azalia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Jak się miewa Szafirek?Mało ludzi tu zagląda. Quote
_ogonek_ Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 azalia napisał(a):Jak się miewa Szafirek?Mało ludzi tu zagląda. Nieźle się miewa ;) Dzisiaj przywitał mnie merdaniem ogona ;) On już wie, że zawsze dostanie coś fajnego ode mnie. No ale niestety... Wiele osób zwraca na niego uwagę, bo łapki nie ma, ale żeby coś konkretnego to niestety... Nic :( Quote
martik b Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Do Niego tez uśmiechnie się los, trzeba wierzyć ;) Quote
_ogonek_ Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 martik b napisał(a):Do Niego tez uśmiechnie się los, trzeba wierzyć ;) pewnie że tak ;););) Quote
azalia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Dobranoc Szafirku,oby los się do ciebie uśmiechnął jak najszybciej. Quote
_ogonek_ Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Szafir lubi dropsy czekoladowe :evil_lol: ja chyba też :lol: Quote
rotek_ Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 _ogonek_ napisał(a):Szafir lubi dropsy czekoladowe :evil_lol: ja chyba też :lol: dlatego te psie przysmaki tak szybko znikają:D Quote
magdyska25 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 _ogonek_ napisał(a):Jeżeli nie Szafir, to mam jeszcze ok. 5 kandydatów do pilnowania ;) Daj znać :) Ogonek- wysyłam Ci pv. Quote
_ogonek_ Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 rotek_ napisał(a):dlatego te psie przysmaki tak szybko znikają:D prześmieszne :lol: magdyska, dostałam, dziękuję. Szafir raczej odpada. Quote
azalia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Nie chcą biednego Szafirka,bo ma tylko trzy łapki. Quote
_ogonek_ Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 azalia napisał(a):Nie chcą biednego Szafirka,bo ma tylko trzy łapki. raczej o wiek chodzi. Pan szuka psiaka w wieku maks. 4 lat, a Szafir się wychyla poza normę. Quote
lukles6 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Byliśmy dzisiaj w Uciechowie i przywieźliśmy dropsy czekoladowe. Niech no tylko się dowiemy, że zjadł je ktoś kto nie jest psem :mad: Quote
_ogonek_ Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 lukles6 napisał(a):Byliśmy dzisiaj w Uciechowie i przywieźliśmy dropsy czekoladowe. Niech no tylko się dowiemy, że zjadł je ktoś kto nie jest psem :mad: szczekać umiem, łapy cztery mam, to ja nie wiem o co chodzi :evil_lol: Quote
magdyska25 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 azalia napisał(a):Nie chcą biednego Szafirka,bo ma tylko trzy łapki. Azalio- ja jednak tak sobie myślę, że nie ma tego złego.... Mi się marzy dla tego psa dom z ogrodem- możliwość wejścia do domu i wielkie serce przyszłych właścicieli... Quote
_ogonek_ Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 magdyska25 napisał(a):Azalio- ja jednak tak sobie myślę, że nie ma tego złego.... Mi się marzy dla tego psa dom z ogrodem- możliwość wejścia do domu i wielkie serce przyszłych właścicieli... taki byłby najlepszy, np. jakieś pomieszczenie w budynku, ciepłe, gdzie mógłby swobodnie wchodzić, wychodzić... Quote
azalia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Oj tak,dobry domek dla Szafirka to nasze marzenie,oby się spełniło. Quote
magdyska25 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 _ogonek_ napisał(a):taki byłby najlepszy, np. jakieś pomieszczenie w budynku, ciepłe, gdzie mógłby swobodnie wchodzić, wychodzić... Właśnie u mojego tz są takie warunki. W ogóle tam wszystkie zwierzaki mają super. Brutus ma do dyspozycji cały ogród, długi spacer codziennie po lesie, wyznaczone miejsce w domu- taki jakby przedpokój (kotów niecierpi a w domu są 4), gdzie nocuje i "na zaś" dobrą budę (w której i tak "mieszkają" tylko kocyki). Pan i władca na swoim terenie! I pomyśleć, że ludzie się też go pozbyli... Życzę Ci Szafirku takiego super domu!!! Quote
Havanka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Szafirku, nie spadaj ! Przyłączam się do życzeń Magdyski - wspaniałego, kochającego domu !!! Quote
_ogonek_ Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Ech Szafir... Dno totalne.... Święta w schronisku.. Piękna perspektywa... Quote
azalia Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Kochany,biedny Szafirek,może wymodlimy mu w święta dom. Quote
_ogonek_ Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 ech no może się uda... szkoda mi psiaka :( Quote
azalia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Eh,żal go i to bardzo biedaczka kochanego. Quote
_ogonek_ Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Wszystkim Wam życzę wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnej, ciepłej atmosferze. :tree1::tree1::tree1: MERRY CHRISTMAS ! :x-mas: Ja oczywiście będę tutaj zaglądać podczas Świąt, ale nieobecnym życzę już dziś :loveu: Quote
azalia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Serdecznie dziękujemy za życzenia,A Tobie ogonku oraz wszystkim dogomaniaczkom życzę Wesołych,Wspaniałych Świąt bożego Narodzenia no i oczywiście jak najwięcej dobrych domków dla piesków i oby ludzie przestali krzywdzić zwierzęta. Quote
Recommended Posts