Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agula co ten chłop z nia robił, możesz napisać?? Bo ja nie wiem, a chciałabym się zabrać jakoś za reklamowanie je na forum labradorowym, napiszcie jak najwięcej aktualnych informacji o jej zachowaniu, o tym jakiego domu jej szukać. Tylko błagam, nie koncentrujmy sie na tym, że ma pójść na kanapę - bo z tego co mi wiadomo, równie dobrze, będzie szczęśliwa mając możliwość biegania po ogrodzie i pilnowania swojego terenu może w tę " mańkę " uderzyć?? Nie uszczęśliwiajmy jej na siłę starając się umieścić na kanapie...

Posted

Majuska nikt na siłę nie chce ją wkładać na kanapę, bo ona się raczej nie nadaje, absolutnie o tym nie mówimy!!! Jej potrzebny fajny, spokojny człowiek, ktoś kto będzie tylko w nią wpatrzony, ogród, spacerki - to uwielbia, dałaby się pociąć za spacerki!!! I już było by super!!!!

Posted

Agula99 napisał(a):
Majuska nikt na siłę nie chce ją wkładać na kanapę, bo ona się raczej nie nadaje, absolutnie o tym nie mówimy!!! Jej potrzebny fajny, spokojny człowiek, ktoś kto będzie tylko w nią wpatrzony, ogród, spacerki - to uwielbia, dałaby się pociąć za spacerki!!! I już było by super!!!!

Wszystko fajnie Agula tylko poptrzebuję więcej szczegółów , żeby móc ją jakoś opisać na labkowym forum i żeby łatwiej dopasować ewentualny dom. Jak do psów, jak chodzi na smyczy, jakie zachowanie jest przy człowieku itp. itd.

Posted

Figa jak już wpadnie, to wszystkie nasze wątki poodwiedza :) Sońka ma się dobrze, jej żywioł to spacerki, jak ona na to czeka z niecierpliwością!! Gdzie ten super, spokojny domek, ze spacerkami i miziakami???

Posted

Sonia tez pewnie dziś patrzyła smętnie jak to się wszyscy Ozikiem interesują
choć to naprawdę super ,że pojechał do domu :multi:
Soniu , dla ciebie to trzeba spokojnego człowieka , o dobrym , czułym sercu , abyś już nigdy nie musiała cierpieć , i taki na pewno gdzieś jest

Posted

[quote name='figa33']Sonia tez pewnie dziś patrzyła smętnie jak to się wszyscy Ozikiem interesują
choć to naprawdę super ,że pojechał do domu :multi:
Soniu , dla ciebie to trzeba spokojnego człowieka , o dobrym , czułym sercu , abyś już nigdy nie musiała cierpieć , i taki na pewno gdzieś jest

I tego się trzymajmy. To tylko kwestia czasu.

Posted

[quote name='figa33']Soniu , ja wiem ,że ty masz w Boguchwale super-hiper , ale marsz do domu !!

Odnowiłam Soni ogłoszenie na przygarnijzwierzaka - wyświetla sie na samym początku.
Odświeżam tablicę. Ona ma na tablicy najwięcej wejść ze wszyskich ogłaszanych przeze mnie psów. Na allegratka też ma bardzo dużo wejść - mimo, że nigdy jej nie wyrózniałam.

Posted

Ostatnio Sonia bardzo spokojna, cieszy się, można ją głaskać, a jak widzi że się idzie na spacerek, to już szał szałów i radości, wczoraj to aż się zmęczyła, taki kawałek poszłyśmy :) Soniu, też bym chciała dla ciebie wreszcie domek, żebyś mogła ganiać po ogródku :)

Posted

[quote name='barb']
Odświeżam tablicę. Ona ma na tablicy najwięcej wejść ze wszyskich ogłaszanych przeze mnie psów.

Przed chwilą znów odświeżylam Soni tablicę - jest na samym pocżątku :lol:

Posted

barb napisał(a):
Przed chwilą znów odświeżylam Soni tablicę - jest na samym pocżątku :lol:

dzięki barb za czujność :lol:, z namiarem na Agule mam nadzieję bo ja jej dobrze nie znam. Może szerloka by jej zrobił ? bo swego czasu dużo psiaków nam stamtąd szło.

Posted

Becia66 napisał(a):
dzięki barb za czujność :lol:, z namiarem na Agule mam nadzieję bo ja jej dobrze nie znam. Może szerloka by jej zrobił ? bo swego czasu dużo psiaków nam stamtąd szło.

Z namiarem na Ciebie, tylko Kaja jest na Agulę.

Posted

Becia66 napisał(a):

Beciu dzisiejsza tablica to stary szerlok. :)