Jump to content
Dogomania

Milka (d. Ondra) - droga z piekła, wprost do nieba bram - w Swoim Domu w Szwecji

Recommended Posts

Posted

Nazywam się Emirek, jestem psem adoptowanym przez a.piurek
tu jest mój wątek.

http://www.dogomania.pl/threads/133649-Zmasakrowane-%C5%82apy-Emira-wo%C5%82aja-o-RATUNEK!EMIR-JUZ-WE-W%C5%81ASNYM-DOMKU!/page64

Pańcia gdzieś poszła, więc mogę szybko napisać wielką prośbę do wszystkich psich Przyjaciół: jest takie głosowanie, dzięki któremu moi bracia i siostry w Emirze będą mieli pełne miski.
Ja kiedyś wyzdrowiałem dzięki Wam i tej Fundacji, a teraz mogę się jakoś choć troszkę odwdzięczyć.

Dlatego bardzo proszę o głos Shirę i inne psiaki - głos na Emira

http://www.dogomania.pl/threads/2207...a-stycze%C5%84

Posted

Zdjęć na razie brak, bo i czasu brak. Może tradycyjnie w weekend się uda... Wczoraj miałam rezonans kręgosłupa, wróciłam do domu o 22-iej, wpadłam w fotel z herbatą, bo bardzo źle się poczułam po tym badaniu i obserwowałam jak dobre 20 minut Milka szalała z Kreśką jak NORMALNY pies! Bez żadnego strachu, rezerwy czy paniki. Były nawet warkoty! No i oczywiście ganianki dookoła komina. Do tego stopnia, że reszta bandy zamarła w bezruchu ze zdziwienia! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Zdjęć na razie brak, bo i czasu brak. Może tradycyjnie w weekend się uda... Wczoraj miałam rezonans kręgosłupa, wróciłam do domu o 22-iej, wpadłam w fotel z herbatą, bo bardzo źle się poczułam po tym badaniu i obserwowałam jak dobre 20 minut Milka szalała z Kreśką jak NORMALNY pies! Bez żadnego strachu, rezerwy czy paniki. Były nawet warkoty! No i oczywiście ganianki dookoła komina. Do tego stopnia, że reszta bandy zamarła w bezruchu ze zdziwienia! :)[/QUOTE]
Ale super wiesci :loveu: A Tobie duzo zdrowia!

Posted

[quote name='Nutusia']Bardzo dziękuję! 30 stycznia powinien zapaść wstępny "wyrok" na moje kości ;)[/QUOTE]

[quote name='deer_1987']To trzymamy kciuki zeby wynik byl taki jak sobie zyczysz![/QUOTE]

[quote name='M&S']My też trzymamy i zdrowia życzymy!!!!![/QUOTE]

Z całego serducha, nie mozę być inaczej niż DOBRZE

Posted

[quote name='Isadora7']Cześc Milka ciotka Isadora po ciezkim tygodniu zawitała i bierze sie za porżadki formalne na wątku :)[/QUOTE]

O kurcze, brzmi groźnie;)

Posted

[quote name='M&S']O kurcze, brzmi groźnie;)

bo ja jestem groźna

[quote name='deer_1987']Zobacz Milka jakie mizianki i odpoczywanie na Ciebie czeka :loveu: (swieze fotki sprzed chwili)

cuuuuuuuuuuuuuuuudne