Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='betel']Ja mam te małe pieski , które są na rekach na Allegro i wystawione sa na:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]tel. 790725650 [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]e-mail [email protected][/FONT]

Fatalnie. Jeśli mowa o tych czarnych podpalanych pieskach to ja nic o nich nie wiem. Na mnie były Ciapek i Łatek z Łagowa, których już nie ma. I niestety takiej informacji udzieliłam już dwóm osobom które dzwoniły w sprawie szczeniaków. Jedna wzięła numer do Erki, druga nie chciała.
W tej chwili na mój numer wystawiana jest tylko dorosła Lusia z Łagowa. O tych czarnych nic nie wiem.

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o te maluchy "na rękach" zapytam jutro czy aktualne - to są podopieczni p. prezes TOZU:razz:

Czarna_zaba - gdyby jeszcze ktoś dzwonił o nie to przecież ten maluszek ze wsi jest prawie identyczny - czarny i podpalany więc rozmawiaj o nim w razie co;)

o ten - piesek:

Posted

Tylko,że one tak długo juz szukają domu,że pewnie już całkiem inaczej wyglądają:shake:. Przydały by się aktualne zdjęcia i jakieś informacje o nich, trudno ogłaszać psiaki, o których się nic nie wie. I najlepiej w ogoszeniach podac tel bezpośrednio do prezes TOZ, tylko,żeby ona wiedziała o co chodzi.
To są pieski czy sunie? Bo o taką sunie średniej wielkości ktos pytał.

Posted

Dorrick, a co wymysliłaś z tym maluszkiem:razz:?
Elwira była z nim u weta, został drugi raz odrobaczony i brzuszek nadal napęczniały:-(.

Posted

Czy jakiemuś pieskowi potrzebny jest tymczas? mam miejsce na tymczas dla szczeniaka ponieważ mój pies akceptuje tylko szczenięta.

Posted

Domki mają czekoladki i z kolorowych szczeniaków puchaty Kubuś:lol:.

Te kolorowe są teraz pod naszą opieką.
W najgorszej sytuacji i wielkiej potrzebie są te wilczkowate z Posłowic.
Byłyśmy tam niedawno, chudziutkie bidulki bardzo, choć właściciel twierdzi,że karmi i ta czarna troszke dzikuskowata.

Posted

Jeżeli znajdzie się transport i szczenie potrzebujące domu tymczasowego to pomogę, wiadomo że dla szczeniąt ten okres jest bardzo ważny, niesttey nie jestem w stanie wziąśc dorosego psa (suki) bo nie wiem jak mój pies zareaguje ale szczeniaka w dodatku suczkę z pewnością zaakceptuje.

Posted

Jeśli znalazłby się do W-wy, użyję swojego uroku i pogadam z TZ-em :) Moglibyśmy wziąć na DT małą suczkę, która docelowo nie będzie duża - chodzi o mojego psa, który też akceptuje tylko szczeniaki-suczki..

Posted

Na 1 str. jest nowa sunia od Fiony - czekoladowa, roboczo nazwana Malutka.
Erko, może ktoś z chętnych na Twoje czekoladki został, chyba sporo ich było?

Posted

Tylko, że moje czekoladki były docelowo dużymi psami, a to maluszek:roll: Musze jeszcze przejrzeć swoje notatki.

Ta beżowa malizna z kolorowych szczeniaczków poszła przed chwilą do domku!:multi:

Posted

Izo,jeszcze zobaczymy, bo nasze szczeniorki prawdopodobnie się rozejda i nie będzie potrzeby Dt dla nich.
Natomiast jest pani z Warszawy zainteresowana naszą mix jamniczką Sambą, nie wiem, czy cos z tego wyniknie, ale gdyby, to chętnie skorzystamy z pomocy Twojego TZ:loveu:.

Mag.do, tak poszedł ten najmniejszy bidulek:lol:, a dzisiaj prawdopodobnie pójdzie jeszcze ten beżowy szostkowłosy.:lol:

Posted

Głupio to zabrzmi, ale cieszę się że nie będę musiała pomóc :lol: dobrze, że maluchy znajdują tak szybko domki :)

Posted

Uwaga! Okazuje się, że mój mąż jedzie do Warszawy JUTRO! Ze Skarżyska (spod Mesko) wyjeżdża o 16.00 i jedzie prosto na Okęcie. To znaczy, że będzie na Okęciu ok. 18.30. Ktoś musiałby psa odebrać na Okęciu bardzo punktualnie, bo mąż spóźni się na samolot.

Następny raz będzie jechał ze Skarżyska w przyszły czwartek.

W razie czego prosze o kontakt na telefon komórkowy (zainteresowani mają mój numer;)). Nie wiem, jak długo dziś będę w necie.

Posted

An1a i Fauka, dziękujemy za propozycję tymczasu, ale chyba uda nam sie wydać szczeniorki:loveu:. Może kiedy indziej Wasz pomoc się przyda:lol:.

Izo, ta pani od jamniczki niestety nie odpowiedziaa jak na razie, więc myślę,że jutro nic nie będzie jechało do Warszawy, dziękujemy za pamięć:loveu:.

Posted

Tak, ten szorstkowłosy pojechał wczoraj do Staszowa, do pani, której córka juz brała od nas w zeszłym roku pieska:lol:. Będzie w domu z ogródkiem, ale w mieszkaniu, nie w budzie.

Natomiast co do Skarpetki, to sprawa otwarta. Co prawda ta kobieta , z którą byłysmy po te szczeniaki na wsi, coś przebąkiwała,że chciałaby Skarpetkę wziąć dla siebie, ale chyba raczej nierealne.

Labkowata sunia niby jest zamówiona i mają przyjechać w weekenkd po nią, ale nie dostałam teraz potwierdzenia.

Czarny piesek ma niestety wrócić do właściciela, który go komus chce wydac, ale gdyby się znalazł lepszy dom...

Posted

Czekoladka to sunieczka ok. 4 mies., troche w typie jamnika długowłosego:razz:.
Wyrzucona na giełdzie samochodowej pod Kielcami, gdzie handluje sie psami, widocznie nie poszła:mad:.
Tą na szczęście ktos się zainteresował, a dziesiątki innych zostawianych tam ginie w pobliskim lesie.:angryy:

Sunieczka na razie bardzo wystraszona, więc potrzebuje spokojnego i kochającego domku.

Posted

Przed chwilą dzwoniła właścicielka suniek z Posłowic, że ponieważ nikt sie nie zgłosił, to oni oddają sunie do schronu!!!:angryy::angryy::angryy:

Czyli na śmierć!!!:angryy::mad:

Co robić???

Posted

Ile jest czasu?
Ja już nie wiem co robić .
Wysłam maile na ogłoszenia , rozmawiam tel i nić.
Ewo przykro mi strasznie...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...