Agula99 Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 Ja mam to samo, czyli nie gotuję, nie sprzątam a obsługiwana muszę być w każdym momencie, więc zamiana ról odpada, chyba jednak nie damy radę pojechać wspólnie ....:shake: Quote
figa33 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 a ja tu czytałam o pewnej sympatycznej pani , która przychodzi do przytuliska i wyprowadza Sonię i ,że Sonia się w pani zakochała.. ale by było fajnie.. Quote
Agula99 Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 Pani niestety nie może wziąć Sonii, ostatnio pani nie widziałam, więc nie wiem czy przychodzi. Quote
figa33 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 szkoda , bo to fajnie wyglądało , dla Soni szczególnie ... Quote
Becia66 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Agula99'] ostatnio pani nie widziałam, więc nie wiem czy przychodzi.[/QUOTE] może ona nie wie, że Sonia wróciła. Quote
Agula99 Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 [quote name='Becia66']może ona nie wie, że Sonia wróciła.[/QUOTE] Mówiłam Magdzie żeby jej powiedziała, także mam nadzieję że tak zrobiła :cool3: Quote
Agula99 Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 Pani Jola była dzisiaj w przytulisku i wzięła Sońkę na dłuuugi spacer, czyli nasza księżniczka była aż dwa razy, bo ze mną wcześniej, z tego wszystkiego jak polazłam do przytułku o 16 tak wróciłam o 20:30!! Idę na zwolnienie :mad::evil_lol::diabloti: Quote
majuska Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 No to super, Sońce każde ręce potrzebne, musi sie uczyć, że krzywdy nie robią. Quote
barb Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Reaktywowane ogloszenie Soni na allegratka. A co tam u niej słychać, bo na wątku ostatnio cichutko... Quote
majuska Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Jeżeli można to tak ująć, to u Soni wszystko w porządku, ostatnio jak byłam po Frotkę, to była idealnie grzeczna, przywitała się, pomiziała, poszła na moją prośbę do swojego boksu bardzo grzecznie...no szkoda jej:shake: Quote
Agula99 Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Sonia na prawdę jest kochana!!! Fajne psisko, czy ma szansę na dom???? Quote
barb Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Agula99 napisał(a):Sonia na prawdę jest kochana!!! Fajne psisko, czy ma szansę na dom???? Sonia ma ponad 1100 wejść na moje ogloszenie na tablicy. Zaden z innych psow tyle nie ma a przecież nawet nie miala wyroznianego ogloszenia. Oceniając po liczbie wejść to telefon powinien o nią dzwonić bez przerwy... Quote
Becia66 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 barb napisał(a):Sonia ma ponad 1100 wejść na moje ogloszenie na tablicy. Zaden z innych psow tyle nie ma a przecież nawet nie miala wyroznianego ogloszenia. Oceniając po liczbie wejść to telefon powinien o nią dzwonić bez przerwy... Wiesz barb, ten labrador ściąga ludzi i wchodzą, tylko może z tekst odstrasza albo labrador nie aż tak rasowy jak mieli nadziejęi. Ale przecież nie możemy napisać że łagodny przytulak i miaziak bo tak nie jest . Quote
barb Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Przed chwilką reaktywowałam ogłoszenie Soni na tarnowiaku :kciuki: http://www.tarnowiak.pl/ogloszenie/195225/sonia-to-piekna-postawna-duza-suka-w-typie-labra/ Quote
Becia66 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Sonia taka zrelaksowana, jakby spokojniejsza. Do innych psów też łaskawsza, nawet z Beniem była na spacerku. Ale z Kają nadal się nienawidzą. Quote
Agula99 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Sonia to nawet z Tobisiem na spacerki chodzi, łapa w łapę :) Quote
barb Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Agula99 napisał(a):Sonia to nawet z Tobisiem na spacerki chodzi, łapa w łapę :) :lol: A nikt o nią nie pyta, nie dzwoni ? Quote
Becia66 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 barb napisał(a)::lol: A nikt o nią nie pyta, nie dzwoni ? niestety ogłoszenia u nas kuleją i to mocno. W porównaniu z tym co było rok temu jest źle, a nawet bardzo źle. Figa33 i Dzika_Figa robiły ogłoszenia na allegro - teraz nie można. Zresztą Dzika_Figa wyjechała, Florentynka - dobry duszek naszych wątków urodziła właśnie synka i też się nie udziela. Majuska z braku czasu i opieki nad dzieckiem też więcej nie może, tylko Karolcia nam jeszcze została ale ona też kończy rok szkolny i musi przyłożyć się do nauki. Więc jak te nasze psiaki mają dom znaleźć skoro nie są ogłoszone ? Ja naprawdę robię wiele rzeczy dla przytuliska, nie będę tu wymieniać ale ci co są na miejscu wiedzą o czym piszę. Nie dam rady więcej, a ogłoszenia niestety same się nie zrobią. Quote
karolciasz28 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Powoli się wygramoliłam z nawału tego wszystkiego co się dzieje w szkole, ale mam teraz brata w szpitalu, mama przy nim, a my z tatą rządzimy sami w domu, także też nie mam teraz jak...:shake:. Quote
Becia66 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='karolciasz28']Powoli się wygramoliłam z nawału tego wszystkiego co się dzieje w szkole, ale mam teraz brata w szpitalu, mama przy nim, a my z tatą rządzimy sami w domu, także też nie mam teraz jak...:shake:. współczuję Karolciu ale sama widzisz ze każdy coś ma, i to się przekłada na brak adopcji. Quote
karolciasz28 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='Becia66']współczuję Karolciu ale sama widzisz ze każdy coś ma, i to się przekłada na brak adopcji. Idę do Terriego zrobię mu chociaż kilka, a Ty Beciu pamiętaj o tekście dla Benia, proszę. :) Quote
barb Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='Becia66']niestety ogłoszenia u nas kuleją i to mocno. W porównaniu z tym co było rok temu jest źle, a nawet bardzo źle. Figa33 i Dzika_Figa robiły ogłoszenia na allegro - teraz nie można. Zresztą Dzika_Figa wyjechała, Florentynka - dobry duszek naszych wątków urodziła właśnie synka i też się nie udziela. Majuska z braku czasu i opieki nad dzieckiem też więcej nie może, tylko Karolcia nam jeszcze została ale ona też kończy rok szkolny i musi przyłożyć się do nauki. Więc jak te nasze psiaki mają dom znaleźć skoro nie są ogłoszone ? Ja naprawdę robię wiele rzeczy dla przytuliska, nie będę tu wymieniać ale ci co są na miejscu wiedzą o czym piszę. Nie dam rady więcej, a ogłoszenia niestety same się nie zrobią. Ja rzeczywiście nie robie nowych (PW) ale wcześniej zrobione na bieżąco reaktywuję, wznawiam i odświeżam, edytuję, dodaje nowe fotki. Sonia ma zrobione przeze mnie ogloszenia na pięciu portalach: - tablica - allegratka - przygarnij zwierzaka - Morusek - www.adopcje.org Nie jest to imponująca liczba ale są to portale wiodące a Sonia ma w porównaniu z innymi psiakami imponującą ilość wejść (tablica - ponad 1300). Quote
barb Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='karolciasz28']Idę do Terriego zrobię mu chociaż kilka, a Ty Beciu pamiętaj o tekście dla Benia, proszę. :) A któremu to psiakowi ostatnio wykupila ogłoszenia baster i lusi i prosila o podeslanie tekstu ? Nie Terremu ? Quote
barb Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Beciu, Majusko wyslalam wam PW w sprawie domu dla labka otrzymane od Ikusi. Quote
Recommended Posts