Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gdyby ktoś nie wiedział jak:

1. Zarejestruj się na forum http://www.krakvet.pl/forum/index.php

2. Kliknij link aktywacyjny - przyjdzie na podanego przez Ciebie maila, uwaga! czasem może wpaść do zakładki spam.

3. Zaloguj się na forum.

4. Napisz jeden post - na przykład w wątku powitalnym.
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611

5. Wejdź do wątku, w którym odbywa się głosowanie:
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=18309

6. Zaznacz ŚTOZ Zwierzak . Wtedy system poprosi o nr telefonu, aby wysłać KOD WERYFIKACYJNY.

Kod przychodzi smsem i zaklepuje Twój CENNY GŁOS. Głosowanie jest bezpłatne!

Posted

andzia69 , będę drążyć temat. Podaj ile sunia ma w kłębie i ile może ważyć.To naprawdę ważne. Mam domek , któremu spodobała się moja poprzednie tymczaska i hienka jest do niej trochę podobna.

Gdzie sunia się znajduje.

Posted

andzia69 , będę drążyć temat. Podaj ile sunia ma w kłębie i ile może ważyć.To naprawdę ważne. Mam domek , któremu spodobała się moja poprzednie tymczaska i hienka jest do niej trochę podobna.

Gdzie sunia się znajduje.

Sunia jest w kielcach u EwyB jako fafnasty tymczas :( Co do wagi i w kłębie - możesz kwilkę poczekać? Ja już kończę grypsko, ale Ewa się dopiero rozłożyła. Zadryndam do niej jutro i poproszę o zmierzenie, wagę moze pamięta po sterylce - dobrze?

Posted

a skąd! caly czas stan aktualny 21 szczyli łącznie z 3 magdowych podrostków :(

Nie wyobrażam sobie 21 szczeniąt w jednym miejscu.

Kurna, no nie wyobrażam sobie. Można oszaleć i wyskoczyć przez okno.

Posted

Krs aktualny. Dzisiaj do domkw wyekspediowałam 4 szczylki, jutro pojedzie 1, pojutrze 1...to jeszcze 6 z tych maluchow zabranych z 2 suniami interwencyjnie. :P Amelka 4 mies. - zabrana od hycla, ktory ją w szopie trzymal też już w domu.

Zdjęcie amelki z nowego domu:

10996771_917671261600115_837437474497894

Z parwiaków zostały 3 i utknęły :(

O dorosłe nikt kompletnie nie pyta :(

Posted

andzia69 a czemu w ogłoszeniu szczeniaczki są "dopchlone" a nie "odpchlone" - komicznie się to czyta :)

dzięki Ci dobra kobieto - cóż - starość nie radość i oczy nie te :) A moze jak będą dopchlone to szybciej zejdą? :) :)

Posted

dzięki Ci dobra kobieto - cóż - starość nie radość i oczy nie te :) A moze jak będą dopchlone to szybciej zejdą? :) :)

Też tak myslę, trzeba dopisac jeszcze dorobaczone mocno ;)

Pójda jak świeże bułeczki, bo takich nikt nie oferuje ;)

• 2 weeks later...
Posted

ze szczylków 2 suniek (z 12 sztuk) ostał się jeden - ale ma wstępnie zaklepany domek w Krzeszowicach - wstepnie, bo dopóki tam nie trafi to nigdy nic nie wiadomo

jedna dzikuskę od Magdy umieściłam w dt w Kielcach, kudłata czeka na dom, a 3 dzikuska jest u Magdy w domu

poza tym do konca czerwca musimy coś zrobić z naszymi psami z kaliszan - ponad 20 - opiekunka wraca do Krakowa ze względów rodzinnych i nie da rady dłużej się psami zajmować i musimy je zabrać..tylko nie wiem, gdzie :(

Z dorosłych Edek i Bubiś w domach stałych, Flap i Mysia w dt.

I nikt o dorosłe psy nie dzwoni :(

• 2 weeks later...
Posted

w marcu głosujemy na Zwierzaka w Krakvecie!

https://www.facebook.com/events/883665594988214/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular

10457540_928786440488597_250799471154375

i taka ciekawostka z Dymin pod wezwaniem noego!

"

W związku z awarią kotła służącego do gotowania jedzonka dla psiaków mamy spory problem. Od kilku dni karmimy psiaki suchą karmą, jednak przy tak dużych potrzebach jakie mamy szybko skończą się zapasy. Bardzo liczymy na Państwa pomoc i wsparcie w tej trudnej sytuacji. Prosimy każdego, kto może pomóc o podarowanie psiakom suchej karmy!!! Nawet najmniejszy gest się liczy"