lilo Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 ale tu milutko na wątku u staruszka :) ploteczki , przekomarzanki , miłe wieści - Malawaszko to prawda że zostaje księciunio ?? czy pobożne marzenie Cioteczek ?? Quote
malawaszka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 lilo napisał(a):ale tu milutko na wątku u staruszka :) ploteczki , przekomarzanki , miłe wieści - Malawaszko to prawda że zostaje księciunio ?? czy pobożne marzenie Cioteczek ?? taka to prawda jak przy każdym moim tymczasowiczu :lol: przy każdym cioteczki :evil_lol: mi wróżą że zostanie :lol: a teraz NEWS - Dżordż się ZAKOCHAŁ!!!! :mdleje: przyjechała do nas na 2 tygodnie Bibi - moja ukochana tymczasowiczka bo jej pani jedzie wypocząć, a że Bibi ostatnio chorowała i w ogóle jest moja kochana to ustaliłyśmy, że najlepiej jak przyjedzie do mnie na wakacje :) bałam się, że Dżordż będzie jej dokuczał i próbował gryźć, a okazuje się, że on się zakochał od pierwszego wejrzenia i chce mieć z nią dzieci :mdleje: Quote
WATACHA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 malawaszka napisał(a):taka to prawda jak przy każdym moim tymczasowiczu :lol: przy każdym cioteczki :evil_lol: mi wróżą że zostanie :lol: a teraz NEWS - Dżordż się ZAKOCHAŁ!!!! :mdleje: przyjechała do nas na 2 tygodnie Bibi - moja ukochana tymczasowiczka bo jej pani jedzie wypocząć, a że Bibi ostatnio chorowała i w ogóle jest moja kochana to ustaliłyśmy, że najlepiej jak przyjedzie do mnie na wakacje :) bałam się, że Dżordż będzie jej dokuczał i próbował gryźć, a okazuje się, że on się zakochał od pierwszego wejrzenia i chce mieć z nią dzieci :mdleje: Uwielbiam te Twoje historie ha,ha,ha Dzordż jest moim idolem ha,ha,ha kocham go Quote
Andzike Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 WATACHA napisał(a):Uwielbiam te Twoje historie ha,ha,ha Dzordż jest moim idolem ha,ha,ha kocham go Dzordż jest boski ;) Malawaszka, pokaż zakochaną parę :D Quote
malawaszka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 muszę go pilnować bo by Bibi zamęczył! leży teraz Księżniczka w legowisku koło mnie, a obok oddzielony moją nogą leży i stęka zakochany Pan Hrabia :D Quote
malawaszka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Hrabia przy Księżniczce wygląda jak Kloszard :shake: Quote
mala_czarna Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 W starym piecu diabeł pali :evil_lol: Waszka, nie pitol, że on wygląda jak kloszard :eviltong: Spójrz lepiej jak on wyglądał zanim do Ciebie przyjechał, a jak wygląda teraz. Kolosalna zmiana! Quote
Andzike Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Cudna parka... ;) Wlascicielka Bibi nie szuka dla niej towarzystwa? ;) Quote
malawaszka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 co Ty? nadal jest łysy na grzbiecie, ale to musi potrwać i pewnie bez leków tarczycowych się nie obejdzie - Bibi też była łysa a teraz jaka sliczna i zadbana :loveu: moje burki idą pod maszynkę w tym tygodniu i chyba Dzordża też machnę bo naprawde lichutko się prezentuje - chociaż główkę mu zrobię, może już będzie łatwiej bo nie jest aż tak kościsty Quote
malawaszka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Andzike napisał(a):Cudna parka... ;) Wlascicielka Bibi nie szuka dla niej towarzystwa? ;) hahaha Bibi ma towarzystwo - a nawet trzy towarzyszki :D rodowodowa rezydentka sznupka Whisky, adoptowana starowinka z Milanówka (albo z Józefowa :hmmmm: zapomniałam) Marcelka, i niedawno adoptowana Figa mix sznupka z Krakowa też starowinka, której pani zmarła, aczkolwiek jak miłość będzie rozkwitać to zaproponuję oddanie Bibi razem z ukochanym :errrr: Quote
Margi Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Bibi jest śliczną dziewczynką.:lol: Już sobie wyobrażam jak Hrabia Dżordżyk stęka za Bibi.:evil_lol: Quote
Lobaria Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Margi napisał(a):Bibi jest śliczną dziewczynką.:lol: Już sobie wyobrażam jak Hrabia Dżordżyk stęka za Bibi.:evil_lol: Ale sobie folgujecie z zakochanego staruszka;) Skoro skory do amorów, to w dobrej kondycji... Quote
zerduszko Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 To jest Bibi?!!!!! http://img828.imageshack.us/img828/3826/dsc0020xa.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
malawaszka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='zerduszko']To jest Bibi?!!!!! http://img828.imageshack.us/img828/3826/dsc0020xa.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no przecież nie Dżordż :lol: śliczna nie? :loveu: mój cukiereczek Quote
zerduszko Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 malawaszka napisał(a):no przecież nie Dżordż :lol: śliczna nie? :loveu: mój cukiereczek Niesamowicie wyładniała! Czemu nam babo nie pokazujesz takich fot! Quote
wieso Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 a jak ona wygladala przedtem ? no piekna jest a Hrabia jakby padniety z tej podniety ale widac ze sie nie daje :) Quote
malawaszka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 zerduszko napisał(a):Niesamowicie wyładniała! Czemu nam babo nie pokazujesz takich fot! no jak nie pokazuję jak pokazuję :lol: Quote
malawaszka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='wieso']a jak ona wygladala przedtem ? no piekna jest a Hrabia jakby padniety z tej podniety ale widac ze sie nie daje :) wątek Bibi http://www.dogomania.pl/threads/192055-SZNUPCIA-MINI-staruszka-u-mnie-na-DT-JU%C5%BB-W-DOMU! Quote
wieso Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='malawaszka']wątek Bibi http://www.dogomania.pl/threads/192055-SZNUPCIA-MINI-staruszka-u-mnie-na-DT-JU%C5%BB-W-DOMU! padlam :crazyeye: ach pamietam ja, i Fuks tam byl......jak zmiana, cudnie... teraz rozumiem zerduszko... Quote
WATACHA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Widać , że Bibi ma już dość jej oczy krzyczą "zabierz" go Za to on bida straszna, chyba ma zranione serce ;).Coś mi się zdaje że obmyśla nowy plan jakby lubą zdobyć :) http://img18.imageshack.us/img18/6792/dsc0019rp.jpg Bibi wygląda pięknie, jestem zachwycona.Ciężko uwierzyć, że to ta sama sunia :) Quote
lilo Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Cudowna miłosna historia :) biedny Dżordżyk ... ale skoro się zakochał to znaczy że jednak nie jest diabłem wcielonym :) Quote
Lobaria Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 lilo napisał(a):Cudowna miłosna historia :) biedny Dżordżyk ... ale skoro się zakochał to znaczy że jednak nie jest diabłem wcielonym :) Właśnie świadczy o tym że jest:evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 lilo napisał(a):Cudowna miłosna historia :) biedny Dżordżyk ... ale skoro się zakochał to znaczy że jednak nie jest diabłem wcielonym :) jest!!!! :diabloti: jak będzie dalej tak cudował to pójdzie jutro na kastrację - żądza go opanowała totalnie! Quote
WATACHA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Jaki natręt, może on jest psim psychopatą ha,ha,ha Quote
lilo Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 hahahaha obśmiałam się jak norka - Dżordżu cudowny nie daj się :) poczekaj aż usną i wtedy wślizgnij się jej do łóżka :P Quote
Recommended Posts