dorrick Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Erko a tak mi sie przypomnialo co to za piesek:roll: zrobilam mu zdjecie kolo twojej pracy ostatnio
erka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dorrick, to jest moja dzikuska Rudka:lol:. Tak , jak wszystkie psoaki ode mnie będzie musiała szukać domu:shake:. Słuchajcie nie reklamujcie już czekoladek:eviltong:, bo już nie ma co. Synuś Lenki jedzie pod Wrocław:multi:. Przed chwilą Od-Nowa wyszła od państwa z wizyty przedadopcyjnej i mówi,że miejsce super!:loveu: Od-Nówka, wielkie buziaki!:buzi::buzi:! Co do Kubusia, to ma największe powodzenie:lol:, tylko jeszcze jest z nim sprawa nie wyjaśniona, bo właściciel obiecał podobno komuś właśnie Kubusia, tego czarnego i szorstkiego. Miejsce wg nas zupełnie nieodpowiednie, ale jak sie uprze, to nie wiem , jak to sie skończy. Na sunię ze skarpetkami jest pani chętna z Częstochowy, tylko nie wiem, czy da się załatwić transport .
erka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Trinity36, Rudka, bo chyba o niej myślisz/ bo jeszcze mam Rudą pod opieką w pobliskiej hurtowni/ jest średniej wielkości. Jest praktycznie nie adoptowalna, dziki pies. Nie mam pojęcia co z nią będzie, bo ja tam pracuję jeszcze kika miesięcy i potem musze coś zrobić ze wszystkimi psami:cool1:. Po południu wstawię jeszcze nowe zdjęcia szczeniaczek z Posłowic. Byłyśmy tam wczoraj z Bagherą, jak nie udała się próba łapania Toli. Obraz nędzy i rozpaczy, chude, straszliwie zabiedzone. Ta czarna tylko trochę lepiej wygląda,bo przebojowa przy misce. Sierść sfilcowana, matowa. Facet twierdzi ,że je karmi:mad:. Ale sam przyznał,że kobieta ,która wzięła od niego jednego z tych szcz eniaków mówiła mu,że u niej jest dwa razy większy od tych. Chyba też zostały za mała dawką odrobaczone, bo jak je zobaczyłam na zywo, to ważąwięcej niż mysłałam. Powiedziłam facetowi,żeby jeszcze raz odrobaczył, ale czy to zrobi... Jak szybko nie znajdą domu, to się tam zmarnują:-(.
Trinity36 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='erka']Trinity36, Rudka, bo chyba o niej myślisz/ bo jeszcze mam Rudą pod opieką w pobliskiej hurtowni/ jest średniej wielkości. Jest praktycznie nie adoptowalna, dziki pies. Nie mam pojęcia co z nią będzie, bo ja tam pracuję jeszcze kika miesięcy i potem musze coś zrobić ze wszystkimi psami:cool1:. o tą
ewelinka_m Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Trinity będę w okolicach barwinku w niedzielę, mogę odebrać plakaty ;)
Trinity36 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ewelinka_m napisał(a):Trinity będę w okolicach barwinku w niedzielę, mogę odebrać plakaty ;) Super, tylko ja do niedzieli zapuściłam korzenie w Krakowie, będę dopiero w domu w okolicach 18-tej. A najlepsze jest to, ze mam je w samochodzie, którym tu przyjechałam... :cool3: Jeśli będziesz po 18-tej to serdecznie zapraszam :)
ewelinka_m Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Trinity podaj mi na pw Twój nr telefonu jeśli będę jeszcze o tej porze dam znać ;)
Villemo Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Trinity może być netowo nieuchwytna... Jest w delegacji. Dopiero z pracy się pewnie odezwie, no chyba, ze się cudem do neta dopcha...
erka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Tak Trinity36, na zdjęciu dzikuska Rudka:lol:. A u mnie w domu już czekoladek, który jedzie jutro do Wrocławia. Zabrałam go ,żeby go ktos nie wykradł w ostatnim momencie:razz:, bo jest piękny i wzbudza powszechny zachwyt:loveu:.
ewelinka_m Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='odiland']no ja sie tez spoznilam co do czekoladowego chlopczyka;) ale na allegro widzialam ze w aukcji jeszcze widnieje... widocznie nie zostało zeedytowane ;) psów u nas pełno :razz: zajrzyj też na ten wątek na dom czekają 3 szczeniaki (Czarne) http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71961&page=102
betel Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 No tu przynajmniej jakis ruch, bo na dorosłych jakoś nic nie słychać. Erko , a może ta rudke Ci wystawić na Allegro????
ewelinka_m Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108855 malagos tutaj wątek, a w niedziele idziemy jej zrobić zdjęcia
erka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Betel, to Ty wystawiałas czekoladki na Allegro? Możesz je zdjąć?:razz: A to niuniuś:loveu: Tu z moim stadkiem domowym:lol:
betel Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jejku jaki ten niunius duży nawet przy Twojej Gabi:crazyeye: A jakie psiaki wstawić na miejsce czekoladek na allegro???? I ciągle mam wakat po Melisie! Erko , a może Rudkę Ci wystawić???
erka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Czekoladek wielki i gruby:p. A tu zdjęcia tych bidulek, chudzinek z Posłowic:-(. A to ich mamusia, bardzo miła sunia Ta czarna jeszcze jako tako wygląda, ale te jasne straszne chudzinki, sierść matowa. Ale cóż nie jesteśmy w stanie wziąc ich do siebie i doprowadzić do lepszej formy. Ale będą to naprawdę piękne sunie, jeżeli tylko sie je odkarmi.
erka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Betel , a te sunieczki z Posłowic są wystawiane? A Sarenka, która jest na DT u Kar0li?:roll: I jeszcze zapytam o jamniczkę Sambę, bo ma szanse pojechac na Dt do Krakowa i przydało by sie ją intensywnie poogłaszac , głownie na krakowskich stronach.:lol:
betel Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 erka napisał(a):Betel , a te sunieczki z Posłowic są wystawiane? A Sarenka, która jest na DT u Kar0li?:roll: I jeszcze zapytam o jamniczkę Sambę, bo ma szanse pojechac na Dt do Krakowa i przydało by sie ją intensywnie poogłaszac , głownie na krakowskich stronach.:lol: Sarenka i Samba Allegro mają , a szczeniorkom z Posłowić zdaję się robiła allegro OdNowa Tak, sprawdziłam w pierwszym poście - z Posłowic i te kolorowe wystawiła OdNowa
erka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Mag.do dołóż może jakieś zdjęcia tych bidulek z Posłowic do pierwszego postu:lol:. Andziu69, a czy Ty wiesz cos na temat tych szczeniorków, których zdjęcia są od Ciebie, te trzymane na rękach? Bo może nawet już ich nie ma i może trzeba je zdjąć u nas, jak myślisz? A Kubus jest u koleżanki ewelinki_m:lol:.
betel Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ja mam te małe pieski , które są na rekach na Allegro i wystawione sa na: [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]tel. 790725650 [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]e-mail [email protected][/FONT]
erka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Mój piękniś już pewnie dojechał do domku pod Wrocław:loveu:. A to ostatnie zabójcze spojrzenia, jakie wymieniali z moją Gabusią:evil_lol:. I jeszcze dwie strony pięknego czekoladka:lol: to ta ciemniejsza...:diabloti:
Od-Nowa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 sami przyjechali tak? bo mówili ,że będą w sobotę jechać. Poznałaś ich? prawda,że fajni?;) dzwoniła też do mnie Pani, która ma numer od Ciebie. Bardzo dziekuję za pomoc :-)
erka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Tak , bardzo sympatyczni młodzi ludzie:lol:. W razie problemów bedą sie z Tobą kontaktowac:eviltong:. Telefony o czekoladki dzwonią cały czas:diabloti:. Proponuję inne psiaki, ale z miernym skutkiem:cool1:.
ewelinka_m Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 zdjęcia maluchów: moje kochane Maleństwo :loveu: a tu ta kolorowa:
ewelinka_m Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 i labkowate piękności :loveu: wszędzie jej pełno, jest najbardziej nachalna i odważna z całego miotu:cool3: uwielbia się wpychać na kolana a jak dostatecznie się jej nie wygłaska wymusza to podgryzaniem :razz:
Recommended Posts