Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agula99 napisał(a):
ło to widocznie się zastanawiają: dzwonić, nie dzwonić, dzwonić, nie dzwonić ;)

To mail mogliby wysłać jak nie chcą dzwonić.

Posted

barb napisał(a):
To mail mogliby wysłać jak nie chcą dzwonić.

Wiesz napisać mail, to już poważna sprawa, wyższa szkoła jazdy, nie każdy to potrafi ;) plus słowo pisane to słowo pisane, a mówione pójdzie w eter i nikt o tym nie będzie pamiętał :diabloti:

Posted

Agula99 napisał(a):
Wiesz napisać mail, to już poważna sprawa, wyższa szkoła jazdy, nie każdy to potrafi ;) plus słowo pisane to słowo pisane, a mówione pójdzie w eter i nikt o tym nie będzie pamiętał :diabloti:

Ale mail nic nie kosztuje... To prawda może nie wszyscy mają to jeszcze opanowane. Zwłaszcza starsze osoby.

Zrobilam Soni ogloszenie na Morusku.
http://www.morusek.pl/ogloszenie/92535/Sonia-przypilnuje-domu-i-ogrodu/

Posted

barb napisał(a):

Bardzo ładne to ogłoszenie, dzięki barb :loveu:.
Tak mi przychodzi do głowy, że może dodać by jedno zdanie w kolejnych ogłoszeniach, że została interwencyjnie odebrana, że była bita i poniewierana i dlatego na początku była nieufna. Coś w tym stylu żeby za serce złapało, co zresztą jest prawdą że była żle traktowana, a w końcu przyprowadzona do uśpienia. Tylko o uśpieniu nie ma co pisać bo wszyscy będą myśleć, że z psem coś nie tak.

Posted

Becia66 napisał(a):
Bardzo ładne to ogłoszenie, dzięki barb :loveu:.
Tak mi przychodzi do głowy, że może dodać by jedno zdanie w kolejnych ogłoszeniach, że została interwencyjnie odebrana, że była bita i poniewierana i dlatego na początku była nieufna. Coś w tym stylu żeby za serce złapało, co zresztą jest prawdą że była żle traktowana, a w końcu przyprowadzona do uśpienia. Tylko o uśpieniu nie ma co pisać bo wszyscy będą myśleć, że z psem coś nie tak.

Da się zrobić.:lol: Tylko dziś już nie mam siły edytować.

Posted

barb napisał(a):
Da się zrobić.:lol: Tylko dziś już nie mam siły edytować.

barb nie musisz edytowac bo jest super, tylko może w następnych to dodać bo jakoś nie bardzo wierzę, że szybko dom znajdzie.
Obym się myliła...

Posted

Becia66 napisał(a):
barb nie musisz edytowac bo jest super, tylko może w następnych to dodać bo jakoś nie bardzo wierzę, że szybko dom znajdzie.
Obym się myliła...

Beciu na Morusku edycja to nie jest problem.

A Sonia jest taka ładna, że aż dziwne, że telefony nie dzwonią o nią bez przerwy.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Super. :) A z z tym niezadowoleniem, no w końcu baba, no nie;)

Święte słowa, dziś była niezadowolona bo smyczka nie była od Dolce i Gabana ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
Święte słowa, dziś była niezadowolona bo smyczka nie była od Dolce i Gabana ;)

No kurcze - a rano była niezadowolona, że ja w takich łachmanach z nią po ulicy chodzę zamiast sobie jakąś szykowną kurteczkę od Louis Vuitton na tą okazję kupić ... rzekomo moja nieodpowiednia prezencja nie sprzyja jej planom na poderwanie nowego właściciela :painting:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Tak pracuje a coo?

Byłam wczoraj w Rzeszowie, właśnie w millenium i jasna sprawa zaliczyłam sklep zoologiczny i tak patrzę boguchwalskie plakaty, koszyk na jedzenie, pucha przy kasie i tak pomyślałam,że Ty tam pracujesz :)
A do puszki wrzuciłam małe co nieco;)