Jump to content
Dogomania

ADOPTOWANY!Shogun-bialy, cudny pies w typie owczarka w gdanskim schronie czeka na dom

Recommended Posts

Posted

Ania - dzieki za podbijanie. Mimo, ze ja jestem dober - fanka to Bialy strasznie zapadl mi w pamieci....Zastanawiam sie czy on bedzie chcial wyjsc z boksu, jak robilam fotke nie chcial do mnie podejsc :-(
Nie mam odp od wolontariusza, wiem, ze wielu z nich jest w Kokoszkach na weekendy. Moze ktos doczyta i zerknie do bialaska.

Beata

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MAM NADZIEJĘ... BO JAKOS NIKT NIE WYKAZUJE ZAINTERESOWANIA... SMUTNE TO!:-(
A BIAŁASEK JEST SLICZNY I NAPEWNO KOCHANY , TYLKO SIĘ BOI!!!:-(
SZWAJCARY Z REGUŁY WOLA KOBIETY...;)
Do gory psinko!!!!!!!!!!
Niech ktos cię zauważy!!!!!!!

Ja niestety ide juz do domu, a tam nie mam netu, więc jak ktos moze to podbijajcie Białaska!!!

Posted

ania miło ze podbijasz ale chyba nikt sie nie interesuje naszym bohaterem :( trzeba by było zrobic banerki pod naszymi podpisami z tym psiakiem bo inaczej nikt sie o nim nie dowie. Nie wiem może ktos z dogomaniaków jest zarejestrowany na jakims "owczarskim" forum i mógłby wrzucić wątek. Ja chętnie wrzuciłabym go na allegro ale cholera nie wim jak sie wystawia aukcje nigdy tego nie robiłam:oops:
Dobra to ja teraz złoże zamówienie na banerek bo sama tego nie umiem robić:oops:
....jejciu ale laik ze mnie

Posted

matko, wyglada jak moja Vera! tylko w wersji "samiec"
jest PIEKNY!
moja suczyne chcieli ode mnie juz pare razy odkupic,a na takiego przystojniaka nie ma chetnych?? nie wierze..

Posted

nanami, wstawiłam go na forum "4łapy" i chciałam sie zarejestrować na forum owczarków szwajcarskich ale tam jest jakaś awaria(oczywiście jeżeli mówimy o tym samym forum). Trzeba jeszcze kombinować gdzie go jeszcze pokazać