Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie tez ten medal szczypnął za serducho. tam jest napisane: I miejsce :lol:
Pewnie dostał go od swojej młodej Pani, to wymowne bardzo.
Czuję, że bedzie dobrze, musi!

• Replies 591
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan Drukarz napisał(a):

Oooooooo!!
Prawda w oczy kole i trzeba było pościk usunąć?

a ty skąd się tutaj wziąłeś? skoro Maupa usunęła post to miała rację i nie dyskutuj!

Posted

Skąd się wziąłem pytacie.Otóż zarejestrowałem się jak każdy inny.Post został usunięty bo był prawdziwy tylko nie pasował do całej linii wyklinania Wiesi i tyle.Dziwię się tylko że tak czujny (jak pies :diabloti:) moderator nie usunął postów gdzie nazwano mnie debilem.No ale wszyscy są równi ale świnie są równiejsze.Brązowa-kobieto nie podszywam się pod innym nickiem i nie strasz mnie banami.Chyba że się boisz prawdy jak to było faktycznie?

Posted

Teraz takie mądrości? A jak Rolf z miną nieszcześliwą w schronie cierpiał i od zmysłów odchodził, po porzuceniu, to było dobrze? Ktoś się pytał jak się ma, czy daje radę?
Lepiej byłoby , gdyby tam został????

Idź się Pan drukuj i mnie nie irytuj!

Posted

"Miłosierna" Wiesial i "znawca" i "miłośnik" psów Pan Drukarz nie mogą przeżyć, że pies ma wreszcie prawdziwy dom, zamiast się cieszyć i podziękować Brązowej, to Pan Drukarz wprowadza tu jakąś niezdrową atmosferę. Jaka to niby prawda ma koleć w oczy???
Może moderator się wypowie, dlaczego usunął post, bo Pan Drukarz jakiegoś tu z siebie poszkodowanego robi.

Posted

Powinienes byc mi WDZIECZNY,ze zajmowalam sie TWOIM psem w schronisku,ze przychodzilam ,zabieralam go na spacer,ze innych molestowalam,zeby wychodzili z Rolfem,bo znowu mozemy go stracic i przez kolejne 2 lata nie pozwoli sie nikomu dotknac.Zastepca kierownika kombinowala,jak dla TWOJEGO psa uzyskac jego dawny kojec,zeby przezyl mniejszy szok.Pracownicy chodzili do niego najlepszymi puszkami,gdy przez kilka dni odmawial jedzenia.W ostatecznym rozrachunku wszyscy ci ludzie okazali wiecej serca dla psa,ktory nie jest ich,niz wy.
Powinienes byc mi wdzieczny,ze rozmawialam z ludzmi,oglaszalismy psa,robilismy selekcje zainteresowanych Rolfem i znalezlismy mu dom.
Teraz mozesz sobie zadowolony siedziec przed kompem,pozbawiony wyrzutow sumienia,ze pies swiruje w schronisku.

A ze boli Cie,ze Rolf ma teraz swoj dom i jest szczesliwy,to masz problem.

Na Twoim miejscu po prostu wstydzilabym sie tutaj odzywac,nie dociera do Was,co zrobiliscie temu psu???? to obejrzyj sobie fotki ze schronu,moze zrozumiesz.
ech,EOT,bo zenada z kims takim rozmawiac....

Posted

Odnoszę wrażenie że czytacie te posty ale nie rozumiecie co jest w nich napisane.Nie chodzi mi o to co przeżył,przeżywa i przeżyje Rolf. Życzę mu jak najlepiej.Chodzi tylko o to że jak Rolf trafił do Wiesi to było cacy a w momencie jak nie dała rady to wszyscy ją zaszczuliście.Gdybyście nie usunęli postu to może ci co się wypowiadają bez sensu zobaczyliby jak się zmieniło nastawienie do Wiesi najpierw euforia bo nowy dom, ja cię kręcę jak fajnie z rodzinką a później komentarze pt.:ta z prawej wygląda na tępą.Każdego który oddaje psa z powrotem do schroniska bo mu nie wyszło tak zaszczuwacie?Mało takich zwróconych psów?Wszyscy wiemy że psy w schroniskach są po przejściach i nie zawsze da radę nad nimi zapanować.Nikt się nie dziwi że nowi właściciele zakryli swoje twarze.Właśnie chyba po to żeby uniknąć takich komentarzy.Aha i to nie był mój pies.Cały czas sugerujesz że się podszywam pod kogoś.

Posted

Hehehehe, to się nazywa zjadanie własnego ogona.
Taaa... to przypadek, posród setek watków, gdzies tam w ogonach Pan Drukarz odnalazł Rolfa i palec opatrznosci wskazał mu: Tu pisz, pouczaj, masz misję!
Tak! Każdego, kto oddaje psa do schronu tak zaszczuwamy!!!

To taka profilaktyka :lol: zależy nam, żeby odstraszyć ludzi, którzy uważają, ze zwracanie psa do schronu jest rzeczą normalną. Sczególnie takich, którzy robia to w sytuacjach, gdy pojawi sie problem. Schronisko to nie wypożyczalnia pupili, pies to nie zabawka.
Twarz nowym właścicielom ja ukryłam wklejając zdjęcia, więc daruj sobie te brednie.
To dogomania, nie zauważyłeś? Ogladamy psy. Poprzednie foty wkejały zadowolone z siebie użytkowniczki forum.

Posted

o rany,odnosze wrazenie,ze ktos tutaj czuje sie ofiara Rolfa...a to zupełnie odwrotnie.No dobra,wspołczuje wam bardzo. Biedni jesteście,ze ten pies to taka świnia i po tylu miesiacach zrobił taki numer,ze ZMUSIL was do oddania go do schronu.Agresywny,rzucajacy sie na wszystko,w przyszlosci miał zagryzc dzieciaka,a odpowiedzialnosci za zagryzienie w przyszlosci nikt nie chcial wziac.Agresywny Rolf w schronisku siedzial w boksie z dwoma psami,agresywny Rolf zaakceptowal kota,agresywny Rolf siedzi z dzieckiem na tarasie.Zrozum -to Wy macie problem.Zapamietaj to i gdy wasz kolejny pies,bedzie mial 2-3 lata,przypomnij sobie moje slowa,bo zrobi na spacerze dokladnie to samo,co Rolf-bedzie szczekal na inne psy.Taka jest psia natura,a Wy umiejetnie i nieświadomie go do tego podkrecicie.
Kupcie go za 3 tysiace,to wtedy bedzie szansa na cwiczenia z trenerem.Zeby WAS nauczyl,jak prowadzic psa na smyczy.

a wiesz,dzieki czemu mozesz sobie teraz tutaj pogadac? bo dzieki nam ten pies znalazl nowy dom.Wiec doceń i jezeli masz wyrzuty sumienia,to idz sie wyspowiadaj do ksiedza,a nie nam.Tu rozgrzeszenia nie bedzie.

a moda poprosze o zamkniecie watku,bo nie zycze sobie,aby watek tego psa,ktory przez WAS tyle przeszedł,byl zaśmiecany.
Fotki Rolfa beda wklejane na watku Pyni od Akuchy

Posted

Rozumienie tekstu-zero,null,nada!!!Trzeba pisać po psiemu żeby ktoś skapowal o co chodzi?
Brązowa jesteś tak tępa że nie przyjmujesz do wiadomości że to nie mój pies? Opowiedz wszystkim jak to pomagałaś znaleźć dom nowy dla Rolfa super przejęta że Wiesia nie dała rady a na forum nóż im w plecy wbijałaś.Po raz kolejny powtarzam : nie chodzi tutaj o Rolfa tylko o jego byłych właścicieli i sposób ich potraktowania przez Was.Piszecie że to dogomania. To dlaczego zajmujecie się gnojeniem ludzi mimo tego że nie znacie faktów lub ich nie przyjmujecie do wiadomości?To tyle.Nie widzę sensu dalszej dyskusji.

Posted

tępy to jesteś ty
nie przyjmujesz do wiadomości że ta cała Wiesia nie sprawdziła się, jak są problemy to się je rozwiązuje
nie sprawdziła podstawowych zachowań psa - oddała jak przedmiot
Rolf nie jest agresywnym psem
szczeka bo broni swoich
czy jak Wiesia będzie miał dziecko i będzie ono trudne to co zrobi?
jak Super Niania nie pomoże to odda?
wasz problem polega na tym że zwierze to nie istota to przedmiot - a my takich jak wy traktujemy jak przedmioty

Posted

[quote name='Pan Drukarz']I wzajemnie.Nie rozumiesz o czym piszę to się nie odzywaj.

wow :crazyeye::crazyeye::crazyeye:..........a ja nieświadoma myślałam , że to wątek Rolfa , a to prywatny BLOGAS:diabloti: jaśniepana Drukarza:razz::razz:...no no no ....teraz moje drogie dogomaniaczki chcąc się tutaj wypowiedzieć to podanie na piśmie z załącznikiem CV i 3 zdjęć trzeba będzie dawać ....

Posted

Pan Drukarz napisał(a):
I wzajemnie.Nie rozumiesz o czym piszę to się nie odzywaj.

chłopie to wątek Rolfa i jego nowej rodzinki
już nie tej Wiesi a już na pewno ty jesteś tu najmniej mile widziany

Posted

Jeżeli to wątek Rolfa to po co były te komentarze na temat Wiesi,jej wyglądu czy postępowania i oczywiście rzucania przekleństw w rodzaju postu Akuchy ze strony 47 tego wątku i następnych użytkowników.Wróćcie i poczytajcie swoje wypociny a może jakaś refleksja nadejdzie.

Posted

Akucha nie rzucała przekleństw :evil_lol:, zwracała się o sprawiedliwośc losu!
I dalej to robi, głęboko wierzę w to, że krzywda wyrzadzona Rolfowi wróci do ludzi, którzy skazali go na powrót do schronu, porzucili jak niepotrzebną rzecz!!!!!!! Modlę się o to każdego dnia.
Panie Drukarz, nie bądz nudziarz, mało nas obchodzą twoje drukowane dyrdymały, rzeczona Wiesial i to, co o nas myślisz.
Ty nie jesteś tym, za którego cię bierzemy? Ty znasz fakty, kulisy i przyczyn. Znasz litosciwe serca i motywy byłych włascicieli. Nie, no jesteś genialny drukarz, ale nie jestes tym, kim jesteś!
I nic dziwnego, że sensu nie widzisz, bo go nie ma odkad tu wlazłeś :lol:
Ale drukuk, drukuj, drukuj, ot tak dla refleksji.
Wątek się wyczyści, posty usunie... może zamknie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...