Iss Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 mnie następna sobota pasuje :) a gdzie mielibyśmy się spotkać? Quote
Szarik Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 26 OK,tez o tym mówię :) A co do zmiany terenów, to nie wiem, od zawsze chadzamy na te polany i chyba wszystkim się podoba, bo jest ładnie, odludnie i do 'wody' blisko :) Iss, dobrze, że Ci psauje! Komu jeszcze? Quote
basia bonnie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 hmm ja nie mam planow na nastepna sobote, wiec mysle, ze dam rade byc:) Marmara, ale w bielsku koło lotniska są naprawdę świetne tereny do spacerowania z psami, zobaczysz,spodoba Ci się!:) :cool3: Quote
Szarik Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Otóż to! ;) A przy okazji zapraszam chętnych na zjazd Militariów! :) Quote
basia bonnie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 a co to za zjazd i gdzie?:cool3: jest tam coś ciekawego? :evil_lol: :) Quote
basia bonnie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No to super! Jadziu,mimo zmiany terminu w dalszym ciągu nie zmieniamy planów i jedziemy pociągiem?:cool3::) Quote
Szarik Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 To kto jeszcze miał byc? BBeta, Marta, czekamy na odpowiedź dziewczyny! Czekamy tez na Smallpati! :) Quote
Iss Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 czyli spotkanie na lotnisku? hmm wieki całe tam nie byłam, a autobusem to już w ogóle :( a jaka godzina by Wam pasowała? hmm postaramy się przybyć z Lorenką. Quote
basia bonnie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Iss, super, zapraszamy!! :) A Ty daleko masz do lotniska? :) Godzina? hmm chyba raczej poranna, zazwyczaj spotykalismy sie o 11? Quote
Iss Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ano godzina całkiem miła :) no ja do lotniska mam około 40 minut autobusem. Quote
Dobcia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 basia bonnie napisał(a):No to super! Jadziu,mimo zmiany terminu w dalszym ciągu nie zmieniamy planów i jedziemy pociągiem?:cool3::) Właśnie też miałam Cię o to zapytać:lol: Trzeba przekonać psiaki, że nie ma nic lepszego, niż jazda pociągiem, więc jesteśmy umówione:) Quote
basia bonnie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Hehe ok :) to ja spokojnie jeszcze zdaze kupic kaganiec hihi :) no i ja moge wziac tylko Bonnie :( Bo 1 osoba 1 psa moze tylko do pociagu..a Bonnie musze przecwiczyc przed Zlotem, a w dodatku Warka wymiotuje podczas podrozy... nie gniewacie sie?:( Quote
Dobcia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No co Ty, Basiu! Jasne że nie:) Nawet gdybyś chciała wziąć dwa psy, to przecież to nie możliwe w pociągu;) A skoro Warka nie lubi jeździć, to dla niej lepiej, że zostanie w domu;) Quote
basia bonnie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Pójdzie sobie z mamą na wyprawe do lasu hehe :evil_lol: :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ja się wstrzymuję od potwierdzenia obecności, czekam na zdanie Marmary. Iss, a skąd dojeżdżasz? Mogłabym na pw wysłać Ci wskazówki, jak dojechać autobusem. Quote
jbk Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Dobrze, że zajrzałam, bo głupio by było, jakbyśmy jutro zawitali na lotnisku sami.... Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Szarik']To kto jeszcze miał byc? BBeta, Marta, czekamy na odpowiedź dziewczyny! Czekamy tez na Smallpati! :)[/quote] Hmm jeszcze goldenka, Asia i Ania z samoyedkami:) Marta z tego co mi mówiła na wystawie to jest na wakacjach teraz,ale nie wiem kiedy wraca;) pytałam też Kasię od Luki,ale niestety nie dadzą rady:( czyli sobota godz. 11?:cool3: I jeszcze pytanko do [B]Jadzi[/B], Jadziu czy z powrotem też wracasz pociągiem? ;) bo ja też bym wracała pociągiem z BB do Żywca..;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Pamiętajcie, że zbiórka jak zwykle pod Karczmą Pod Lotniskiem! Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Pamiętajcie, że zbiórka jak zwykle pod Karczmą Pod Lotniskiem![/quote] jasne;) jakoś trafimy z Jadzią z przystanku..:evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='basia bonnie'] I jeszcze pytanko do [B]Jadzi[/B], Jadziu czy z powrotem też wracasz pociągiem? ;) bo ja też bym wracała pociągiem z BB do Żywca..;)[/quote] Myślę, że pociągiem;) Mam jeszcze busy, ale nie lubię nimi jeździć z psem;) Quote
basia bonnie Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 :) kurcze cos nam sie nie zafajna pogoda zapowiada.. :( w sobote ma byc burza w bielsku, a w niedziele pon. wt. juz slonce.. co robimy? Quote
Szarik Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Niedziela by pewnie wszystkim pasowała, ale my mamy schron... :( Może jednak burza Nas ominie? Quote
basia bonnie Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Szarik napisał(a):Niedziela by pewnie wszystkim pasowała, ale my mamy schron... :( Może jednak burza Nas ominie? No,a raczej byśmy nie mieli sił,żeby po schronie jeszcze z naszymi potworkami spacerowac..;) W tamtym roku było właśnie tak,że na samym początku idąc z dworca złapał nas deszcz,a po dojściu do lotniska było słoneczko :) ale z tego co widzę to padać ma chyba w nocy i wcześnie rano.. a w dodatku mi i Bonnie deszcze nie straszny:diabloti::cool3: Quote
Szarik Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Mi też nie, gdybym szła z Szarym, to może bym się zastanawiała, bo on ma uczulenie na mokra trawę, ale ja nie mam :diabloti: Quote
Recommended Posts