malawaszka Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 a nas zasypało i sypie nadal :mdleje: Quote
wilczy zew Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Dzisiaj Mordziasta spotkała psiaka z którym mogła poszaleć. Jej wielkości Filip. Ona go ganiała a on uciekał i jeszcze mogła bezkarnie drzeć ryja przy tym :) Oboje mieli wielką frajdę :) Quote
malawaszka Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 o ranyyyy ale by były fotyyyyy Quote
wilczy zew Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 wiem ale nawet komórki nie miałam bo wyszłam na pobliski skwerek moje przyjaciółki namawiają mnie aby ją zatrzymać Quote
malawaszka Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='wilczy zew'] moje przyjaciółki namawiają mnie aby ją zatrzymać[/QUOTE] hehe :turn-l: dobre i to bo u mnie wszyscy pytają tylko po co ci tyle... Quote
Tekla64 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 ja se mysle ze to wcale nie chodzi o" namowy przyjaciolek" hihihi sama wiesz ze w naszym wieku i z takim doswiadczeniem to ino nasze wlasne checi i przekonania maja cos do gadania a nie namowy innych. sama muisz ze soba pogadac Quote
wilczy zew Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Tekla64']ja se mysle ze to wcale nie chodzi o" namowy przyjaciolek" hihihi sama wiesz ze w naszym wieku i z takim doswiadczeniem to ino nasze wlasne checi i przekonania maja cos do gadania a nie namowy innych. sama muisz ze soba pogadac[/QUOTE] masz rację; mój mózg ma inne zdanie niż serce Quote
wilczy zew Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Dzisiaj zazdrosna psica rzuciła się na Inę a ta nie podjęła walki,bark nadstawiała. Właściciel szybko swoją przywołał do porządku. Quote
malawaszka Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 brawo :klacz: mądra dziewczynka! Quote
wilczy zew Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Trochę dalej ode mnie strzelają a Mordziasta spokojnie śpi :) Quote
Luna_wro Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 wilczy zew napisał(a):moje przyjaciółki namawiają mnie aby ją zatrzymać co u Inki? zostaje u Ciebie? Quote
malawaszka Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 wz się nie odzywa bo ukręciła łeb Inie za wytarzanie się w smrodach :evil_lol: Quote
WATACHA Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 zerduszko napisał(a):Chyba nie chce jej oddać :D też jestem za tą wersją :) Quote
malawaszka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 haloooo wz co tak uparcie milczysz tutaj?????? :lol: czy jest możliwe żeby u mnie były jakieś wilki??????? :mdleje: Quote
Poker Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 zerduszko napisał(a):Zjadła Inę :lol: odwrotnie, Ina zjadła ją. Quote
malawaszka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Poker napisał(a):odwrotnie, Ina zjadła ją. nie :lol: na innych wątkach była wz :evil_lol: Quote
Saththa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 jejku nie ma mnie rpzez Weekend a tutaj sie okazauje , że Ina zjadła wz a jej duch wyje koło malawaszki jak wilk? :lol::) Quote
Tekla64 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 a czemu sie dziwisz kole mnie sa wilki to czemu kole ciebie nie mialoby byc? a teoria z babcia pozeraniem i straszeniem ciekawa hihihi moglaby sie jednak i tu w koncu objawic i nam jakie szczegoly podrzucic a juz nie mowie o zdjeciach Quote
malawaszka Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Tekla64 napisał(a):a czemu sie dziwisz kole mnie sa wilki to czemu kole ciebie nie mialoby byc? kurde ja się dziwię bo myślałam, że są tylko w Bieszczadach :oops: a wczoraj Ojciec Dyrektor mówił, że widział wilka :mdleje: ale to niemozliwe kurde... pewnie widział psa jakiegoś dużego który biegł łąkami... w dodatku mnie straszył, że ten "wilk" niuchał nasze sznupie tropy :shock: Quote
Recommended Posts