Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W niedzielę przywożę z Opola sunię, po którą przyjedża do Jędrzejowa nowa pancia z Dębicy, także jakbyście coś miały w tamtym kierunku, to można by zapytać tej babeczki, czy zabierze.

Posted

Mag.do , proszę wstaw do piewrszego postu to zdjęcie suni z Posłowic, które wstawiłam na poprzedniej stronie. Co prawda do adopcji jest jej siostrzyczka, ale podobno też czarna i z dłuższym włosem:lol:.

Posted

cioteczki, mam domek chętny na szczeniaczka, 2 mce do roku, plec obojetna (ale woleliby spokojniejszego, wiec mysle, ze raczej sunia), rozmiar docelowo okolokolanowy, najlepiej taki bardziej kosmaty lub szorstki niz gladki. Wasza Czarna za duza, ale moze macie inne maluszki chetne na emigracje do krakowa?

Posted

andzia69 napisał(a):
Camara - naprawdę????:crazyeye: jestes kochana!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:shake::shake::shake: nie jestem kochana i szczerze mówiąc to czysty egoizm :cool1:
z powodu Mopencji zamykam psie-dszkole...
oczywiście nie tylko z tego powodu!!! ale przez Aje dojrzałam do podjęcia tej decyzji...

i tak to erki wina :cool3:,
trzeba mi było nie podrzucać najcudowniejszego mopsia na świecie :eviltong:

Posted

Czy ktoś coś wie o jakiś średnio- małych szczeniakach do adopcji?
Napisała mi na email całkiem fajna dziewczyna z Ostrowca, że takiego szuka

Posted

a co z tymi maluchami z lasu - są juz czy jeszcze nie?

Czy sznaucerko-terierka pojechała do tego Krakowa???

mała czekoladkowa sunia juz chyba jest w Łodzi to chyba można ją zdjac;)

Posted

andzia69 napisał(a):
a co z tymi maluchami z lasu - są juz czy jeszcze nie?

Czy sznaucerko-terierka pojechała do tego Krakowa???

mała czekoladkowa sunia juz chyba jest w Łodzi to chyba można ją zdjac;)

Andziu dzisiaj jak byłam na działce były 2 nowe sunie o których pisałam wyżej, możliwe że to te z lasu :roll: ale poczekajmy na Erkę, bo pewna nie jestem

Posted

Saga, podobno koleżanka Magdy (dorrick) znalazła jakiegoś szczeniaka :roll:
chociaż ponoć podrzucili jej.. jakiej wielkości będzie nie wiadomo jeszcze, jest czarno-biały.. ta znajoma mówi że ma 1 miesiąc :roll: choć mi się w to wierzyć nie chce.. a osoba u której przebywa obecnie maluch pozostawia wiele do życzenia :shake: poprzednio miała psa- sznaucera, po jakimś czasie się znudził :mad: więc oddała komuś z rodziny, przydałby się chociaż tymczas :shake:

Posted

Te szczeniaki z lasu nie przyjadą, bo ta kobieta ,która je znalazła gdzieś je umieściła.
Natomiast te dwie sunie na działce też z lasu, ale jedna ma ok.1,5 roku , a druga 7 mies.

Posted

Czyli zostały jeszcze te ze Skarżyska i Czarna z Posłowic.
A wiadomo coś o nich, czy nie znalazły domów w międzyczasie?

Posted

Państwo od Magika pozdrawiają ;)
Magika czyli szczeniaka czekoladowego od Erki :loveu:
mały ma się dobrze, państwo piszą,że jest niesamowicie inteligentny i strasznie szybko się uczy. w domu jest ktoś na razie stale więc ma z kim spędzać czas. Już niedługo obiecali zasypać zdjęciami ;)

Posted

Dzięki Od-Nowa za wieści:lol:. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia, jestem bardzo ciekawa, jak mój niunius teraz wygląda:roll:.

Wszystkie szczeniaki ze Skarżyska jeszcze są, czterech chłopców i jedna dziewczynka/czarna/.

A czarna sunia z Posłowic być może będzie miała dom.

Posted

trzymam kciuki za posłowiczankę :kciuki:

oj też jestem ciekawa jak czekoladka wyrosła :razz:

ja natomiast mam wieści od Kubusia /szczeniaczek z lasu, puchaty/
ma się świetnie, całe osiedle jest nim zachwycone :loveu:,jeden facet podobno nawet chciał go odkupić :crazyeye::mad:, w każdym razie mały już troszkę urósł i jest jeszcze piękniejszy :eviltong: muszę się przejść i zrobić nowe zdjęcia. Jest niesamowicie mądry i szybko się uczy :loveu:

Posted

O Fenku też mam same dobre wieści tylko cągle brak zdjęć.
Bardzo mu podpasowało życie w dużej rodzinie. Najwidoczniej dużo ludzi = dużo osób do rozpieszczania :cool3: Zrobił się bardzo towarzyski i otwarty. Rozkwitł na prawdę ;)

Posted

Mag.do wklej Pimpusia na pierwsza strone

Pimpuś ma około 2,5 miesiąca. Będzie małym grubiutkim pieskiem na króciutkich nóżkach (max 10 kg). Został podrzucony na działkę.
Jest bardzo mądry i posłuszny. Bardzo ładnie chodzi koło nogi w trakcie spacerów i pilnuje się. Teraz jest w kojcu, ale załatwia się tylko w trakcie spacerów. Bez problemów pozostaje sam. Jest przezabawny a w trakcie robienia zdjęć ściągnął skarpetkę z nogi znajomej i się nią bawił. Lubi psy, koty, ludzi i małe dzieci. Jest po prostu przerozkoszny i szuka domku.
Pimpuś szuka nowego domku lub DT.
Działka to nie jest miejsce dla takiego maluszka...
Kontakt
[email protected]
tel 668 859 676
A tu jego wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10093947#post10093947

Posted

mag.do Pimpusie już chyba można zdjąć :roll:
Fionka tak napisała na wątku:
"Pimpuś okazał się Pimpusią i w ekspresowym tempie znalazł domek :smile:
Pod koniec tygodnia zamieszka już w nowym domku :smile:"

Posted

Pimpusia czeka na domek!

Pamiętajcie też proszę o tych podrostkach ze Skarżyska, tam są do wydania 4 psy ok. 7 mies. i jedna sunia.

Posted

jakiej wielkości docelowo będzie ten łaciaty szczeniorek?
pisała do mnie Pani szukająca szczeniaka - chłopca który będzie sredniej wielkości jak dorośnie do 20 kg ( ze względu na mieszkanie w bloku bez windy - schody schody )
no i żeby był szczeniorkiem jeszcze nie podrostkiem.
mieszkałby z panią kilka miesięcy we Wro a kilka miesięcy nad morzem i tak na zmianę.
macie jakiegoś delikwenta do polecenia?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...