Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonia dziś niepocieszona, bo nie była na spacerku! No cóż Sonieczko, ja już tego nie ogarniam przy takiej ilości psów:placz:, ale w sobotę pójdziemy!! Masz to jak w banku :razz:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Skąd ja to znam:-D;) dla mnie jest lewo i to drugie lewo:razz:

i prawo i to drugie prawo ;) Najśmieszniejsze, że TŻ czasem każe mi robić za nawigację i nawet się nie złości... Zdarza mu się tylko wrzasnąć, żebym pokazywała rękami :diabloti: A prawo jazdy zrobię. Zabieram się jak pies do jeża, ale zrobię i już.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
i prawo i to drugie prawo ;) Najśmieszniejsze, że TŻ czasem każe mi robić za nawigację i nawet się nie złości... Zdarza mu się tylko wrzasnąć, żebym pokazywała rękami :diabloti: A prawo jazdy zrobię. Zabieram się jak pies do jeża, ale zrobię i już.

Dokładnie:evil_lol: a do prawka mam trochę czasu, ale też już sobie postanowiłam,że kończę 18-stkę i robię:razz:, najwyżej też będę pokazywać rękami;).

Posted

Ja jak prawko zdawałam ( w 89r. ) to egzaminator mówi : teraz w lewo, a ja w prawo, po chwili: to teraz pani w prawo skręci..a ja w lewo:diabloti:..i zdałam. Teraz to by raczej nie przeszło;) na drodze odróżniam prawo i lewo, ale jak mi sie stary zapyta, czy poznaję tego gościa po lewej, to nie mam pojęcia o którym mówi:diabloti:
Moja córka teraz robi prawko :razz:, zobaczymy czy zda jak mamusia za pierwszym razem...

Posted

[quote name='karolciasz28']Dokładnie:evil_lol: a do prawka mam trochę czasu, ale też już sobie postanowiłam,że kończę 18-stkę i robię:razz:, najwyżej też będę pokazywać rękami;).[/QUOTE]

A ja jako ta rasowa blondynka z kawałów, żeby wiedzieć które to prawo czy lewo muszę uruchomić cały proces myślowy uświadomienia sobie, którą ręką się żegnam - wiem, że to zawsze prawa :evil_lol::evil_lol: tylko że jak zapieprzam 150 km na liczniku i ktoś mówi "w lewo" to nim go uruchomie to juz jest sporo za późno :p ... Miło Was dziewczyny poczytać ...

Posted

[quote name='karolciasz28'] najwyżej też będę pokazywać rękami;).[/QUOTE]

W Turcji tak jeżdżą, byłam dawno temu ...maluchem:cool3:, no i chłopy zamiast kierunkowskazów wystawiają rękę za okno, tzn. że będą skręcać, trzeba się mieć na baczności:lol:

Irka ja pomimo uruchomienia kilku procesów myślowych nie jestem w stanie powiedzieć przy oglądaniu np. zdjęcia ludzi w gazecie z podpisem "Od prawej stoją:" kto jest kto:evil_lol:

Posted

[quote name='majuska']Dziewczyny a czy nasza Sonia jest zareklamowana na labradorach w potrzebie i na forach labradorowych?? tam gdzie Kala??[/QUOTE]
Nie będę się wypowiadała, ale nie kojarzę takich faktów :)

Posted

[quote name='majuska']Dziewczyny a czy nasza Sonia jest zareklamowana na labradorach w potrzebie i na forach labradorowych?? tam gdzie Kala??[/QUOTE]

Na pewno nie jest.

Posted

[quote name='karolciasz28']Ale plama, przecież ja Sonii nie ogłaszałam:shake: jak mi się uda ogarnąć matmę to zrobię jej coś dziś jak nie to jutro:oops:[/QUOTE]

Ja ją ogłaszałam na tablicy, allegratka, Morusku, tarnowiaku. Linki są tu wklejone. Na tablicy ma 518 wejść; 8 razy odslonięty telefon...
Dziwne, że nikt nie dzwonił...

Posted

Majuska ja dziś rozmawiałam z Justyną, no i właśnie o tym samy mówiłyśmy, żeby ją wrzucić na labradory w potrzebie (oczywiście Sonię, a nie Justynę ;) )

Posted

[quote name='Agula99']Majuska ja dziś rozmawiałam z Justyną, no i właśnie o tym samy mówiłyśmy, żeby ją wrzucić na labradory w potrzebie (oczywiście Sonię, a nie Justynę ;) )[/QUOTE]

a może Justynę też:evil_lol:
Dobra to w takim razie postaram sie ja tam zareklamować. Tylko poproszę o aktualny opis jej charakteru, tzn. czy nastąpiły jakies pozytywne przemiany itp. im bardziej szczegółowo tym lepiej, po prostu szczerze i z głową, ok???

Posted

[quote name='majuska']a może Justynę też:evil_lol:
Dobra to w takim razie postaram sie ja tam zareklamować. Tylko poproszę o aktualny opis jej charakteru, tzn. czy nastąpiły jakies pozytywne przemiany itp. im bardziej szczegółowo tym lepiej, po prostu szczerze i z głową, ok???[/QUOTE]
A to wstaw Justynkę wstaw!! A jak tam zmiany w jej charakterze (Justyny;)) to nie wiem!! Ale poproszę o szczegółowy opis Magdę ;)

Posted

majuska, tak patrzę na te nasze banerki i tęsknię za czasami, kiedy te nasze psiaki w zgodzie i przyjażni biegały po przytulisku. Pamiętam za czasów mojej ukochanej Igi, kiedy wybieg był pełen, było tak radośnie i optymistycznie. Teraz czarna rozpacz, nie ma żadnej zgodnej pary, a jeden wrogiem śmiertelnym dla drugiego. :shake:

Posted

[quote name='Agula99']Rózg może by się jej i zdała, ale ona niczemu niewinna, raczej jej szkoda, że jakiś bałwan tak ją źle traktował.[/QUOTE]

jednak cały czas mam nadzieję, że kiedyś , gdzieś tam, czeka na nią domek.