Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

azalia napisał(a):
Jak się miewa Szafirek?Mało ludzi tu zagląda.

Nieźle się miewa ;)

Dzisiaj przywitał mnie merdaniem ogona ;) On już wie, że zawsze dostanie coś fajnego ode mnie.

No ale niestety... Wiele osób zwraca na niego uwagę, bo łapki nie ma, ale żeby coś konkretnego to niestety... Nic :(

Posted

lukles6 napisał(a):
Byliśmy dzisiaj w Uciechowie i przywieźliśmy dropsy czekoladowe. Niech no tylko się dowiemy, że zjadł je ktoś kto nie jest psem :mad:

szczekać umiem, łapy cztery mam, to ja nie wiem o co chodzi :evil_lol:

Posted

azalia napisał(a):
Nie chcą biednego Szafirka,bo ma tylko trzy łapki.

Azalio- ja jednak tak sobie myślę, że nie ma tego złego....
Mi się marzy dla tego psa dom z ogrodem- możliwość wejścia do domu i wielkie serce przyszłych właścicieli...

Posted

magdyska25 napisał(a):
Azalio- ja jednak tak sobie myślę, że nie ma tego złego....
Mi się marzy dla tego psa dom z ogrodem- możliwość wejścia do domu i wielkie serce przyszłych właścicieli...

taki byłby najlepszy, np. jakieś pomieszczenie w budynku, ciepłe, gdzie mógłby swobodnie wchodzić, wychodzić...

Posted

_ogonek_ napisał(a):
taki byłby najlepszy, np. jakieś pomieszczenie w budynku, ciepłe, gdzie mógłby swobodnie wchodzić, wychodzić...

Właśnie u mojego tz są takie warunki. W ogóle tam wszystkie zwierzaki mają super. Brutus ma do dyspozycji cały ogród, długi spacer codziennie po lesie, wyznaczone miejsce w domu- taki jakby przedpokój (kotów niecierpi a w domu są 4), gdzie nocuje i "na zaś" dobrą budę (w której i tak "mieszkają" tylko kocyki).
Pan i władca na swoim terenie!
I pomyśleć, że ludzie się też go pozbyli...

Życzę Ci Szafirku takiego super domu!!!

Posted

Wszystkim Wam życzę wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnej, ciepłej atmosferze.

:tree1::tree1::tree1:

MERRY CHRISTMAS ! :x-mas:

Ja oczywiście będę tutaj zaglądać podczas Świąt, ale nieobecnym życzę już dziś :loveu:

Posted

Serdecznie dziękujemy za życzenia,A Tobie ogonku oraz wszystkim dogomaniaczkom życzę Wesołych,Wspaniałych Świąt bożego Narodzenia no i oczywiście jak najwięcej dobrych domków dla piesków i oby ludzie przestali krzywdzić zwierzęta.