LAURA Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 my będziemy:) jak zawsze :) bardzo milo wspominam wszystkie wystawy w NDM :D Quote
Incunabula Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ja może również. Sędzia nieznany, NDM dobrze wspominam, więc czemu nie :) ? Quote
Musiałek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Małgoś']My to raczej w pośredniej, bo to jednak jeszcze trochę dzieciak jest. A wy jak sobie życzysz, przecież się nie pozagryzamy na ringu :eviltong: Sędzia dla mnie taki trochę... no, nie wiem, jak posędziuje. Bardzo go lubię, wiem, co lubi w chartach, ale przy pastuchach to ja go nie widziałam.[/quote] ok to zglaszam w otwarta bo chcialabym skonczyc championat :) a sedzia ze zwiazku warszawskiego?? a co lubi w chartach?? Quote
Małgoś Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Zwraca uwagę na chody z przodu/z tyłu, kolor oka. No, nie tylko, oczywiście ;) Wogóle fajny sędzia, ja do niego jeżdżę, choć ostatnio coraz częściej mam inne poglądy na stawkę niż ten Pan. Ale i tak do niego zgłaszam :razz: A, Z Wawy jest istotnie. Quote
Musiałek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 "kolor oka" ?? to jestem ciekawa jakie ma kryterium w aussikach :)) Quote
Małgoś Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 No, ja też. Wogóle jestem pewna, że większość sędziów polskich oczy bursztynowe u aussika określi jako "jasne" :roll: A nami się pod względem wystawowym nie przejmuj, ty naprawdę masz pięknego psa i skończysz championat bez problemów. I to nie jeden ;) Quote
Musiałek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Małgoś']No, ja też. Wogóle jestem pewna, że większość sędziów polskich oczy bursztynowe u aussika określi jako "jasne" :roll: A nami się pod względem wystawowym nie przejmuj, ty naprawdę masz pięknego psa i skończysz championat bez problemów. I to nie jeden ;)[/quote] :eviltong: ta, taa, ta, ;) to jest piękne co się komu podoba :lol: aby CWC dostał :lol: napisz do mnie na gg ponieważ zgubiłam twój numer w sprawie PT - proszę !! :lol: Quote
jo-jo Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Napewno przyjedziemy pooglądać, ale czy wystawiac zobaczymy ;-)) Quote
*Merleka* Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 [COLOR=royalblue][FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]TERMINY[/B] [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana]I termin – 15.02.2007 [/FONT][/COLOR][FONT=Verdana] [COLOR=royalblue]II termin - 02.03.2007, zgłoszenia elektroniczne do 09.03.2007 [/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=royalblue][B]OPŁATY[/B] Wystawcy krajowi - zgłoszenia i opłaty wnoszone do 15.02.2007 r. (dotyczy wyłącznie psów zarejestrowanych w ZKwP) [/COLOR][/FONT][FONT=Verdana] [COLOR=royalblue]- za pierwszego psa (z katalogiem) 70 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 60 zł - za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 40 zł - za psa z tytułem Int.Champ. (bez katalogu) 40 zł Wystawcy krajowi - opłaty wnoszone od 16.02.2007 do 02.03.2007 r. (dotyczy wyłącznie psów zarejestrowanych w ZKwP) - za pierwszego psa (z katalogiem) 90 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 90 zł - za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 40 zł - za psa z tytułem Int.Champ. (bez katalogu) 40 zł Udział w konkursie Młody Prezenter 20 zł (bez katalogu). Bezpłatnie (bez katalogu) - pod warunkiem wystawienia - psy/suki: - wszystkich ras polskich, - zgłoszone do klasy weteranów. UWAGA ! Opłaty wnoszone w dniu wystawy wynoszą 150 zł za każdego psa.[/COLOR][/FONT] Quote
klepcia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=Black]My będziemy na 100% i będziemy debiutować w klasie otwartej. Troche sceptycznie jestem nastawiona do obsady sędziowskiej [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][B][COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][COLOR=red][FONT=Times New Roman][SIZE=3]RING 3[/SIZE][/FONT][/COLOR][SIZE=3] [FONT=Times New Roman][COLOR=blue]Ewa Bukład ok. 56[/COLOR][/FONT] [FONT=Times New Roman]Buldog Angielski[/FONT] [FONT=Times New Roman]Cane Corso [/FONT] [FONT=Times New Roman]Entelbucher Sennenhund [/FONT] [FONT=Times New Roman]Mastif Neapolitański[/FONT] [FONT=Times New Roman]Sznaucer Średni Pieprz i Sól[/FONT] [FONT=Times New Roman]Epagneul Breton (brittany)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pointer [/FONT] [FONT=Times New Roman]Seter Angielski [/FONT] [FONT=Times New Roman]Seter Irlandzki [/FONT] [/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Seter Szkocki (Gordon) Czy dobrze rozumiem ze Pani Bukład będzie sedziowac tak rozne rasy jednego dnia?? Czy ktoś z grupy VII miał już przyjemność być ocenianym przez ta Panią? [/SIZE][/FONT] Quote
karolayna Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 W Nowym Dworze byliśmy 2 razy i bez zastanowienia pojedziemy 3 :lol: Quote
Eurasierka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 my też jedziemy :lol: to będzie nasz [B]pierwszy raz[/B] w klasie otwartej :eviltong: mam nadzieję spotkać starych (a może też i nowych? :lol:) znajomych i nasycić oczy widokiem pięknych piesków :loveu: Quote
bizab Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 myśmy juz sie zgłosili troche czujemy sentymentu do tej wystawy moze dlatego ze w zeszłym roku była to nasza pierwsza wystawa Quote
tybetan Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 PILNIE poszukuje osoby ktora pomoze mojej przyjaciolce wystawic w NDM w sobote 31 III jej nowy nabytek shar-peia w klasie szczeniąt. JA NIESTETY NIE MOGE W TYM CZASIE JEJ POMOC. Zaznaczam tez ze kolezanka nie ma absolutnie zadnego doswiadczenia i od tego czy ktos z Was jej pomoze zalezy czy w ogole zglosi malucha na wystawe. Bardzo prosze o kontakt bezposrednio z zainteresowana na maila : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL].- osoba jest z Podkowy Lesnej k/W-wy Jest to przemila hodowczyni kotow i sprobujmy zarazic ja rowniez wystawami psow. PS Dla zainteresowanych sluzy porada w wystawianiu kotow. Quote
pingwinek=] Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ja zglaszam moja Liluu(yorka :)) czyli musimy byc tam w niedziele, bedziemy w klasie mlodziezy, to bedzie nasz debiut!! juz sie boje x> Quote
marthee Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ja mam pytanie. Zgłossiłam psa elektronicznie 15 lutego i nie dostałam żadnego potwierdzenia otrzymania zgłoszenia.... Czy mam rozumieć że dostane je późnej, czy coś się pochrzaniło i mam go jeszze raz zgłaszać?:roll: Quote
Gazuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ja jadę z beagielką w sobotę... W niedziele może z Docem. Rozważam - zglaszać, nie zgłaszać... Quote
Florka_xyz Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='marthee']Ja mam pytanie. Zgłossiłam psa elektronicznie 15 lutego i nie dostałam żadnego potwierdzenia otrzymania zgłoszenia.... Czy mam rozumieć że dostane je późnej, czy coś się pochrzaniło i mam go jeszze raz zgłaszać?:roll:[/quote] Ja tez zgłaszłam internrtowo i mi potwierdzenie przyszło po 3/4 dniach :lol: Quote
kasia.gie Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='marthee']Ja mam pytanie. Zgłossiłam psa elektronicznie 15 lutego i nie dostałam żadnego potwierdzenia otrzymania zgłoszenia.... Czy mam rozumieć że dostane je późnej, czy coś się pochrzaniło i mam go jeszze raz zgłaszać?:roll:[/quote] Ja tez zglosilam 15, na dodatek chwile po wyslaniu zgloszenia wyslalam potwierdzenie wplaty i rodowod mailem. Na maila tez nie mam zadnej odpowiedzi, wiec moze cos w oddziale nie dziala? Quote
Gonia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Przy każdym zgłoszeniu elektronicznym,dostajecie maila potwierdzającego z automatu.Jeżeli takiego nie ma to znaczy,że zgłoszenie nie przeszło.Co do załączników wysłanych oddzielnym mailem na adres biura,to wybaczcie,ale nie jesteśmy w stanie odpisywać.Jeśli brakuje nam jakiś załączników,kontaktujemy się z wystawcą. Quote
kasia.gie Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ale namieszlam:ices_bla:dostalam maila zwrotnego. Przepraszam, chyba koncowka sesji dala o sobie znac:cool3: Quote
Agasia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ja prawdopodobnie pojawie sie na handling... :) Quote
Gonia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='kasia.gie']Ale namieszlam:ices_bla:dostalam maila zwrotnego. Przepraszam, chyba koncowka sesji dala o sobie znac:cool3:[/quote]Eeee,kto pyta,nie błądzi:p Quote
marthee Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Gonia']Przy każdym zgłoszeniu elektronicznym,dostajecie maila potwierdzającego z automatu.Jeżeli takiego nie ma to znaczy,że zgłoszenie nie przeszło.Co do załączników wysłanych oddzielnym mailem na adres biura,to wybaczcie,ale nie jesteśmy w stanie odpisywać.Jeśli brakuje nam jakiś załączników,kontaktujemy się z wystawcą.[/quote] kurcze to co mam zrobić zadzwonić do nich?:shake: Quote
Recommended Posts