Kasi i Lena Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-u92sxNZq6Co/UPGvi7yH79I/AAAAAAAAme0/dC5eSo3tHl0/s800/IMG_8206.jpg moja piękna jamnisia, codownie jej w tym ubranku:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Cudny spacerek:) A ja przy okazji zaproszę na mój bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238920-TOTALNY-MISZ-MASZ-NA-URGO-I-TIN%C4%98-do-31-01-2013-r-godz-20-59 Może ktoś cos wypatrzy dla siebie? Pzdr. Quote
Ellig Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Uwielbiam zdjecia psiakow Marty i ich Znajomych:) Quote
taxelina Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='Kasi i Lena']https://lh4.googleusercontent.com/-u92sxNZq6Co/UPGvi7yH79I/AAAAAAAAme0/dC5eSo3tHl0/s800/IMG_8206.jpg moja piękna jamnisia, codownie jej w tym ubranku:loveu: To fakt cudnie jej w tej kurtce :loveu: [quote name='Ellig']Uwielbiam zdjecia psiakow Marty i ich Znajomych:) To cos dla tych co lubia, swieze nowosci z dzis Quote
Kasi i Lena Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Śliczne spacerowe dziewczynki:loveu: Quote
taxelina Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) [quote name='Asiaczek']Cudny spacerek:) Ostatnio same fajne udane spacery, na jednym 31 psow bylo :loveu: [quote name='Kasi i Lena']Śliczne spacerowe dziewczynki:loveu: A jakie grzeczne i madre :loveu: Edited February 2, 2013 by deer_1987 Quote
marmosia Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Poczekajcie na zdjęcie z budą :diabloti: Quote
taxelina Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='marmosia']Poczekajcie na zdjęcie z budą :diabloti: Tego nie planowalam dawac, bo to calkiem inne miejsce taki psi park ale mowisz masz :diabloti: Do budy psie! :mad::mad: Ty tez! :mad::mad: Quote
Kasi i Lena Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Dzielne psiaki, po dachach chodzą:diabloti: Quote
inka33 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Kasi i Lena napisał(a):Śliczne spacerowe dziewczynki:loveu: Zgadzam się z przedmówczynią! :loveu: Quote
Nutusia Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Piękne i mądre! Samo się nic nie robi - to wszystko Twoja zasługa, Marta. I dziękować Ci za to będę do końca świata i o jeden dzień dłużej... Quote
taxelina Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Dzielne psiaki, po dachach chodzą:diabloti: Troche agility w tym :D [quote name='marmosia']Cudności :) Sherry weszla calkiem do budy - akurat tam pasuje na lancuch do budy :evil_lol: [quote name='inka33']Zgadzam się z przedmówczynią! :loveu: Dziekujemy :loveu: [quote name='Nutusia']Piękne i mądre! Samo się nic nie robi - to wszystko Twoja zasługa, Marta. I dziękować Ci za to będę do końca świata i o jeden dzień dłużej... Najwazniejsze ze chca sie uczyc :) Mileczka coraz chetniej sama testuje rozne zachowania :) Calkiem dobrze sie bawimy na dwoch psich kursach :zakochany: Wczorajszy wypad z kudlatym Falla :loveu: Takiej Mileczki to nie znaliscie :razz: Quote
taxelina Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Moj maly miniaturowy kopiowany doberman :loveu: Quote
inka33 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Rety, jakie super zdjęcia! :multi: Sama nie wiem, które najfajniejsze - czy zębiska straszliwe, czy lizanie śniegu, czy czarno-biala kudłata kula z ogonem, czy śnieg na nosie albo psem rozpylany... Ale radochę na pysiach widać, że hej! :) Quote
Nutusia Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Najlepsze, moim zdaniem, to Milkowy nurek w śnieg :) I tylko jedna refleksja mi się nasuwa - haszczaki przy tej bandzie odpadają w przedbiegach ;) Quote
taxelina Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 (edited) Isadora7 napisał(a):cudne gonitwy Najfajniejsze zabawy :loveu: inka33 napisał(a):Rety, jakie super zdjęcia! :multi: Sama nie wiem, które najfajniejsze - czy zębiska straszliwe, czy lizanie śniegu, czy czarno-biala kudłata kula z ogonem, czy śnieg na nosie albo psem rozpylany... Ale radochę na pysiach widać, że hej! :) Bardzo milo ze inni tylko na podstawie zdjec widza ta jej radosc :loveu: Nutusia napisał(a):Najlepsze, moim zdaniem, to Milkowy nurek w śnieg :) I tylko jedna refleksja mi się nasuwa - haszczaki przy tej bandzie odpadają w przedbiegach ;) No ten lisek z mordka w sniegu to smiesznie wyglada :D Nic tylko sanki im montowac :loveu: A my mamy swoje pierwsze sukcesy - Mileczka ktora po 8 miesiacach zaczela bawic sie zabawkami z Sherry kompletnie ignorowala zabawki na podlodze albo w moim reku a wczoraj bardzo pozytywnie mnie zaskoczyla :loveu: :loveu: [video=youtube;A52g3LZs6Pk]http://www.youtube.com/watch?v=A52g3LZs6Pk[/video] Na pw dla chetnych drugi filmik swiezy z dzisiaj :loveu: Edited February 14, 2013 by deer_1987 Quote
Nutusia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Marta - widziałam, ale nie zdążyłam Ci odpisać. Wiem jedno - Milka dla Ciebie zrobi absolutnie WSZYSTKO! I choć się to wydaje niemożliwe - jeszcze nie raz Cię zaskoczy... Quote
taxelina Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Nutusia napisał(a):Marta - widziałam, ale nie zdążyłam Ci odpisać. Wiem jedno - Milka dla Ciebie zrobi absolutnie WSZYSTKO! I choć się to wydaje niemożliwe - jeszcze nie raz Cię zaskoczy... Na pw leci ten drugi :loveu: Juz wczesniej probowalam z zabawkami ale to sie nauczyla wycierac lapy o zabawke :D wczoraj zaczelam klikac znow za kazda reakcje z zabawka a potem tylko usta - zabawka. a dzis trzymalam w reku i czekalam na minimalne pociagniecie zabawki z reki i udalo sie :loveu: Dokladnie tak, ona stara sie zrobic to o co poprosze :loveu: Ciekawe czym jeszcze zaskoczy :D Quote
Recommended Posts