stupid-girl Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 czy juz cos wiadomo wiecej o piesku? wracaj na wszelki wypadek slicznosci na pierwsza:loveu: Quote
BeataJ Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Jak nas nie zasypie to bede dzis w schronie ok 15:30. Mam nadzieje, ze on nadal tam bedzie i ze go nie przeniesli nigdzie. Pozdrawiam Beata Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :multi: super, będziemy czekać! Atym czasem HOOOP NA PIERWSZA STRONĘ!!!:multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 W górę!!!!!Piękny Białasku myslimy o tobie... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Hoooop! Juz nie moge sie doczekac wiesci .....oby były dobre:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Hooooop!!!! Czy nikt tu nie zaglada:( Quote
Viz Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Nie było mnie, ale już przychodzę podbijać białaska. ;) Jeśli ktoś byłby tak miły to proszę o pomoc w podbijaniu Suni, której mam w podpisie. :( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 W góre!!!!! Tak czekam na nowe wiadomości... Dlaczego nikt sie nie interesuje tym Białaskiem:( Quote
daga_27 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):W góre!!!!! Tak czekam na nowe wiadomości... Dlaczego nikt sie nie interesuje tym Białaskiem:(beda wiadomosci i beda nowe zdjecia. bylysmy dzisiaj z Beata w schronisku:cool3: Beatka dzisiaj Wam wszystko napisze:cool1: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :multi: Super!!! kiedy, kiedy...umieram z ciekawosci:p Quote
daga_27 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a)::multi: Super!!! kiedy, kiedy...umieram z ciekawosci:pjeszcze dzisiaj;) nie wierze, Ze Beatka wytrzyma z rewelacjami do jutra:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Co to za rewelacje? to chyba ja nie wytrzymam:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Jejku a ja muszę wyjsc z netu i dopiero jutro tu wejdę....ale i tak ciesze sie ,że cos sie ruszyło:) Quote
daga_27 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 mam nadzieje, ze Beatka mi to wybaczy, albo mnie jutro zatłucze:mad: pies jest bardzo fajny, ma ok 3 lat, lubi ludzi, jest wykastrowany. Beatka dokladnie wszystko opisze:cool3: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ojej!! Musi znależc domek!!!!!!! Ludzie!!!!!!!!!!!!!! Quote
Viz Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ja również czekam na wiadomości od Beaty! Niestety nie udało mi się przyjechać w ciągu tygodnia do azylu, mam za dużo egzaminów :( Jutro za to będę i cały weekend. ;) Czekamy na wieści! Quote
wredne_słonko Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Jejku, a ja się hmm troche boje tam pojechac :oops: Po wizycie w Sopocie zawsze jestem przygnębiona, a tam psiaków kilka razy mniej i przez to mają lepszą opieke.. A na kokoszkach jeszcze smutniej :-( Quote
Viz Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Nie ma się co bać, trzeba przełamać się w sobie, bo tylko w taki sposób można pomóc tym psiakom. ;) Każdy kontakt z człowiekiem jest dla nich na wagę złota. A widzieć wdzięczność i iskierkę radości w oczach bezdomnego psiula, to coś dla czego warto się poświęcić. :loveu: :loveu: Quote
wredne_słonko Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Wiem wiem ;) Musze się przełamać, bo mam kilka rzeczy; jakiś dywanik i chyba poszewki :roll: Mogą się przydać.. Quote
BeataJ Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 daga_27 napisał(a):mam nadzieje, ze Beatka mi to wybaczy, albo mnie jutro zatłucze:mad: pies jest bardzo fajny, ma ok 3 lat, lubi ludzi, jest wykastrowany. Beatka dokladnie wszystko opisze:cool3: Chyba zartujesz Daga :-) Pisz, zawsze jestes szybciej w sieci niz ja. Wiec jak wyzje Daga napisala, pies ma ok 3 lat, jest w schronie od ok 1.5 miesiaca, jest po kastracji ( przeprowadzona niedawno ), bardzo fajny, kocha ludzi, kazdy wolontariusz moze smialo z nim wyjsc, ladnie chodzi na smyczy, Pani Kasia ( inspektor d/s zwierzat ) daje za niego reke a jak powiedziala malo jest psow za ktore odda reke :lol: Nie znamy reakcji na koty i dzieci. Ponoc bylo spore zainteresowanie psem po ogloszeniach w sieci i w gazetach ale niestety skonczylo sie tylko na telefonach...Mam nadzieje, ze tu bedzie inaczej - wkoncu tyle osob chcialo o nim cos wiecej wiedziec deklaraujac umieszczenie Bialego w sieci i pomoc w poszukiwaniach domu. Do dziela zatem!! A to jeszcze cieple foty. Beata Quote
supergoga Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Jest piękny. Deklarowałam pomoc w ogłaszaniu i mam zamiar to zrobić. Ten białas porwał na strzepy moje serce. Szkoda że nie może być mój. Quote
Recommended Posts