia']O jezusie - nawet po drzewach już potrafią chodzić!!!!! :)

A tak swoją drogą, żeby psa trzeba było uczyć zabawy... Do końca życia nie daruję temu xxxx, że tak skrzywdził tak wspaniałego psa...[/QUOTE]
Wszystko potrafia :D

czasami i dorosle - bez przejsc - trzeba uczyc jak sie nie uczylo od szczeniaka. Ale idzie nam coraz lepiej :)

[quote name='Nutusia']Tak sobie myślę, że Marty zdjęcia powinno się umieszczać na pocztówkach - choćby nawet promujących piękno... Szwecji ;) :)[/QUOTE]
:oops:

Ja teraz szukam fajnych miejscowek ale pracuje dosc sporo a jeszcze musze gdzies miec czas na praktyki....

Wczoraj przed ostatnia lekcja i w czyms podobnym do obi klasa 1. Jeden moment mamy gotowy, zostalismy pochwalone za trzymanie koziolka - u nas pies ma byc w pozycji noga siad i ja podaje koziolka. ma go zlapac i trzymac min 5 sekund. Po raz pierwszy cwiczylam wczoraj zeby zlapala w tej pozycji - do tej pory siedzialam przed nia jak dalam koziolka - i zlapala i trzymala :loveu::loveu::loveu: Dla chetnych mam filmik z wieczornego cwiczenia koziolka po 2 godzinnym kursie

Posted

[quote name='deer_1987']Niektore mi sie samej podobaja :loveu:

Wszystko potrafia :D

czasami i dorosle - bez przejsc - trzeba uczyc jak sie nie uczylo od szczeniaka. Ale idzie nam coraz lepiej :)

:oops:

Ja teraz szukam fajnych miejscowek ale pracuje dosc sporo a jeszcze musze gdzies miec czas na praktyki....

Wczoraj przed ostatnia lekcja i w czyms podobnym do obi klasa 1. Jeden moment mamy gotowy, zostalismy pochwalone za trzymanie koziolka - u nas pies ma byc w pozycji noga siad i ja podaje koziolka. ma go zlapac i trzymac min 5 sekund. Po raz pierwszy cwiczylam wczoraj zeby zlapala w tej pozycji - do tej pory siedzialam przed nia jak dalam koziolka - i zlapala i trzymala :loveu::loveu::loveu: Dla chetnych mam filmik z wieczornego cwiczenia koziolka po 2 godzinnym kursie

Dawaj :loveu:

Posted

Nutusia napisał(a):
Moja mądra, dzielna Dziewczynka! Dla ukochanej Marty zrobi WSZYSTKO! :)

Stara sie bardzo :loveu: zapisalysmy sie na jeszcze jeden kurs - i bedziemy 4 maja startowac w zawodach z obiema. i do tego 29 marca jedziemy na takie jednodniowe "szkolenie" gdzie moze nam podpowiedza jak psa nauczyc ze przeciaganie zabawkami jest fajne :)

[video=youtube;dVkIlO4oBuQ]http://www.youtube.com/watch?v=dVkIlO4oBuQ[/video]

a.piurek napisał(a):
Dawaj :loveu:

poszlo na pw :)

Posted (edited)

[quote name='inka33']Mileczka jak zawsze śliczna! :loveu:

Więcej nie napiszę, bo mi coś do oka wpadło... ;)
To dla Ciebie i dla innych cos z dzisiaj :loveu:

Edited by deer_1987