Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale tu milutko na wątku u staruszka :) ploteczki , przekomarzanki , miłe wieści - Malawaszko to prawda że zostaje księciunio ?? czy pobożne marzenie Cioteczek ??

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilo napisał(a):
ale tu milutko na wątku u staruszka :) ploteczki , przekomarzanki , miłe wieści - Malawaszko to prawda że zostaje księciunio ?? czy pobożne marzenie Cioteczek ??

taka to prawda jak przy każdym moim tymczasowiczu :lol: przy każdym cioteczki :evil_lol: mi wróżą że zostanie :lol:

a teraz NEWS - Dżordż się ZAKOCHAŁ!!!! :mdleje: przyjechała do nas na 2 tygodnie Bibi - moja ukochana tymczasowiczka bo jej pani jedzie wypocząć, a że Bibi ostatnio chorowała i w ogóle jest moja kochana to ustaliłyśmy, że najlepiej jak przyjedzie do mnie na wakacje :) bałam się, że Dżordż będzie jej dokuczał i próbował gryźć, a okazuje się, że on się zakochał od pierwszego wejrzenia i chce mieć z nią dzieci :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
taka to prawda jak przy każdym moim tymczasowiczu :lol: przy każdym cioteczki :evil_lol: mi wróżą że zostanie :lol:

a teraz NEWS - Dżordż się ZAKOCHAŁ!!!! :mdleje: przyjechała do nas na 2 tygodnie Bibi - moja ukochana tymczasowiczka bo jej pani jedzie wypocząć, a że Bibi ostatnio chorowała i w ogóle jest moja kochana to ustaliłyśmy, że najlepiej jak przyjedzie do mnie na wakacje :) bałam się, że Dżordż będzie jej dokuczał i próbował gryźć, a okazuje się, że on się zakochał od pierwszego wejrzenia i chce mieć z nią dzieci :mdleje:

Uwielbiam te Twoje historie ha,ha,ha Dzordż jest moim idolem ha,ha,ha kocham go

Posted

W starym piecu diabeł pali :evil_lol:
Waszka, nie pitol, że on wygląda jak kloszard :eviltong:
Spójrz lepiej jak on wyglądał zanim do Ciebie przyjechał, a jak wygląda teraz. Kolosalna zmiana!

Posted

co Ty? nadal jest łysy na grzbiecie, ale to musi potrwać i pewnie bez leków tarczycowych się nie obejdzie - Bibi też była łysa a teraz jaka sliczna i zadbana :loveu:

moje burki idą pod maszynkę w tym tygodniu i chyba Dzordża też machnę bo naprawde lichutko się prezentuje - chociaż główkę mu zrobię, może już będzie łatwiej bo nie jest aż tak kościsty

Posted

Andzike napisał(a):
Cudna parka... ;)
Wlascicielka Bibi nie szuka dla niej towarzystwa? ;)

hahaha Bibi ma towarzystwo - a nawet trzy towarzyszki :D rodowodowa rezydentka sznupka Whisky, adoptowana starowinka z Milanówka (albo z Józefowa :hmmmm: zapomniałam) Marcelka, i niedawno adoptowana Figa mix sznupka z Krakowa też starowinka, której pani zmarła, aczkolwiek jak miłość będzie rozkwitać to zaproponuję oddanie Bibi razem z ukochanym :errrr:

Posted

Margi napisał(a):
Bibi jest śliczną dziewczynką.:lol:
Już sobie wyobrażam jak Hrabia Dżordżyk stęka za Bibi.:evil_lol:

Ale sobie folgujecie z zakochanego staruszka;)
Skoro skory do amorów, to w dobrej kondycji...

Posted

lilo napisał(a):
Cudowna miłosna historia :) biedny Dżordżyk ... ale skoro się zakochał to znaczy że jednak nie jest diabłem wcielonym :)

Właśnie świadczy o tym że jest:evil_lol:

Posted

lilo napisał(a):
Cudowna miłosna historia :) biedny Dżordżyk ... ale skoro się zakochał to znaczy że jednak nie jest diabłem wcielonym :)

jest!!!! :diabloti: jak będzie dalej tak cudował to pójdzie jutro na kastrację - żądza go opanowała totalnie!