wilczy zew Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ci ludzie wykupili cały sklep z petardami?? :angryy: Quote
Saththa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Jak Was to pocieszy tou mnie również... A myslałam, ze juz dzis sie uspokoją.... zastanawiam sie czy o 24 nadal beda strzelac bo im sie dni popier...lą ;/ Idioci ehhhh Quote
zerduszko Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Coś okropnego. Łączymy się w bólu, u ans już ok. Quote
wilczy zew Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Właśnie wróciłyśmy ze spacerku.Mordziasta już prawie normalna :) zjadła i poprosiła o dokładkę,myje się,sucho na klatce. Jeszcze nie chce zostać beze mnie i chyba będzie jeszcze spała koło mojego łóżka a nie u siebie :( Quote
wilczy zew Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 też tak myślę :) szkoda mi jej jak śpi na wykładzinie a ma wygodne legowisko Quote
wilczy zew Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 nie wchodzi do wyrka bo za blisko okna a tam huki Quote
wilczy zew Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Dzisiaj było już całkiem dobrze,nawet weszła do łóżka.Sucho na schodach a już ją cisnęło :) O 16:00 znowu kilka razy strzelili i leży na podłodze koło mnie :( Quote
zerduszko Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 wilczy zew napisał(a):Dzisiaj było już całkiem dobrze,nawet weszła do łóżka.Sucho na schodach a już ją cisnęło :) O 16:00 znowu kilka razy strzelili i leży na podłodze koło mnie :( U mnie tez strzelali, żeby ich tak poskręcało :angryy: Quote
WATACHA Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 No niestety taka ostatnio moda, strzelanie tydzień przed i tydzień po Sylwestrze :( Quote
Tekla64 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 a ja tam po doswiadczeniach z Borysem jestem dobrej mysli z Ina , o ile trafi na rozsadny domek , tyz nie mialam nadzieji ze Borysowi sie kiedys poprawi a jednak wiec mysle ze i z Ina mze byc calkiem dobrze i tego jej zycze !!!!! fakt faktem ze ludziska sa ..... bezmyslne i rozrzutne Quote
zerduszko Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 WATACHA napisał(a):No niestety taka ostatnio moda, strzelanie tydzień przed i tydzień po Sylwestrze :( Chętnie bym jednego modniastego z drugim poznała. O ile rozumiem NR taka tradycja, to już walenia tymi huczącymi bez efektów świetlnych... byle strzelić, wystraszyć człowieka/zwierzaka - nie kumam. I już mi dziś brakuje cierpliwości, więc jak spotkam... to ktoś dostanie w czambuł :angryy: Quote
wilczy zew Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Dzisiaj strzelili dwa razy tak bliżej i psiasta zaczęła się bać ale dosyć szybko w miarę jej przeszło.Musiała wyjść-już wołała i schody suche!! Była na długim spacerku.W terenie i bez smyczy jest trochę mniej odważna,taka ostrożna.Wytropiła mysz albo nornicę i zaczęła kopać.Parę razy ją musiałam zawołać tak była pochłonięta ale przybiegła pędem. Uczę ją aby nie podchodziła do mijanych ludzi i robi postępy. Mądra,kochana Mordziasta :) Wczoraj mnie udziabała :mad: Jutro idziemy do weta bo kazał przyjść. Quote
malawaszka Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 o jak dobrze, że schody suche!!!! bałam się tego posikiwania a to jednak ze strachu było - bidusia, ale dobrze, że nie chora! a jak ranka? Quote
wilczy zew Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 dobrze wygląda ale mnie się nie podoba bo Ina się nią interesuje i jak podchodzą psy to też ją wąchają,jutro docisnę weta Quote
WATACHA Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ona w podziękowaniu Cię tak "dziabie" ;)? Quote
malawaszka Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 wilczy zew napisał(a):dobrze wygląda ale mnie się nie podoba bo Ina się nią interesuje i jak podchodzą psy to też ją wąchają,jutro docisnę weta dociśnij bo to znaczy, że coś się tam dzieje jak psy tak wąchają! Quote
wilczy zew Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 WATACHA napisał(a):Ona w podziękowaniu Cię tak "dziabie" ;)? wyobraź sobie,że nie :eviltong: chciałam na grzbiet ją przewrócić i obejrzeć rankę ale i tak dopiełam swego:cool1: malawaszka napisał(a):dociśnij bo to znaczy, że coś się tam dzieje jak psy tak wąchają! wiem i Ina też za dużo liże Quote
Crys Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Po wizycie u weta napisz co i jak z tą ranką :) Quote
malawaszka Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 z ranką OK, dostała dalacin bo jest stan zapalny tam gdzie ten końcowy supełek w szwie śródskórnym a teraz - zaciskać paluchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kciuki: Quote
Tekla64 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 no jesli za to o czym mysle to zaaacisssskam z calych sil Quote
Recommended Posts