Jump to content
Dogomania

Milka (d. Ondra) - droga z piekła, wprost do nieba bram - w Swoim Domu w Szwecji

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Asiaczek']Cudny spacerek:)
Ostatnio same fajne udane spacery, na jednym 31 psow bylo :loveu:

[quote name='Kasi i Lena']Śliczne spacerowe dziewczynki:loveu:
A jakie grzeczne i madre :loveu:

Edited by deer_1987
Posted

[quote name='marmosia']Poczekajcie na zdjęcie z budą :diabloti:
Tego nie planowalam dawac, bo to calkiem inne miejsce taki psi park ale mowisz masz :diabloti:

Do budy psie! :mad::mad:

Ty tez! :mad::mad:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Dzielne psiaki, po dachach chodzą:diabloti:
Troche agility w tym :D

[quote name='marmosia']Cudności :)
Sherry weszla calkiem do budy - akurat tam pasuje na lancuch do budy :evil_lol:

[quote name='inka33']Zgadzam się z przedmówczynią! :loveu:
Dziekujemy :loveu:

[quote name='Nutusia']Piękne i mądre! Samo się nic nie robi - to wszystko Twoja zasługa, Marta. I dziękować Ci za to będę do końca świata i o jeden dzień dłużej...
Najwazniejsze ze chca sie uczyc :) Mileczka coraz chetniej sama testuje rozne zachowania :) Calkiem dobrze sie bawimy na dwoch psich kursach :zakochany:

Wczorajszy wypad z kudlatym Falla :loveu: Takiej Mileczki to nie znaliscie :razz:

Posted

Rety, jakie super zdjęcia! :multi: Sama nie wiem, które najfajniejsze - czy zębiska straszliwe, czy lizanie śniegu, czy czarno-biala kudłata kula z ogonem, czy śnieg na nosie albo psem rozpylany... Ale radochę na pysiach widać, że hej! :)

Posted (edited)

Isadora7 napisał(a):
cudne gonitwy

Najfajniejsze zabawy :loveu:

inka33 napisał(a):
Rety, jakie super zdjęcia! :multi: Sama nie wiem, które najfajniejsze - czy zębiska straszliwe, czy lizanie śniegu, czy czarno-biala kudłata kula z ogonem, czy śnieg na nosie albo psem rozpylany... Ale radochę na pysiach widać, że hej! :)

Bardzo milo ze inni tylko na podstawie zdjec widza ta jej radosc :loveu:

Nutusia napisał(a):
Najlepsze, moim zdaniem, to Milkowy nurek w śnieg :)
I tylko jedna refleksja mi się nasuwa - haszczaki przy tej bandzie odpadają w przedbiegach ;)

No ten lisek z mordka w sniegu to smiesznie wyglada :D

Nic tylko sanki im montowac :loveu:

A my mamy swoje pierwsze sukcesy - Mileczka ktora po 8 miesiacach zaczela bawic sie zabawkami z Sherry kompletnie ignorowala zabawki na podlodze albo w moim reku a wczoraj bardzo pozytywnie mnie zaskoczyla :loveu: :loveu:

[video=youtube;A52g3LZs6Pk]http://www.youtube.com/watch?v=A52g3LZs6Pk[/video]

Na pw dla chetnych drugi filmik swiezy z dzisiaj :loveu:

Edited by deer_1987
Posted

Marta - widziałam, ale nie zdążyłam Ci odpisać. Wiem jedno - Milka dla Ciebie zrobi absolutnie WSZYSTKO! I choć się to wydaje niemożliwe - jeszcze nie raz Cię zaskoczy...

Posted

Nutusia napisał(a):
Marta - widziałam, ale nie zdążyłam Ci odpisać. Wiem jedno - Milka dla Ciebie zrobi absolutnie WSZYSTKO! I choć się to wydaje niemożliwe - jeszcze nie raz Cię zaskoczy...

Na pw leci ten drugi :loveu:

Juz wczesniej probowalam z zabawkami ale to sie nauczyla wycierac lapy o zabawke :D wczoraj zaczelam klikac znow za kazda reakcje z zabawka a potem tylko usta - zabawka. a dzis trzymalam w reku i czekalam na minimalne pociagniecie zabawki z reki i udalo sie :loveu:

Dokladnie tak, ona stara sie zrobic to o co poprosze :loveu: Ciekawe czym jeszcze zaskoczy :D