Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak Was to pocieszy tou mnie również... A myslałam, ze juz dzis sie uspokoją.... zastanawiam sie czy o 24 nadal beda strzelac bo im sie dni popier...lą ;/

Idioci ehhhh

Posted

Właśnie wróciłyśmy ze spacerku.Mordziasta już prawie normalna :) zjadła i poprosiła o dokładkę,myje się,sucho na klatce. Jeszcze nie chce zostać beze mnie i chyba będzie jeszcze spała koło mojego łóżka a nie u siebie :(

Posted

wilczy zew napisał(a):
Dzisiaj było już całkiem dobrze,nawet weszła do łóżka.Sucho na schodach a już ją cisnęło :) O 16:00 znowu kilka razy strzelili i leży na podłodze koło mnie :(

U mnie tez strzelali, żeby ich tak poskręcało :angryy:

Posted

a ja tam po doswiadczeniach z Borysem jestem dobrej mysli z Ina , o ile trafi na rozsadny domek , tyz nie mialam nadzieji ze Borysowi sie kiedys poprawi a jednak wiec mysle ze i z Ina mze byc calkiem dobrze i tego jej zycze !!!!!

fakt faktem ze ludziska sa ..... bezmyslne i rozrzutne

Posted

WATACHA napisał(a):
No niestety taka ostatnio moda, strzelanie tydzień przed i tydzień po Sylwestrze :(

Chętnie bym jednego modniastego z drugim poznała. O ile rozumiem NR taka tradycja, to już walenia tymi huczącymi bez efektów świetlnych... byle strzelić, wystraszyć człowieka/zwierzaka - nie kumam. I już mi dziś brakuje cierpliwości, więc jak spotkam... to ktoś dostanie w czambuł :angryy:

Posted

Dzisiaj strzelili dwa razy tak bliżej i psiasta zaczęła się bać ale dosyć szybko w miarę jej przeszło.Musiała wyjść-już wołała i schody suche!!

Była na długim spacerku.W terenie i bez smyczy jest trochę mniej odważna,taka ostrożna.Wytropiła mysz albo nornicę i zaczęła kopać.Parę razy ją musiałam zawołać tak była pochłonięta ale przybiegła pędem.

Uczę ją aby nie podchodziła do mijanych ludzi i robi postępy.
Mądra,kochana Mordziasta :)

Wczoraj mnie udziabała :mad:

Jutro idziemy do weta bo kazał przyjść.

Posted

wilczy zew napisał(a):
dobrze wygląda ale mnie się nie podoba bo Ina się nią interesuje i jak podchodzą psy to też ją wąchają,jutro docisnę weta

dociśnij bo to znaczy, że coś się tam dzieje jak psy tak wąchają!

Posted

WATACHA napisał(a):
Ona w podziękowaniu Cię tak "dziabie" ;)?

wyobraź sobie,że nie :eviltong: chciałam na grzbiet ją przewrócić i obejrzeć rankę ale i tak dopiełam swego:cool1:

malawaszka napisał(a):
dociśnij bo to znaczy, że coś się tam dzieje jak psy tak wąchają!

wiem i Ina też za dużo liże