Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

barb napisał(a):
A co to ten szerlok ? Dla mnie brzmi tajemniczo.

Kiedyś zamiast tablicy był szerlok ( miał trochę inny wygląd, zielony był bodajże), a potem zmienili nazwę ba tablicę, ot cała historia.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Kiedyś zamiast tablicy był szerlok ( miał trochę inny wygląd, zielony był bodajże), a potem zmienili nazwę ba tablicę, ot cała historia.

Karolciasz, to od kiedy Ty robisz te ogloszenia ? ;)

Beciu zmienić kontakt na Agulę ? :cool3:

Posted

barb napisał(a):
Karolciasz, to od kiedy Ty robisz te ogloszenia ? ;)

Beciu zmienić kontakt na Agulę ? :cool3:

Na dogo jestem od 3 lat ( 15 marca miałam rocznicę:cool3:) i zaraz potem zaczęłam ogłaszać Orzeszki, ale to były takie skromne pakiety, potem tam wiadomo co się stało i przylazłam za dziewczynami do Boguchwały no i wpadłam po uszy.:evil_lol:;)

• Upvote 1
Posted

karolciasz28 napisał(a):
Na dogo jestem od 3 lat ( 15 marca miałam rocznicę:cool3:) i zaraz potem zaczęłam ogłaszać Orzeszki, ale to były takie skromne pakiety, potem tam wiadomo co się stało i przylazłam za dziewczynami do Boguchwały no i wpadłam po uszy.:evil_lol:;)

To wcześnie zaczynałaś.:lol:

Posted

Sońka na prawdę zrobiła się bardzo fajna, a jak uwielbia się głaskać, na spacerkach jak już mamy wracać, to ja mówię do niej: Sonia, głaszczemy się, ona już wie że tak jest, podchodzi, przytula głowę, ja ją głaszczę, chwalę, a potem zadowolona macha ogonkiem i biegiem wraca do przytuliska :)

Posted

Dziś dostałam maila w związku z ogłoszeniem Soni na tablicy. Ale Pani była zainteresowana ...Koksikiem, z którym Sonia jest na zdjęciu - chciala szczeniaka, ktory wyrośnie na duzego psa. Napisałam, że szczeniaków brak ale jest kilka młodych, duzych, fajnych psów. Podalam adres strony Kundelka żeby sobie obejrzala psy w Boguchwale. Spodobal się jej Budrys - stąd pytanie o jego wiek. Niestety nie odpowiedziala jak dotąd. Podalam telefon Aguli w razie gdyby chciala zobaczyć psy. Nie dzwonila?

Posted

Agula99 napisał(a):
To widzę, że ja dostałam ten sam mail, odpisałam w sumie to samo i podałam stronę kundelka hahah :)

Też pytanie o Koksika?
A kiedy przyszedł mail do Ciebie ? Do mnie był wysłany dzis około ósmej rano.

• 3 weeks later...
Posted

Agula jakbym nie wiedziała, że ona taka groźna na początku była, to nigdy bym nie powiedziała, normalna fajna sucz , mądra bardzo, do zapięcia smyczki siada, jak Agula każe wejść do boksu to wchodzi, pełna kulturka, no i nie zjadła mnie jak jej krople do oczu wkrapiałam, tak więc na prawdę git ;)