azalia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Gdyby znalazł swojego człowieka,na pewno by się otworzył biedaczek. Quote
sunia2000 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Zapraszam na zakup kalendarza z wrocławskimi schroniskowcami:):http://www.dogomania.pl/threads/218975-Kalendarze-z-wroc%C5%82awskimi-schroniskowcami-dla-Viki-do-12.12.-11-do-godz.-20.00?p=18143332#post18143332 Quote
_ogonek_ Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Może otworzył by się to trochę za dużo powiedziane, ale on potrzebuje stanowczego, a zarazem kochającego człowieka, przy którym znajdzie oparcie i ten pokaże mu jak normalnie funkcjonować... Szafir bez łapy radzi sobie naprawdę nieźle. Pięknie śmiga na spacerach ;) Quote
Havanka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='_ogonek_']Może otworzył by się to trochę za dużo powiedziane, ale on potrzebuje stanowczego, a zarazem kochającego człowieka, przy którym znajdzie oparcie i ten pokaże mu jak normalnie funkcjonować... Szafir bez łapy radzi sobie naprawdę nieźle. Pięknie śmiga na spacerach ;) No to super ! Zastanawiam sie, gdzie jeszcze można go umieścić? Ogonku, czy Szafirek ma FB? Jeżeli tak, to czy są jakieś komentarze na jego temat? Przyszedł mi do głowy jeszcze pomysł, żeby go umieścić na "naszej klasie." Czy ktoś jest tam zalogowany? Quote
_ogonek_ Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Havanka']No to super ! Zastanawiam sie, gdzie jeszcze można go umieścić? Ogonku, czy Szafirek ma FB? Jeżeli tak, to czy są jakieś komentarze na jego temat? Przyszedł mi do głowy jeszcze pomysł, żeby go umieścić na "naszej klasie." Czy ktoś jest tam zalogowany?[/QUOTE] zrobię mu później, bo teraz mam jeszcze ogłoszenia do wykonania ;) Quote
_ogonek_ Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Zosia123']Odwiedzam biedaka....[/QUOTE] dzięki :loveu: Quote
rotek_ Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Zabawna sytuacja była na spacerze. Szafir intensywnie poszukiwał zapachów na trawie no i jak każdy samiec musiał też swój zapach zostawić. Zapomniał chyba że ma trzy łapy...zabierał się do osikania okolicznego słupa już prawie podnosił tylną prawą łapę i przypomniał sobie że w takiej pozycji nie utrzyma równowagi:) w powietrzu próbował jeszcze złapać jakiś punkt zaczepienia:) Quote
Havanka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='rotek_']Zabawna sytuacja była na spacerze. Szafir intensywnie poszukiwał zapachów na trawie no i jak każdy samiec musiał też swój zapach zostawić. Zapomniał chyba że ma trzy łapy...zabierał się do osikania okolicznego słupa już prawie podnosił tylną prawą łapę i przypomniał sobie że w takiej pozycji nie utrzyma równowagi:) w powietrzu próbował jeszcze złapać jakiś punkt zaczepienia:)[/QUOTE] Bidulek, musi się przyzwyczaić do braku łapki. Jednak widać, ze zapomina o jej braku. Quote
_ogonek_ Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='Havanka']Bidulek, musi się przyzwyczaić do braku łapki. Jednak widać, ze zapomina o jej braku.[/QUOTE] Myślę, że tragicznie nie jest. Wcześniej też poruszał się na trzech łapach, a tą czwartą trzymał w powietrzuy bo bolała... Quote
azalia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Szafirku,niech dobry człowiek zabierze cię do domku. Quote
_ogonek_ Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='azalia']Szafirku,niech dobry człowiek zabierze cię do domku.[/QUOTE] Mam taką nadzieję... Jak zakończę bazarek ogłoszeniowy to ogłoszę uciechowskie paszczury, bo już dawno nie były ogłaszane. Quote
_ogonek_ Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 [quote name='Zosia123']Podnosimy przystojniaka![/QUOTE] ja za tobą Zosiu l;) Quote
Havanka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='_ogonek_']ja za tobą Zosiu l;)[/QUOTE] Dzisiaj też !!! Quote
_ogonek_ Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Havanka']Dzisiaj też !!![/QUOTE] jutro odwiedzę naszego bohatera :) Quote
_ogonek_ Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Szafir nauczył się kulturalnie pożerać ciastka z mojej ręki. Już nie bierze tak łapczywie. Za to wypracowaliśmy sobie sukces na zasadzie takiej, że jak tylko przechodzę obok niego to ten się podnosi i niucha, czy nie mam czegoś fajnego w ręce. A coś się zawsze znajdzie, bo mam do niego słabość :oops: Quote
Havanka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 _ogonek_ napisał(a):Szafir nauczył się kulturalnie pożerać ciastka z mojej ręki. Już nie bierze tak łapczywie. Za to wypracowaliśmy sobie sukces na zasadzie takiej, że jak tylko przechodzę obok niego to ten się podnosi i niucha, czy nie mam czegoś fajnego w ręce. A coś się zawsze znajdzie, bo mam do niego słabość :oops: Mądra psina! Szybko sie uczy. Czy nikt o niego nie pytał? Quote
_ogonek_ Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Havanka napisał(a):Mądra psina! Szybko sie uczy. Czy nikt o niego nie pytał? NIestety, nikt nie pytał :( Ciasteczkowy potwór przytył za to. No i chyba przesadziliśmy z "dietą" bo miał dzisiaj biegunkę :oops: Ale samopoczucie dobre :) Quote
azalia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Jak się Szafirek miewa,mało osób odwiedza biedaczka. Quote
_ogonek_ Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 U niego "po staremu". Czyli duma sobie leżąc na kocyku całymi dniami w przerwie na spacery i pożeranie ciastek... Quote
rotek_ Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 ogonek zabrał się do pracy. Z szafirem jeszcze długa droga, żeby wyprowadzić go na psy, ale za to z innym onkiem Yoshirem zrobiła prawdziwy cud-pies w końcu zaczął się cieszyć..co prawda tylko do kobiet bo mężczyzn nadal się boi, ale zawsze to już coś. Także mocno wierzę w to że Szafir zaufa ludziom. Quote
_ogonek_ Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 rotek_ napisał(a):ogonek zabrał się do pracy. Z szafirem jeszcze długa droga, żeby wyprowadzić go na psy, ale za to z innym onkiem Yoshirem zrobiła prawdziwy cud-pies w końcu zaczął się cieszyć..co prawda tylko do kobiet bo mężczyzn nadal się boi, ale zawsze to już coś. Także mocno wierzę w to że Szafir zaufa ludziom. tia, niedługo będzie ogonek cudotwórca :diabloti: ja bym swoje "umiejętności" nazwała raczej szantażem w postaci pachnących kawałków ciastek/karmy. Quote
azalia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ogonku,jak dobrze że Szafirek ma Ciebie i go odwiedzasz i rozpieszczasz.Dopilnuj proszę,tzn.poproś pracowników żeby miał zawsze wodę do picia,aby już nigdy nie musiał pić biedak swojego moczu. Quote
Recommended Posts