Jump to content
Dogomania

ADOPTOWANY!Shogun-bialy, cudny pies w typie owczarka w gdanskim schronie czeka na dom

Recommended Posts

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rybcia, Boski:loveu: normalnie sama bym go wzięła ale trzeba by było zmienić tylko kolor napisu na np pomarańczowy bo w niektórych miejscach sie zlewa z sierścia psa

Posted

Na allegro jest dwóch obsrewatorów.
A ktoś był w schronisku i widział psa, lub ma kontakt i będzie wiadomo gdyby pies został adoptowany?

Posted

terra napisał(a):
Na allegro jest dwóch obsrewatorów.
A ktoś był w schronisku i widział psa, lub ma kontakt i będzie wiadomo gdyby pies został adoptowany?

Do mnie odezwaly sie osoby, chyba z allegro. Problem w tym, ze ja tego psa wogole nie znam a ludzie pytaja o wiek, o kontakt z innymi psami, dziecmi etc.

Kochane - ja mam teraz tyle na glowie, ze nie wiem czy uda mi sie tam pojechac :-( Bede sie starala ale nie moge nic obiecac.

Dzieki Wam za tyle ogloszen i podbijanie bialaska!

Beata

Posted

Koniecznie trzeba się o nim dowiedzieć więcej, bo w tej sytuacji traci szansę na dom. Może trzeba napisać maila do schroniska? Kto to zrobi?

Posted

A użytkowniczka "Viz"? Ona czasem zagląda do schrona w Trójmiescie, tylko nie wiem dokładnie do którego, w kazdym razie tam mieszka i udałoby sie jej wyskoczyć tam i wziac białego na spacer i poobserwowac?

Posted

BeataJ, wysłałam Ci pw z danymi kontaktowymi do p. Kasi, Inspektora d/s zwierząt w schronisku Gd._Kokoszki.
Czekamy na wieści.
Biały! po domek, na początek!