Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolciasz28 napisał(a):
A może ich miotłami trza powyganiać:cool3:;)

No to Karolcia, zapraszam Cię do nas na miotle i jeszcze jakiś kocioł ze śmierdzącymi wywarami by się przydał, to od razu się po chałupach rozbiegną ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
No to Karolcia, zapraszam Cię do nas na miotle i jeszcze jakiś kocioł ze śmierdzącymi wywarami by się przydał, to od razu się po chałupach rozbiegną ;)

Z miotłą nie będzie problemów ze śmierdzącą zawartością kotła też raczej nie bo gotować nie potrafię to raz ciach się coś "upichci":evil_lol:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Na Karoliny tak mowie ;) a bylam a watek mi sie sam zawieruszył ale bylam widziałam bureczke :)

W domu na mnie Kaja wołają żeby było krócej;) a bureczka śpi właśnie na moim łóżku i nie da się tknąć:mad::loveu:

Posted

Becia66 napisał(a):
do mnie nikt :niewiem:

Juz nie mam pomysłu na jakich portalach robić ogloszenia żeby byly skuteczne.
Niestety liczba wejść nie przekłada się na telefony. :shake:

Posted

barb napisał(a):
Juz nie mam pomysłu na jakich portalach robić ogloszenia żeby byly skuteczne.
Niestety liczba wejść nie przekłada się na telefony. :shake:

Barb, myślę, że to nie chodzi o portale, jak jest zastój to jest, trzeba go jakoś przeżyć!! I TYLE :)

Posted

Agula99 napisał(a):
A jakim cudem liczą te telefony?? Do mnie też nikt nie dzwonił, może znowu jest zły numer??? ;)

Agula nawet jakby był zły numer to jest drugi podany na mnie ale nikt nie dzwonił.

Posted

Agula99 napisał(a):
A jakim cudem liczą te telefony?? Do mnie też nikt nie dzwonił, może znowu jest zły numer??? ;)

Chyba chodzi o to, ze numer telefonu jest w ogloszeniu częściowo ukryty. Żeby zobaczyć caly trzeba na niego wejść.
Liczone są więc osoby, ktore czytały numer.

Posted

majuska napisał(a):
Jakbyśmy ogłaszali yorki, labradory i berneńczyki to by się telefon urywał :) a tak to trza być cierpliwym i systematycznie tłuc ogłoszenia :)

No a Sonia to co??? Labrador jak się patrzy!!!! :)

Posted

barb napisał(a):
Chyba chodzi o to, ze numer telefonu jest w ogloszeniu częściowo ukryty. Żeby zobaczyć caly trzeba na niego wejść.
Liczone są więc osoby, ktore czytały numer.

No to nieźle, ludzie wchodzą poczytać numer, ale i tak z tego nici :evil_lol:

Posted

Agula99 napisał(a):
Ile już dzisiaj było wejść na telefon ;) potem będziemy dostawać różne oferty na telefon i będziemy się dziwić skąd oni go mają ???? :)

Nadal 5. ;)