Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
cholera to niedobrze! za długo! boję się, że wyropieje jej szew wewnętrzny - to już powinno być zagojone, ale czasem organizm odrzuca nici rozpuszczalne

A dostaje antybiotyk?
Jest zapaszek z rany?

Posted

To nie jest normalne, że się psu tak długo z rany sączy i jest ona nie zagojona. Ja teraz miałam podobny problem z kotem, już się na zewnątrz zagoiło <zaczęło się goić jak szwów nie było>, aż tu nagle zaczęły wyłazić szwy z zewnątrz, ropa się wdała.

Posted

no jo najgorszy czas dla zwierzat
nie mam pojecia czemu ludzie wywalaja tyle kasy w powietrze!!!!
znowu bedzie troche bidakow szukalo swoich domow

i czemu ludziska strzelaja juz od swiat !!!! masakra

Posted

[quote name='eliza_sk']To rzeczywiście na 4,6 kg psa i raz w roku, to droga przyjemność. A ma ktoś doświadczenia ze Stresnalem, na bazie roślinnych składników:
http://www.sklep.veterynaria.pl/?145,stresnal-syrop-psy-koty-125-ml

Ja w tamtym roku używałam , podałam psom podwójną dawkę , a efektu i tak nie było , polecam za to hydroxyzynę , działa super , a kosztuje coś około 5 zł , wet wystawi receptę .

Posted

Nie boisz się, że ucieknie jak porządnie coś pierdyknie?Nie moja sprawa, ale do Nowego Roku prowadzałbym ją na smyczy.

My chyba posiedzimy w tym roku w kibelku, bo ja mam jak na razie dość środków uspakajających po ostatnim razie.

Posted

Na łąkach(tam robione zdjęcie)nie ma głośnych huków, to leci do mnie a bliżej cywilizacji jest na smyczy. To nie mój pies to większa odpowiedzialność. Jak strzelą to zaaaaasuwa do domu,tylko klatki myli.

Posted

WATACHA napisał(a):
Nie boisz się, że ucieknie jak porządnie coś pierdyknie?Nie moja sprawa, ale do Nowego Roku prowadzałbym ją na smyczy.

My chyba posiedzimy w tym roku w kibelku, bo ja mam jak na razie dość środków uspakajających po ostatnim razie.

Jakieś złe doświadczenia ? Napisz proszę, bo sama nie wiem czy coś kupić.