Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

26 OK,tez o tym mówię :) A co do zmiany terenów, to nie wiem, od zawsze chadzamy na te polany i chyba wszystkim się podoba, bo jest ładnie, odludnie i do 'wody' blisko :)

Iss, dobrze, że Ci psauje! Komu jeszcze?

Posted

hmm ja nie mam planow na nastepna sobote, wiec mysle, ze dam rade byc:)
Marmara, ale w bielsku koło lotniska są naprawdę świetne tereny do spacerowania z psami, zobaczysz,spodoba Ci się!:) :cool3:

Posted

czyli spotkanie na lotnisku? hmm wieki całe tam nie byłam, a autobusem to już w ogóle :( a jaka godzina by Wam pasowała?
hmm postaramy się przybyć z Lorenką.

Posted

basia bonnie napisał(a):
No to super! Jadziu,mimo zmiany terminu w dalszym ciągu nie zmieniamy planów i jedziemy pociągiem?:cool3::)

Właśnie też miałam Cię o to zapytać:lol: Trzeba przekonać psiaki, że nie ma nic lepszego, niż jazda pociągiem, więc jesteśmy umówione:)

Posted

Hehe ok :) to ja spokojnie jeszcze zdaze kupic kaganiec hihi :)
no i ja moge wziac tylko Bonnie :( Bo 1 osoba 1 psa moze tylko do pociagu..a Bonnie musze przecwiczyc przed Zlotem, a w dodatku Warka wymiotuje podczas podrozy... nie gniewacie sie?:(

Posted

No co Ty, Basiu! Jasne że nie:) Nawet gdybyś chciała wziąć dwa psy, to przecież to nie możliwe w pociągu;) A skoro Warka nie lubi jeździć, to dla niej lepiej, że zostanie w domu;)

Posted

[quote name='Szarik']To kto jeszcze miał byc? BBeta, Marta, czekamy na odpowiedź dziewczyny!
Czekamy tez na Smallpati! :)[/quote]
Hmm jeszcze goldenka, Asia i Ania z samoyedkami:) Marta z tego co mi mówiła na wystawie to jest na wakacjach teraz,ale nie wiem kiedy wraca;) pytałam też Kasię od Luki,ale niestety nie dadzą rady:(

czyli sobota godz. 11?:cool3:

I jeszcze pytanko do [B]Jadzi[/B], Jadziu czy z powrotem też wracasz pociągiem? ;) bo ja też bym wracała pociągiem z BB do Żywca..;)

Posted

[quote name='basia bonnie']
I jeszcze pytanko do [B]Jadzi[/B], Jadziu czy z powrotem też wracasz pociągiem? ;) bo ja też bym wracała pociągiem z BB do Żywca..;)[/quote]

Myślę, że pociągiem;) Mam jeszcze busy, ale nie lubię nimi jeździć z psem;)

Posted

Szarik napisał(a):
Niedziela by pewnie wszystkim pasowała, ale my mamy schron... :( Może jednak burza Nas ominie?

No,a raczej byśmy nie mieli sił,żeby po schronie jeszcze z naszymi potworkami spacerowac..;) W tamtym roku było właśnie tak,że na samym początku idąc z dworca złapał nas deszcz,a po dojściu do lotniska było słoneczko :) ale z tego co widzę to padać ma chyba w nocy i wcześnie rano.. a w dodatku mi i Bonnie deszcze nie straszny:diabloti::cool3: