karolciasz28 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Agula99 napisał(a):No to wiedźmy czarujcie, żeby te nasze psiaki szybko do domków poszły, przydajcie się do czegoś :) A może ich miotłami trza powyganiać:cool3:;) Quote
Agula99 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 karolciasz28 napisał(a):A może ich miotłami trza powyganiać:cool3:;) No to Karolcia, zapraszam Cię do nas na miotle i jeszcze jakiś kocioł ze śmierdzącymi wywarami by się przydał, to od razu się po chałupach rozbiegną ;) Quote
karolciasz28 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Agula99 napisał(a):No to Karolcia, zapraszam Cię do nas na miotle i jeszcze jakiś kocioł ze śmierdzącymi wywarami by się przydał, to od razu się po chałupach rozbiegną ;) Z miotłą nie będzie problemów ze śmierdzącą zawartością kotła też raczej nie bo gotować nie potrafię to raz ciach się coś "upichci":evil_lol: Quote
figa33 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Agula99 napisał(a):Widziałaś Figo,widziałaś??? ;) widziałam :evil_lol: co prawda to prawda , ale niech będzie ,że takie o dobrych sercach ...;) Quote
barb Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 SZPiLKA23 napisał(a):koteczka? Karol ma kota? Zobacz na wątku Shelty Quote
karolciasz28 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 barb napisał(a):Zobacz na wątku Shelty Szpilka kiedyś była na wątku Łajki,ale gdzieś zwiała:placz: Quote
karolciasz28 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 SZPiLKA23 napisał(a):koteczka? Karol ma kota? Karol:cool3::cool3::evil_lol: Quote
Agula99 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 No Soniu, teraz już nie będziesz drażniła Kajuni w ciągu dnia, trochę od siebie odpoczniecie :) Quote
SZPiLKA23 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 karolciasz28 napisał(a):Karol:cool3::cool3::evil_lol: Na Karoliny tak mowie ;) a bylam a watek mi sie sam zawieruszył ale bylam widziałam bureczke :) Quote
karolciasz28 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 SZPiLKA23 napisał(a):Na Karoliny tak mowie ;) a bylam a watek mi sie sam zawieruszył ale bylam widziałam bureczke :) W domu na mnie Kaja wołają żeby było krócej;) a bureczka śpi właśnie na moim łóżku i nie da się tknąć:mad::loveu: Quote
barb Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Dziś rano na tablicy Sonia miala 307 wejść. Przy telefonach wyświetla sie cyfra 5. Nikt nie dzwonił w sprawie Soni ? Quote
Becia66 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 barb napisał(a):Dziś rano na tablicy Sonia miala 307 wejść. Przy telefonach wyświetla sie cyfra 5. Nikt nie dzwonił w sprawie Soni ? do mnie nikt :niewiem: Quote
Agula99 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 A jakim cudem liczą te telefony?? Do mnie też nikt nie dzwonił, może znowu jest zły numer??? ;) Quote
barb Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Becia66 napisał(a):do mnie nikt :niewiem: Juz nie mam pomysłu na jakich portalach robić ogloszenia żeby byly skuteczne. Niestety liczba wejść nie przekłada się na telefony. :shake: Quote
Agula99 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 barb napisał(a):Juz nie mam pomysłu na jakich portalach robić ogloszenia żeby byly skuteczne. Niestety liczba wejść nie przekłada się na telefony. :shake: Barb, myślę, że to nie chodzi o portale, jak jest zastój to jest, trzeba go jakoś przeżyć!! I TYLE :) Quote
Becia66 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Agula99 napisał(a):A jakim cudem liczą te telefony?? Do mnie też nikt nie dzwonił, może znowu jest zły numer??? ;) Agula nawet jakby był zły numer to jest drugi podany na mnie ale nikt nie dzwonił. Quote
majuska Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Jakbyśmy ogłaszali yorki, labradory i berneńczyki to by się telefon urywał :) a tak to trza być cierpliwym i systematycznie tłuc ogłoszenia :) Quote
barb Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Agula99 napisał(a):A jakim cudem liczą te telefony?? Do mnie też nikt nie dzwonił, może znowu jest zły numer??? ;) Chyba chodzi o to, ze numer telefonu jest w ogloszeniu częściowo ukryty. Żeby zobaczyć caly trzeba na niego wejść. Liczone są więc osoby, ktore czytały numer. Quote
Agula99 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 majuska napisał(a):Jakbyśmy ogłaszali yorki, labradory i berneńczyki to by się telefon urywał :) a tak to trza być cierpliwym i systematycznie tłuc ogłoszenia :) No a Sonia to co??? Labrador jak się patrzy!!!! :) Quote
Agula99 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 barb napisał(a):Chyba chodzi o to, ze numer telefonu jest w ogloszeniu częściowo ukryty. Żeby zobaczyć caly trzeba na niego wejść. Liczone są więc osoby, ktore czytały numer. No to nieźle, ludzie wchodzą poczytać numer, ale i tak z tego nici :evil_lol: Quote
Agula99 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Ile już dzisiaj było wejść na telefon ;) potem będziemy dostawać różne oferty na telefon i będziemy się dziwić skąd oni go mają ???? :) Quote
barb Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Agula99 napisał(a):Ile już dzisiaj było wejść na telefon ;) potem będziemy dostawać różne oferty na telefon i będziemy się dziwić skąd oni go mają ???? :) Nadal 5. ;) Quote
Recommended Posts