Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Havanka']Właśnie dowiedziałam się, ze nowy numer Przyjaciela Psa, pojawia sie zawsze 22 dnia miesiąca. Oby za 10 dni, Szafir tam był.[/QUOTE]
zobaczymy, zobaczymy :razz: to przejdę się do sklepu rano i kuknę. ;););) oby coś to dało

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Havanko, nic, niestety :(

A Szafir też po staremu. Brak lapy w ogóle mu nie przeszkadza. Zrobienie mu zdjęć zawsze jest odkładane na bok, ale w końcu dojdzie do skutku mam nadzieję ;)

Posted

magdyska25 napisał(a):
dobrze by było porobić nowe zdjęcia.

wiem, ale pogoda ostatnio jest do de...
albo pada, albo taka szarówka, że na zdjęciu widać czarną plamę która ma być psem...

Szafir dalej żarłoczny ;)

Posted

Szafir wita merdaniem ogona znane sobie osoby, ale to typowy pies jednego pana. Uznał jedynie wyższość Roberta - właściciela schroniska. Resztę jako tako toleruje. Na obcych - tygrys ;)

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Szafir wita merdaniem ogona znane sobie osoby, ale to typowy pies jednego pana. Uznał jedynie wyższość Roberta - właściciela schroniska. Resztę jako tako toleruje. Na obcych - tygrys ;)

Czy do Ciebie też sie jeży?

Posted

Havanka napisał(a):
Czy do Ciebie też sie jeży?

To zależy ;)
Jak przechodzę obok jego boksu to jest ok, patrzy na mnie i merda ogonem. Do krat też mogę podejść.
Uzębienie eksponuje kiedy wyciągam rękę, pustą, bo na tą ze smaczkiem patrzy z ogromnym zadowoleniem.

Posted

_ogonek_ napisał(a):
To zależy ;)
Jak przechodzę obok jego boksu to jest ok, patrzy na mnie i merda ogonem. Do krat też mogę podejść.
Uzębienie eksponuje kiedy wyciągam rękę, pustą, bo na tą ze smaczkiem patrzy z ogromnym zadowoleniem.

No to będzie problem. cały czas musisz coś mieć, żeby Ci ręki nie urwał. Czy Szafir chodzi na spacery? Domyślam się, że nie z Tobą:evil_lol: tylko z p. Robertem.

Posted

Havanka napisał(a):
No to będzie problem. cały czas musisz coś mieć, żeby Ci ręki nie urwał. Czy Szafir chodzi na spacery? Domyślam się, że nie z Tobą:evil_lol: tylko z p. Robertem.

ależ oczywiście że wychodzi ;)
3 razy dziennie na krótsze - żeby załatwił co ma załatwić i przy okazji trochę się rozerwał.

Przeczytałam artykuł! Super :multi: a czy w gazecie on też się ukazał czy tylko w internecie? Tak pytam ;)

Posted

_ogonek_ napisał(a):
ależ oczywiście że wychodzi ;)
3 razy dziennie na krótsze - żeby załatwił co ma załatwić i przy okazji trochę się rozerwał.

Przeczytałam artykuł! Super :multi: a czy w gazecie on też się ukazał czy tylko w internecie? Tak pytam ;)

Nie wiem. To dopiero jutro się okaże w kiosku. Dziś skoro świt zajrzałam na strony Przyjaciela Psa.

Posted

Havanka napisał(a):
Nie wiem. To dopiero jutro się okaże w kiosku. Dziś skoro świt zajrzałam na strony Przyjaciela Psa.

hehe, to ja muszę coś wykombinować i się dostać do PP ;)

Posted

Niech ten artykuł przyniesie Szafirkowi szczęście w postaci domku.
U nas w Jeleniej Górze w tesco,choć jest mnóstwo czasopism,niestety
o psach ani jednego,wcześniej były.Zapytałam,to odpowiedziano mi,że
chyba było mało kupujących.

Posted

azalia napisał(a):
Niech ten artykuł przyniesie Szafirkowi szczęście w postaci domku.
U nas w Jeleniej Górze w tesco,choć jest mnóstwo czasopism,niestety
o psach ani jednego,wcześniej były.Zapytałam,to odpowiedziano mi,że
chyba było mało kupujących.

hehe, no widzisz, a u mnie na przydupiu wielkim jest gazeta taka jak PP i MP ;)
MUszę gdzieś dorwać PP, jeszcze pomyślę :roll:

Posted

Kukam do Szafirka.

Jeśli pogoda będzie ok może jutro da się zrobić jakieś fotki, ale niestety, pogoda ostatnio zmienna jest. Raz mamy jesień, potem zimę, wiosnę i znowu zimę... :roll:

Posted

_ogonek_ napisał(a):
hehe, no widzisz, a u mnie na przydupiu wielkim jest gazeta taka jak PP i MP ;)
MUszę gdzieś dorwać PP, jeszcze pomyślę :roll:

Ogonku, czy na tym Przydupiu Wielkim zajrzałaś na strony PP? Ciekawa jestem, czy Szafir tam jest?

Posted

Havanko, zajrzałam ostatnio na dział gazetowy w sklepie i nie znalazłam PP, postaram się załatwić...
Dostałam dzisiaj zapytanie o Szafira, ale raczej odpada,... małe dziecko w domu, 45 m2.... wydaje mi się że to jest zły, bardzo zły pomysł...

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Havanko, zajrzałam ostatnio na dział gazetowy w sklepie i nie znalazłam PP, postaram się załatwić...
Dostałam dzisiaj zapytanie o Szafira, ale raczej odpada,... małe dziecko w domu, 45 m2.... wydaje mi się że to jest zły, bardzo zły pomysł...

Tak, chyba nie najlepszy. Szafir to nie pies do przytulania, zwłaszcza przez dziecko. Poza tym 45 m2, to trochę mało...