taxelina Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Nutusia napisał(a):U Was będzie też w obcym domu. U nas jest u siebie, a tu jej się jakaś obca po domu kręci!!! :) No u nas to wszystko obce, nawet ja a Tz to w ogole... Quote
a.piurek Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Nazywam się Emirek, jestem psem adoptowanym przez a.piurek tu jest mój wątek. http://www.dogomania.pl/threads/133649-Zmasakrowane-%C5%82apy-Emira-wo%C5%82aja-o-RATUNEK!EMIR-JUZ-WE-W%C5%81ASNYM-DOMKU!/page64 Pańcia gdzieś poszła, więc mogę szybko napisać wielką prośbę do wszystkich psich Przyjaciół: jest takie głosowanie, dzięki któremu moi bracia i siostry w Emirze będą mieli pełne miski. Ja kiedyś wyzdrowiałem dzięki Wam i tej Fundacji, a teraz mogę się jakoś choć troszkę odwdzięczyć. Dlatego bardzo proszę o głos Shirę i inne psiaki - głos na Emira http://www.dogomania.pl/threads/2207...a-stycze%C5%84 Quote
taxelina Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Nutusia opowiadaj jak tam stadko? :loveu: Zdjecia tez mile widziane :evil_lol: Quote
Nutusia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Zdjęć na razie brak, bo i czasu brak. Może tradycyjnie w weekend się uda... Wczoraj miałam rezonans kręgosłupa, wróciłam do domu o 22-iej, wpadłam w fotel z herbatą, bo bardzo źle się poczułam po tym badaniu i obserwowałam jak dobre 20 minut Milka szalała z Kreśką jak NORMALNY pies! Bez żadnego strachu, rezerwy czy paniki. Były nawet warkoty! No i oczywiście ganianki dookoła komina. Do tego stopnia, że reszta bandy zamarła w bezruchu ze zdziwienia! :) Quote
M&S Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Bo Milka jest przecież NORMALNYM psem, znaczy suczką;) Quote
taxelina Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Nutusia']Zdjęć na razie brak, bo i czasu brak. Może tradycyjnie w weekend się uda... Wczoraj miałam rezonans kręgosłupa, wróciłam do domu o 22-iej, wpadłam w fotel z herbatą, bo bardzo źle się poczułam po tym badaniu i obserwowałam jak dobre 20 minut Milka szalała z Kreśką jak NORMALNY pies! Bez żadnego strachu, rezerwy czy paniki. Były nawet warkoty! No i oczywiście ganianki dookoła komina. Do tego stopnia, że reszta bandy zamarła w bezruchu ze zdziwienia! :)[/QUOTE] Ale super wiesci :loveu: A Tobie duzo zdrowia! Quote
Nutusia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Bardzo dziękuję! 30 stycznia powinien zapaść wstępny "wyrok" na moje kości ;) Quote
taxelina Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Nutusia']Bardzo dziękuję! 30 stycznia powinien zapaść wstępny "wyrok" na moje kości ;)[/QUOTE] To trzymamy kciuki zeby wynik byl taki jak sobie zyczysz! Quote
M&S Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='deer_1987']To trzymamy kciuki zeby wynik byl taki jak sobie zyczysz![/QUOTE] My też trzymamy i zdrowia życzymy!!!!! Quote
Isadora7 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='Nutusia']Bardzo dziękuję! 30 stycznia powinien zapaść wstępny "wyrok" na moje kości ;)[/QUOTE] [quote name='deer_1987']To trzymamy kciuki zeby wynik byl taki jak sobie zyczysz![/QUOTE] [quote name='M&S']My też trzymamy i zdrowia życzymy!!!!![/QUOTE] Z całego serducha, nie mozę być inaczej niż DOBRZE Quote
Isadora7 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 (edited) Wybacz Milka, ale inna jamniczka nadal walczy zapraszam na aukcje dla Gabuni http://allegro.pl/kalendarz-z-jamniczka-gaba-potrzebujaca-pomocy-i2056312232.html na aukcji jest sprzedawany kalendarz (oryginał jest w formacie A4) Edited January 13, 2012 by Isadora7 Quote
taxelina Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Co ma nie wybaczyc, Gabi teraz potrzebuje pomocy :loveu: Quote
Isadora7 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Cześc Milka ciotka Isadora po ciezkim tygodniu zawitała i bierze sie za porżadki formalne na wątku :) Quote
M&S Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Isadora7']Cześc Milka ciotka Isadora po ciezkim tygodniu zawitała i bierze sie za porżadki formalne na wątku :)[/QUOTE] O kurcze, brzmi groźnie;) Quote
taxelina Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Zobacz Milka jakie mizianki i odpoczywanie na Ciebie czeka :loveu: (swieze fotki sprzed chwili) Quote
Isadora7 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='M&S']O kurcze, brzmi groźnie;) bo ja jestem groźna [quote name='deer_1987']Zobacz Milka jakie mizianki i odpoczywanie na Ciebie czeka :loveu: (swieze fotki sprzed chwili) cuuuuuuuuuuuuuuuudne Quote
Recommended Posts