Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Becia66']kolejka chyba inna u ciebie bo Kajka zdaje się być liderem :diabloti:.[/QUOTE]
Ha ha ha, noo tak, ale je obie wziąć to chyba lepiej sobie w łeb strzelić ;)

Posted

[quote name='Agula99']Ha ha ha, noo tak, ale je obie wziąć to chyba lepiej sobie w łeb strzelić ;)[/QUOTE]

chyba jednak lepiej je wziąć, na strzelenie w łeb zawsze czas będzie :diabloti:.

Posted

[quote name='Becia66']chyba jednak lepiej je wziąć, na strzelenie w łeb zawsze czas będzie :diabloti:.[/QUOTE]
Beciu, to się może podzielimy, ja Kajkę, Ty Sonię??? Coooo??? :)

Posted

[quote name='Becia66']a może odwrotnie Agula ? :cool3:[/QUOTE]
No nie wiem, wiesz, że Kajunia za mną przepada, a Ty już raz byłaś z Sonią na spacerku, więc nie było by tak źle ;)

Posted

[quote name='Becia66']kolejka chyba inna u ciebie bo Kajka zdaje się być liderem :diabloti:.[/QUOTE]

Ja to tu chciałam napisać jak to było z Perłą - żyła sobie żyła dość długo w tym przytulisku - Aguli serce pozyskała zupełnie i bez pamięci - i pewnego dnia do domu Aguli we dwie poszły .... Więc uwaga dziewczyny co piszecie - Agula jak pokocha to może pójść na całość :):)

Posted

[quote name='Irka']Ja to tu chciałam napisać jak to było z Perłą - żyła sobie żyła dość długo w tym przytulisku - Aguli serce pozyskała zupełnie i bez pamięci - i pewnego dnia do domu Aguli we dwie poszły .... Więc uwaga dziewczyny co piszecie - Agula jak pokocha to może pójść na całość :):)[/QUOTE]
No trochę to inaczej Irka było, ale niech Ci będzie ;)

Posted

[quote name='Agula99']No trochę to inaczej Irka było, ale niech Ci będzie ;)[/QUOTE]

A Perła to może ta, co sama wpraszała się kilkakrotnie do Aguli domu, aż w końcu jej nie wyprosili ? :diabloti:

Posted

[quote name='Becia66']A Perła to może ta, co sama wpraszała się kilkakrotnie do Aguli domu, aż w końcu jej nie wyprosili ? :diabloti:[/QUOTE]
Tak, tak, to ta historia, moja Perełka sama mnie znalazła po węchu, odprowadziłam ją, to ona wróciła jeszcze dwa razy, no i jak tu ją nie zostawić??? ;)

Posted

:smilecol::painting::painting: a potem długo i szczęśliwie żyły - Agula i Perła w jednym domku - z masą innych do towarzystwa - ta historia - jak to pies wybrał swego Pana pokazuje determinację niektórych - a historia jak baśń, nieprawdaż??? :)

Posted (edited)

[quote name='Agula99']Ani domu, ani ogródka, ani jednego telefonu...[/QUOTE]

W tym momencie 614 wejść na ogloszenie Soni na tablicy.
Ma ktoryś oglaszany psiak więcej ?
Kaja 404 wejścia. I u obu 8 razy odslonięty telefon.

Edited by barb
Posted

[quote name='barb']W tym momencie 614 wejść na ogloszenie Soni na tablicy.
Ma ktoryś oglaszany psiak więcej ?
Kaja 404 wejścia. I u obu 8 razy odslonięty telefon.[/QUOTE]

to ja tego nie rozumiem...:shake: