Jump to content
Dogomania

ADOPTOWANY!Shogun-bialy, cudny pies w typie owczarka w gdanskim schronie czeka na dom

Recommended Posts

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie było mnie, ale już przychodzę podbijać białaska. ;)

Jeśli ktoś byłby tak miły to proszę o pomoc w podbijaniu Suni, której mam w podpisie. :(

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
W góre!!!!! Tak czekam na nowe wiadomości...
Dlaczego nikt sie nie interesuje tym Białaskiem:(
beda wiadomosci i beda nowe zdjecia. bylysmy dzisiaj z Beata w schronisku:cool3: Beatka dzisiaj Wam wszystko napisze:cool1:

Posted

mam nadzieje, ze Beatka mi to wybaczy, albo mnie jutro zatłucze:mad: pies jest bardzo fajny, ma ok 3 lat, lubi ludzi, jest wykastrowany. Beatka dokladnie wszystko opisze:cool3:

Posted

Ja również czekam na wiadomości od Beaty!
Niestety nie udało mi się przyjechać w ciągu tygodnia do azylu, mam za dużo egzaminów :(
Jutro za to będę i cały weekend. ;)

Czekamy na wieści!

Posted

Nie ma się co bać, trzeba przełamać się w sobie, bo tylko w taki sposób można pomóc tym psiakom. ;) Każdy kontakt z człowiekiem jest dla nich na wagę złota.
A widzieć wdzięczność i iskierkę radości w oczach bezdomnego psiula, to coś dla czego warto się poświęcić. :loveu: :loveu:

Posted

daga_27 napisał(a):
mam nadzieje, ze Beatka mi to wybaczy, albo mnie jutro zatłucze:mad: pies jest bardzo fajny, ma ok 3 lat, lubi ludzi, jest wykastrowany. Beatka dokladnie wszystko opisze:cool3:

Chyba zartujesz Daga :-) Pisz, zawsze jestes szybciej w sieci niz ja.
Wiec jak wyzje Daga napisala, pies ma ok 3 lat, jest w schronie od ok 1.5 miesiaca, jest po kastracji ( przeprowadzona niedawno ), bardzo fajny, kocha ludzi, kazdy wolontariusz moze smialo z nim wyjsc, ladnie chodzi na smyczy, Pani Kasia ( inspektor d/s zwierzat ) daje za niego reke a jak powiedziala malo jest psow za ktore odda reke :lol:
Nie znamy reakcji na koty i dzieci. Ponoc bylo spore zainteresowanie psem po ogloszeniach w sieci i w gazetach ale niestety skonczylo sie tylko na telefonach...Mam nadzieje, ze tu bedzie inaczej - wkoncu tyle osob chcialo o nim cos wiecej wiedziec deklaraujac umieszczenie Bialego w sieci i pomoc w poszukiwaniach domu. Do dziela zatem!!

A to jeszcze cieple foty.

Beata