wiewiora1 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 kto zrobi banerek Rolfowi!!!???? Takie piekny psiak z filmow familijnych,,,a wiecie jakie one sa madre!!!
Kasia25 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 bardzo proszę bannerek podlinkowany, tylko brać!
Kasia25 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Nikt nie chce bannerku? Co brzydki? Nie grymasić, tylko nosić!!!!!!!!!!!!!
wiewiora1 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :cool1: :cool1: :cool1: :p :p :p :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja chce banerek,,jak zrobic zeby zamieniac go od czasu do czasu z banerkiem hopa?? Jest przepiekny ,,,jak z filmu,,, no to jak teraz nikt go nie zauwazy to chyba popelnie harakiri!!!:mad:
millarca Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Bannerek jest prześliczny, ale ja na razie najbardziej martwie się o Jaskra. A Rolf na gorę: komu Rolf, komu rolfowy bannerek?
Havoc Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
wiewiora1 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Kiedy razem z Brazowa paletalysmy sie po schronie ,,,role byly podzielone ze wzgledu na powolanie'''' Ja zajmowalam sie tymi agresywnymi ,dzikimi ,duzymi,przed ktorymi inni uciekali,,,,,a Brazowa ratowala te biedne staruszki ,,,To bylo super,,,bo zaden pies nie byl pominiety,,,,:cool1: :cool1: Halo Halo,,czy teraz oprocz milosnikow biednych starcow jest ktos od tych wystraszonych ????:-( :-( :mad: Teraz to pewnie babcia stala sie pogromczynia tych nieokielznanych!!!:angryy: :angryy:
wiewiora1 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ale oszczedzcie ,nasza kochana babcie niech sie nie naraza na powitanie takiego wielkiego agrsora""""" Babcia to najkochanasza wolontariuszka od lat i nie mozemy jej stracic,,,pamietam jak przychodzila nawet ze zlamaana reka,,,zagipsowana,,ale uparcie wyprowadzala psy,,, To najkochanasza babcia na swiecie,,wierzcie mi,,,,
brazowa1 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Rol pozbyl sie swojego uciazliwego towarzysza:) Sznaucer Kacper poszedł dzis do domu. Uczcilismy to z Rolfem zabawa w (nareszcie!) wolnym boksie i dodatkowa micha karmy.Teraz zazyczyl sobie spokojnej,łagodnej suczki do towarzystwa. Został tez wystawiony na stronie schroniska. Panie ze schroniska sa z nim tez bardzo zaprzyjaznione i cwiczenia z socjalizacji ma na wyciagniecie reki. :)
wiewiora1 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 O i nasz Brudasek sznaucer poszedl!!! W koncu sie mu udalo...to szczescie dla niego samego i dla Rolfika,,,oby jego marzenie to bardziej realne sie spelnilo,,,czyli suczka,,na wybiegu,,, A co do resocjalizacji to fakt ma na wyciagniecie reki,,,i dzieki Bogu
millarca Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Rolf na gorę! Czemu ty się jeszcze piesku marnujesz w schronisku?
brazowa1 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Poty co,Rolf jest psem o nienajgorszym statucie schroniskowym. Ma swoj duzy,wlasny wybieg,tuz obok biura (co oznacza czeste dokarmianie ciasteczkami),chadza na spacerki,bawi sie. i w tym momencie powinien sie znalezc dla niego super domek.
akucha Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Rolf jest pięknota i dobry z ni ego chłopak, znajdziemy mu dom!!!
Kasia25 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 O nienajgorszym statucie, dobre sobie! Nie dość, że Ciotka mu z kuchni dobre jedzonko podwędza, zabawia na spacerku, to jeszcze mu się w czymś pozwoliła potarzać, nie powiem Wam, niech Was ciekawość zżera, ha podła będe:diabloti: Rolfik poszalał sobie troszkę, na mnie nie zwracał uwagi, ale jak zobaczył Millarce i Psokota, to ucieszył się bardzo i miło powitał. Piękny jest, piękny!!!! Poznałam dziś Millarce i Psokota, bardzo sympatyczne dziwczynki;) O wielkim sercu dla zwierząt, nie pomijając Pani Lidki. Bardzo się ciesze, że mogłam Was poznać!!!
Celina12 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kasiu-aż Ci zazdroszczę....a ROLF na górę-po dom!!!
wiewiora1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 rOLF TO DOBRY KUMPEL ,,,NAWET NIE MAIALBY MI ZA ZLE GDYBYM GO TERAZ OBUDZILA!!!!! JASNE???!!!!!!!:evil_lol: :evil_lol:
Asia_M Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Piękny pies!!! :) A te łapusie ma po prostu nieziemskie!!!:lol:
akucha Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Poza nami nikt do niego nie zagląda :shake: Za ładny jest, czy co??? Brązowa Ty już tak ich nie szczotkuj, bo widzisz, co się dzieje... Prosimy o zakochanie się w Rolfie, on tak na to czeka...
kaerjot Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Pewno nikt nie chce psa, piękniejszego od właściciela
Recommended Posts