majku33krakow Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 coś mi się zdaje że dżordż zostanie na stałe u cioci maławaszka(bo skradł jej serce),takie już te staruszki są. Quote
morisowa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 majku33krakow napisał(a):coś mi się zdaje że dżordż zostanie na stałe u cioci maławaszka(bo skradł jej serce),takie już te staruszki są. raczej dlatego, że nit inny takiego zgreda nie zechce :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 morisowa napisał(a):raczej dlatego, że nit inny takiego zgreda nie zechce :evil_lol: pffff :obrazic: zgredziuszkowe jest tylko ciałko - dusza młodziana :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 morisowa napisał(a):a mi o charakterek zgreda chodziło ;) ludzie to mają tak, że jak sznaucerek ładny, sliczny i zadbany to może nawet gryźć (vide Zbynio) i wtedy charakterek nie wadzi, a jak piesek... wygląda jak Dżordż :errrr: to wtedy najbardziej słodki charakter nie pomoże :shock: ot życie... a szkoda, bo chciałabym, żeby miał domek gdzie byłby jedynakiem żeby nie musiał się denerwować na inne psy i koty - wczoraj się pokłócił z Luną, dziś z Dropsem - i gady nie odpuszczają jak już się drą - muszę wtedy ja się rozedrzeć żeby uspokoić towarzystwo :mad: Quote
malawaszka Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 z Luną o okruszek karmy, a z Dropsem o mnie bo się z Dropsem bawiłam na spacerze więc Dżordż nie zdzierżył i chciał księciunia odgonić Quote
wilczy zew Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Co do patrzenia jedynie na wygląd to :angryy: Quote
wilczy zew Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 malawaszka napisał(a):z Luną o okruszek karmy, a z Dropsem o mnie bo się z Dropsem bawiłam na spacerze więc Dżordż nie zdzierżył i chciał księciunia odgonić biedny Dropsik Quote
malawaszka Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 wilczy zew napisał(a):biedny Dropsik nie taki biedny bo jak się wkurzył to Dżordż wylądował na glebie ;) a wczoraj kaj z Luną była kłótnia to Drops wkroczył i chciał wtłuc Lunie :mdleje: Quote
wilczy zew Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 męska solidarność :) kleszcze się pojawiły Quote
kasjas Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 No właśnie, za ciepło cholera i dziady nie śpią, jeść chcą :angryy: Trzeba uważać i zabezpieczać. Quote
malawaszka Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 o fuuj u nas jeszcze nie widziałam Quote
WATACHA Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Niezłe masz atrakcje hi,hi co sznupy to sznupy :) Quote
wilczy zew Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 ja też kleszczy nie widziałam ale czytałam na dogo Quote
kasjas Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 wilczy zew napisał(a):ja też kleszczy nie widziałam ale czytałam na dogo Ja to samo :lol: Quote
wilczy zew Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 malawaszka napisał(a):plotkary :turn-l: no wiesz,to my Cię ostrzegamy a Ty :obrazic: Quote
kasjas Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Bo podobno one są teraz jak yeti, nikt ich nie widział, ale każdy o nich słyszał heheheh Quote
zerduszko Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 malawaszka napisał(a):plotkary :turn-l: Ktoś Cię przebił, być nie może :lol: Quote
malawaszka Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 zerduszko napisał(a):Ktoś Cię przebił, być nie może :lol: ożesz Ty :obrazic: foch jak stąd do rybnika! Quote
Recommended Posts