Havanka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 rotek_ napisał(a):Havanka, ja miesiącami próbowałam się dobić do takich czasopism i bez odzewu.....sprawiłaś cud! Cieszę się, że sie udało. Teraz trzeba trzymać mocno kciuki za efekty ! Quote
_ogonek_ Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Havanka napisał(a):Cieszę się, że sie udało. Teraz trzeba trzymać mocno kciuki za efekty ! Havanko, ja mam jeszcze parę takich przypadków beznadziejnych jak Szafir, więc kiedyś mogę cię poprosić o pomoc :razz: . Ty tu światowe masz kontakty, a cichutko siedzisz :evil_lol: :loveu: Quote
Havanka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 _ogonek_ napisał(a):Havanko, ja mam jeszcze parę takich przypadków beznadziejnych jak Szafir, więc kiedyś mogę cię poprosić o pomoc :razz: . Ty tu światowe masz kontakty, a cichutko siedzisz :evil_lol: :loveu: Ada, nie przeceniaj mnie. Dostałam namiar mailowy na p. redaktor i napisałam. Quote
_ogonek_ Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Havanka napisał(a):Ada, nie przeceniaj mnie. Dostałam namiar mailowy na p. redaktor i napisałam. no no, nie wywiniesz się ;) taka Megan na przykład też by nie pogardziła takim ogłoszeniem ;) Quote
azalia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 A ja mam nadzieję,że Szafirek ja będzie miał swojego człowieka i codzienny z nim kontakt oraz oczywiście miłość,to z czsem polubi przytulanie i glaskanie.On tego nigdy nie zaznał,dlatego póki co nie czuje takiej potrzeby. Quote
rotek_ Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 tak z ciekawości, ogłoszenie psiaka ukazało by się za jakieś 3 tygodnie??? Quote
_ogonek_ Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 rotek_ napisał(a):tak z ciekawości, ogłoszenie psiaka ukazało by się za jakieś 3 tygodnie??? może tak być, bo nie wiem jak oni wydają gazetę ;) Quote
Havanka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 rotek_ napisał(a):tak z ciekawości, ogłoszenie psiaka ukazało by się za jakieś 3 tygodnie??? Niestety nie dostałam żadnej informacji z redakcji. Wiem tylko tyle, że jeżeli umieszczą ogłoszenie z większym zdjęciem, to na taki anons czeka sie dłużej -ok. 2 miesięcy. jeżeli zaś będzie to ogłoszenie "drobne", to zaraz w następnym wydaniu- myślę, że w lutowym. Quote
_ogonek_ Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 zobaczymy... a oni jak MP wydają pod koniec m-ca? Quote
Havanka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 _ogonek_ napisał(a):zobaczymy... a oni jak MP wydają pod koniec m-ca? Niestety nie wiem:shake: Quote
_ogonek_ Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 grunt, że się dostał :) może coś drgnie! Quote
Havanka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 azalia napisał(a):Powodzenia Szafirku. Trzymajmy mocno kciuki !!! Quote
azalia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Wpadłam odwiedzić mojego ulubieńca Szafirka. Quote
_ogonek_ Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 U Szafira po staremu. Jego kontakt z człowiekiem nadal ogranicza się jedynie do trzech spacerów dziennie i podrzucania smaków :( Quote
rotek_ Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ale za to jak pięknie nauczył się łapania smaków! W locie ...i to zawsze bezbłędnie... Quote
Havanka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 rotek_ napisał(a):ale za to jak pięknie nauczył się łapania smaków! W locie ...i to zawsze bezbłędnie... Jeszcze wielu rzeczy się nauczy ! tylko, żeby trafił na dobry dom . Quote
_ogonek_ Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 rotek_ napisał(a):ale za to jak pięknie nauczył się łapania smaków! W locie ...i to zawsze bezbłędnie... hehe spryciarz :loveu: Quote
Havanka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Właśnie dowiedziałam się, ze nowy numer Przyjaciela Psa, pojawia sie zawsze 22 dnia miesiąca. Oby za 10 dni, Szafir tam był. Quote
Recommended Posts