majuska Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Agula co ten chłop z nia robił, możesz napisać?? Bo ja nie wiem, a chciałabym się zabrać jakoś za reklamowanie je na forum labradorowym, napiszcie jak najwięcej aktualnych informacji o jej zachowaniu, o tym jakiego domu jej szukać. Tylko błagam, nie koncentrujmy sie na tym, że ma pójść na kanapę - bo z tego co mi wiadomo, równie dobrze, będzie szczęśliwa mając możliwość biegania po ogrodzie i pilnowania swojego terenu może w tę " mańkę " uderzyć?? Nie uszczęśliwiajmy jej na siłę starając się umieścić na kanapie... Quote
Agula99 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Majuska nikt na siłę nie chce ją wkładać na kanapę, bo ona się raczej nie nadaje, absolutnie o tym nie mówimy!!! Jej potrzebny fajny, spokojny człowiek, ktoś kto będzie tylko w nią wpatrzony, ogród, spacerki - to uwielbia, dałaby się pociąć za spacerki!!! I już było by super!!!! Quote
majuska Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Agula99 napisał(a):Majuska nikt na siłę nie chce ją wkładać na kanapę, bo ona się raczej nie nadaje, absolutnie o tym nie mówimy!!! Jej potrzebny fajny, spokojny człowiek, ktoś kto będzie tylko w nią wpatrzony, ogród, spacerki - to uwielbia, dałaby się pociąć za spacerki!!! I już było by super!!!! Wszystko fajnie Agula tylko poptrzebuję więcej szczegółów , żeby móc ją jakoś opisać na labkowym forum i żeby łatwiej dopasować ewentualny dom. Jak do psów, jak chodzi na smyczy, jakie zachowanie jest przy człowieku itp. itd. Quote
Irka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Sonik - wszystkiego najlepszego w psim świecie z okazji Dnia Kobiet :):) Quote
figa33 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Sonia to naprawdę taka czarnulka labka , warto ją umieścić na forum dla labek Quote
Agula99 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Dziewczyny wstawiam tu zdjęcia ten nowej , bo mi u niej nie wchodzi, to wstawiam gdzie weszło, niech ktoś przeżuci na jej stronę!!!! Quote
figa33 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Soniu , ja to się o ciebie martwię , choć masz w Boguchwale spokój i bezpieczeństwo Quote
Agula99 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Figa jak już wpadnie, to wszystkie nasze wątki poodwiedza :) Sońka ma się dobrze, jej żywioł to spacerki, jak ona na to czeka z niecierpliwością!! Gdzie ten super, spokojny domek, ze spacerkami i miziakami??? Quote
figa33 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Sonia tez pewnie dziś patrzyła smętnie jak to się wszyscy Ozikiem interesują choć to naprawdę super ,że pojechał do domu :multi: Soniu , dla ciebie to trzeba spokojnego człowieka , o dobrym , czułym sercu , abyś już nigdy nie musiała cierpieć , i taki na pewno gdzieś jest Quote
Dzika_Figa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='figa33']Sonia tez pewnie dziś patrzyła smętnie jak to się wszyscy Ozikiem interesują choć to naprawdę super ,że pojechał do domu :multi: Soniu , dla ciebie to trzeba spokojnego człowieka , o dobrym , czułym sercu , abyś już nigdy nie musiała cierpieć , i taki na pewno gdzieś jest I tego się trzymajmy. To tylko kwestia czasu. Quote
karolciasz28 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Dzika_Figa napisał(a):I tego się trzymajmy. To tylko kwestia czasu. Inaczej być nie może! :) Quote
Agula99 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Majuska i co w końcu z Sonią?Wrzuciłaś ją na te labradory?? Quote
figa33 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Soniu , ja wiem ,że ty masz w Boguchwale super-hiper , ale marsz do domu !! Quote
Becia66 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 z tobą Sońka to ja nie wiem co będzie, czy ktoś potrafi zaufać ci do końca skoro sama nie ufasz ? :shake: Quote
karolciasz28 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Becia66 napisał(a):z tobą Sońka to ja nie wiem co będzie, czy ktoś potrafi zaufać ci do końca skoro sama nie ufasz ? :shake: Beciu może nie będzie tak źle... Quote
barb Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='figa33']Soniu , ja wiem ,że ty masz w Boguchwale super-hiper , ale marsz do domu !! Odnowiłam Soni ogłoszenie na przygarnijzwierzaka - wyświetla sie na samym początku. Odświeżam tablicę. Ona ma na tablicy najwięcej wejść ze wszyskich ogłaszanych przeze mnie psów. Na allegratka też ma bardzo dużo wejść - mimo, że nigdy jej nie wyrózniałam. Quote
Agula99 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Ostatnio Sonia bardzo spokojna, cieszy się, można ją głaskać, a jak widzi że się idzie na spacerek, to już szał szałów i radości, wczoraj to aż się zmęczyła, taki kawałek poszłyśmy :) Soniu, też bym chciała dla ciebie wreszcie domek, żebyś mogła ganiać po ogródku :) Quote
karolciasz28 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Soniu znajdziemy ci taką chałupę, że hoho:lol:. Tylko troszkę czasu trzeba. Quote
Becia66 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Agula99 napisał(a):Ostatnio Sonia bardzo spokojna, cieszy się, można ją głaskać, ) oby znów w nią jakiś diabeł nie wstąpił. Quote
barb Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='barb'] Odświeżam tablicę. Ona ma na tablicy najwięcej wejść ze wszyskich ogłaszanych przeze mnie psów. Przed chwilą znów odświeżylam Soni tablicę - jest na samym pocżątku :lol: Quote
Becia66 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 barb napisał(a):Przed chwilą znów odświeżylam Soni tablicę - jest na samym pocżątku :lol: dzięki barb za czujność :lol:, z namiarem na Agule mam nadzieję bo ja jej dobrze nie znam. Może szerloka by jej zrobił ? bo swego czasu dużo psiaków nam stamtąd szło. Quote
barb Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Becia66 napisał(a):dzięki barb za czujność :lol:, z namiarem na Agule mam nadzieję bo ja jej dobrze nie znam. Może szerloka by jej zrobił ? bo swego czasu dużo psiaków nam stamtąd szło. Z namiarem na Ciebie, tylko Kaja jest na Agulę. Quote
karolciasz28 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Becia66 napisał(a):dzięki barb za czujność :lol:, z namiarem na Agule mam nadzieję bo ja jej dobrze nie znam. Może szerloka by jej zrobił ? bo swego czasu dużo psiaków nam stamtąd szło. Beciu dzisiejsza tablica to stary szerlok. :) Quote
Becia66 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 karolciasz28 napisał(a):Beciu dzisiejsza tablica to stary szerlok. :) no to ja ciemna jak zwykle :cool3:. Quote
Recommended Posts