Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eliza_sk napisał(a):
Jakieś złe doświadczenia ? Napisz proszę, bo sama nie wiem czy coś kupić.

Zapomniałam jak sie nazywa ta maść co się smaruje dziąsła.Malawaszka na pewno wie.W tamtym roku tego użyliśmy w dawce minimalnej i tak:
jeden mój pies owszem spał, ale po jakimś czasie wyglądał jak bernardyn (oczy) mimo, że z tą rasą nie ma nic wspólnego
drugi, nie dość że zaatakował moją mamę mimo , że już ją dobrze znał,to następnego dnia wymiotował czymś takim, że jakbym nie widziała to bym była pewna , że to wyszło z drugiej strony
Inne środki których używaliśmy właściwie nie dawały żadnego efektu.

Posted

wilczy zew napisał(a):
Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano znowu nasikała na schody :stormy-sad:

myślę,że bida chce uniknąć wyjścia na dwór ale nie nabrudzić w domu-cały czas strzelają

Kurczę u nas tez już "walą" jak oszalali.Co to za radocha to ja nie wiem :(?Jeszcze rozumiem jakieś kolorowe fajerwerki, nawet to fajnie wygląda, ale takie buuuuuuuuum to nie wiem czemu ma służyć.Chyba po to by wk... ludzi

Posted

Byłyśmy u weta(nie było naszego ale drugi dobry)nie widział nic niepokojącego,przemywać rankę rywanolem,dostała zastrzyk ze sterydu gdyby był stan zapalny. Po narobieniu mi obciachu w poczekalni-darcie japy aby podejść do psa w gabinecie macha ogryzkiem do weta,zero reakcji na zastrzyk. Moja Mordziasta :)

Posted

To jest okropne. Sadie na szczęście w domu czuje się ok, trochę z nią pracowałam i nie musimy siedzieć w wannie. Tylko najgorzej z tym załatwianiem. Ale jutro mamy wspólną niezaplanowaną imprezę :lol:

Posted

Ina na 98% sika ze strachu. Zamelinowała się w łazience ale przychodzi po mnie abym tam z nią siedziała.To jest niemożliwe. Zrobiłam jej norę w pokoju-leży w niej. Najgorzej jest jak strzelą na podwórku. Taka bida :(

Posted

W tej norce zesikała się.U nas nawet o 4strzelali. Ina po strzale to jeszcze dwie godziny się boi. Dzisiaj też strzelają. Moja mama jak ją wczoraj zobaczyła to powiedziała,że to większa bida niż jak ze schronu przyjechała :(

Posted

masz rację ale nie myślałam,że będzie aż tak i tak długo będą strzelać;właśnie wysikała się na klatce tuż za drzwiami,chciałam podstawić pojemniczek ale za wysoki;trzyma się mnie jak cień :(