Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam to samo, czyli nie gotuję, nie sprzątam a obsługiwana muszę być w każdym momencie, więc zamiana ról odpada, chyba jednak nie damy radę pojechać wspólnie ....:shake:

Posted

a ja tu czytałam o pewnej sympatycznej pani , która przychodzi do przytuliska i wyprowadza Sonię i ,że Sonia się w pani zakochała..
ale by było fajnie..

Posted

[quote name='Becia66']może ona nie wie, że Sonia wróciła.[/QUOTE]

Mówiłam Magdzie żeby jej powiedziała, także mam nadzieję że tak zrobiła :cool3:

Posted

Pani Jola była dzisiaj w przytulisku i wzięła Sońkę na dłuuugi spacer, czyli nasza księżniczka była aż dwa razy, bo ze mną wcześniej, z tego wszystkiego jak polazłam do przytułku o 16 tak wróciłam o 20:30!! Idę na zwolnienie :mad::evil_lol::diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Jeżeli można to tak ująć, to u Soni wszystko w porządku, ostatnio jak byłam po Frotkę, to była idealnie grzeczna, przywitała się, pomiziała, poszła na moją prośbę do swojego boksu bardzo grzecznie...no szkoda jej:shake:

Posted

Agula99 napisał(a):
Sonia na prawdę jest kochana!!! Fajne psisko, czy ma szansę na dom????

Sonia ma ponad 1100 wejść na moje ogloszenie na tablicy. Zaden z innych psow tyle nie ma a przecież nawet nie miala wyroznianego ogloszenia. Oceniając po liczbie wejść to telefon powinien o nią dzwonić bez przerwy...

Posted

barb napisał(a):
Sonia ma ponad 1100 wejść na moje ogloszenie na tablicy. Zaden z innych psow tyle nie ma a przecież nawet nie miala wyroznianego ogloszenia. Oceniając po liczbie wejść to telefon powinien o nią dzwonić bez przerwy...

Wiesz barb, ten labrador ściąga ludzi i wchodzą, tylko może z tekst odstrasza albo labrador nie aż tak rasowy jak mieli nadziejęi. Ale przecież nie możemy napisać że łagodny przytulak i miaziak bo tak nie jest .

Posted

Agula99 napisał(a):
Sonia to nawet z Tobisiem na spacerki chodzi, łapa w łapę :)

:lol:

A nikt o nią nie pyta, nie dzwoni ?

Posted

barb napisał(a):
:lol:

A nikt o nią nie pyta, nie dzwoni ?

niestety ogłoszenia u nas kuleją i to mocno. W porównaniu z tym co było rok temu jest źle, a nawet bardzo źle. Figa33 i Dzika_Figa robiły ogłoszenia na allegro - teraz nie można. Zresztą Dzika_Figa wyjechała, Florentynka - dobry duszek naszych wątków urodziła właśnie synka i też się nie udziela. Majuska z braku czasu i opieki nad dzieckiem też więcej nie może, tylko Karolcia nam jeszcze została ale ona też kończy rok szkolny i musi przyłożyć się do nauki. Więc jak te nasze psiaki mają dom znaleźć skoro nie są ogłoszone ? Ja naprawdę robię wiele rzeczy dla przytuliska, nie będę tu wymieniać ale ci co są na miejscu wiedzą o czym piszę. Nie dam rady więcej, a ogłoszenia niestety same się nie zrobią.

Posted

Powoli się wygramoliłam z nawału tego wszystkiego co się dzieje w szkole, ale mam teraz brata w szpitalu, mama przy nim, a my z tatą rządzimy sami w domu, także też nie mam teraz jak...:shake:.

Posted

[quote name='karolciasz28']Powoli się wygramoliłam z nawału tego wszystkiego co się dzieje w szkole, ale mam teraz brata w szpitalu, mama przy nim, a my z tatą rządzimy sami w domu, także też nie mam teraz jak...:shake:.

współczuję Karolciu ale sama widzisz ze każdy coś ma, i to się przekłada na brak adopcji.

Posted

[quote name='Becia66']współczuję Karolciu ale sama widzisz ze każdy coś ma, i to się przekłada na brak adopcji.
Idę do Terriego zrobię mu chociaż kilka, a Ty Beciu pamiętaj o tekście dla Benia, proszę. :)

Posted

[quote name='Becia66']niestety ogłoszenia u nas kuleją i to mocno. W porównaniu z tym co było rok temu jest źle, a nawet bardzo źle. Figa33 i Dzika_Figa robiły ogłoszenia na allegro - teraz nie można. Zresztą Dzika_Figa wyjechała, Florentynka - dobry duszek naszych wątków urodziła właśnie synka i też się nie udziela. Majuska z braku czasu i opieki nad dzieckiem też więcej nie może, tylko Karolcia nam jeszcze została ale ona też kończy rok szkolny i musi przyłożyć się do nauki. Więc jak te nasze psiaki mają dom znaleźć skoro nie są ogłoszone ? Ja naprawdę robię wiele rzeczy dla przytuliska, nie będę tu wymieniać ale ci co są na miejscu wiedzą o czym piszę. Nie dam rady więcej, a ogłoszenia niestety same się nie zrobią.

Ja rzeczywiście nie robie nowych (PW) ale wcześniej zrobione na bieżąco reaktywuję, wznawiam i odświeżam, edytuję, dodaje nowe fotki.
Sonia ma zrobione przeze mnie ogloszenia na pięciu portalach:

- tablica
- allegratka
- przygarnij zwierzaka
- Morusek
- www.adopcje.org

Nie jest to imponująca liczba ale są to portale wiodące a Sonia ma w porównaniu z innymi psiakami imponującą ilość wejść (tablica - ponad 1300).

Posted

[quote name='karolciasz28']Idę do Terriego zrobię mu chociaż kilka, a Ty Beciu pamiętaj o tekście dla Benia, proszę. :)
A któremu to psiakowi ostatnio wykupila ogłoszenia baster i lusi i prosila o podeslanie tekstu ? Nie Terremu ?