Agula99 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 barb napisał(a):Nadal 5. ;) ło to widocznie się zastanawiają: dzwonić, nie dzwonić, dzwonić, nie dzwonić ;) Quote
barb Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Agula99 napisał(a):ło to widocznie się zastanawiają: dzwonić, nie dzwonić, dzwonić, nie dzwonić ;) To mail mogliby wysłać jak nie chcą dzwonić. Quote
Agula99 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 barb napisał(a):To mail mogliby wysłać jak nie chcą dzwonić. Wiesz napisać mail, to już poważna sprawa, wyższa szkoła jazdy, nie każdy to potrafi ;) plus słowo pisane to słowo pisane, a mówione pójdzie w eter i nikt o tym nie będzie pamiętał :diabloti: Quote
barb Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Agula99 napisał(a):Wiesz napisać mail, to już poważna sprawa, wyższa szkoła jazdy, nie każdy to potrafi ;) plus słowo pisane to słowo pisane, a mówione pójdzie w eter i nikt o tym nie będzie pamiętał :diabloti: Ale mail nic nie kosztuje... To prawda może nie wszyscy mają to jeszcze opanowane. Zwłaszcza starsze osoby. Zrobilam Soni ogloszenie na Morusku. http://www.morusek.pl/ogloszenie/92535/Sonia-przypilnuje-domu-i-ogrodu/ Quote
Becia66 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 barb napisał(a): Zrobilam Soni ogloszenie na Morusku. http://www.morusek.pl/ogloszenie/92535/Sonia-przypilnuje-domu-i-ogrodu/ Bardzo ładne to ogłoszenie, dzięki barb :loveu:. Tak mi przychodzi do głowy, że może dodać by jedno zdanie w kolejnych ogłoszeniach, że została interwencyjnie odebrana, że była bita i poniewierana i dlatego na początku była nieufna. Coś w tym stylu żeby za serce złapało, co zresztą jest prawdą że była żle traktowana, a w końcu przyprowadzona do uśpienia. Tylko o uśpieniu nie ma co pisać bo wszyscy będą myśleć, że z psem coś nie tak. Quote
barb Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Becia66 napisał(a):Bardzo ładne to ogłoszenie, dzięki barb :loveu:. Tak mi przychodzi do głowy, że może dodać by jedno zdanie w kolejnych ogłoszeniach, że została interwencyjnie odebrana, że była bita i poniewierana i dlatego na początku była nieufna. Coś w tym stylu żeby za serce złapało, co zresztą jest prawdą że była żle traktowana, a w końcu przyprowadzona do uśpienia. Tylko o uśpieniu nie ma co pisać bo wszyscy będą myśleć, że z psem coś nie tak. Da się zrobić.:lol: Tylko dziś już nie mam siły edytować. Quote
Becia66 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 barb napisał(a):Da się zrobić.:lol: Tylko dziś już nie mam siły edytować. barb nie musisz edytowac bo jest super, tylko może w następnych to dodać bo jakoś nie bardzo wierzę, że szybko dom znajdzie. Obym się myliła... Quote
barb Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Becia66 napisał(a):barb nie musisz edytowac bo jest super, tylko może w następnych to dodać bo jakoś nie bardzo wierzę, że szybko dom znajdzie. Obym się myliła... Beciu na Morusku edycja to nie jest problem. A Sonia jest taka ładna, że aż dziwne, że telefony nie dzwonią o nią bez przerwy. Quote
Agula99 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Barb, ładność, ładnościa, a trauma, traumą. Quote
Irka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Sońka taka ładna i człowieka towarzystwa szuka coraz bardziej .... Quote
Agula99 Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Sońka ma teraz najlepiej, rano spacerek z Irką, a wieczorkiem ze mną, a i tak czasem nie zadowolona ;) Quote
karolciasz28 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Agula99 napisał(a):Sońka ma teraz najlepiej, rano spacerek z Irką, a wieczorkiem ze mną, a i tak czasem nie zadowolona ;) Super. :) A z z tym niezadowoleniem, no w końcu baba, no nie;) Quote
Agula99 Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 karolciasz28 napisał(a):Super. :) A z z tym niezadowoleniem, no w końcu baba, no nie;) Święte słowa, dziś była niezadowolona bo smyczka nie była od Dolce i Gabana ;) Quote
Irka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Agula99 napisał(a):Święte słowa, dziś była niezadowolona bo smyczka nie była od Dolce i Gabana ;) No kurcze - a rano była niezadowolona, że ja w takich łachmanach z nią po ulicy chodzę zamiast sobie jakąś szykowną kurteczkę od Louis Vuitton na tą okazję kupić ... rzekomo moja nieodpowiednia prezencja nie sprzyja jej planom na poderwanie nowego właściciela :painting: Quote
SZPiLKA23 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 uuuuu to cza diamentowa obroze sprawic Quote
karolciasz28 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Szpilka mam pytanie, czy Ty pracujesz w Nika Zoo w Millenium? ;) Quote
figa33 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 to Sonia taka wymagająca bestyjka ?:cool3::lol: Quote
SZPiLKA23 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 karolciasz28 napisał(a):Szpilka mam pytanie, czy Ty pracujesz w Nika Zoo w Millenium? ;) Tak pracuje a coo? Quote
karolciasz28 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 SZPiLKA23 napisał(a):Tak pracuje a coo? Byłam wczoraj w Rzeszowie, właśnie w millenium i jasna sprawa zaliczyłam sklep zoologiczny i tak patrzę boguchwalskie plakaty, koszyk na jedzenie, pucha przy kasie i tak pomyślałam,że Ty tam pracujesz :) A do puszki wrzuciłam małe co nieco;) Quote
SZPiLKA23 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 :) wczoraj akurat mialam wolne i zmagalam sie z bojlerem :D szkoda ze sie nie spotkalysmy Quote
figa33 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Sonia do ogrodu , domku pilnować , kochać ludzi swoich ...ech... Quote
Becia66 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 mam nadzieję, że ją ktoś wreszcie utuli do siebie...ona nie wie co to dobry dotyk, uczy się tego dopiero w przytulisku. Quote
Recommended Posts