pinczerka_i_Gizmo Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Jeszcze parę dni przed nami - zobaczymy jak będzie się prezentować prognoza pogody w piątek :) Quote
basia bonnie Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ja tam jestem myśli,że dogomaniacy rozpędzą deszczowe chmury i pogoda będzie odpowiednia:) Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Prognozy mówią,że w sobotę między 8 a 20 może być nawet do 24 stopni i bez deszczu!!! :multi: Quote
akzs Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Jasne że rozpędzimy chmury i będzie ciepło :) nie ma bata musi być :P Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 akzs napisał(a):Jasne że rozpędzimy chmury i będzie ciepło :) nie ma bata musi być :P Haha dogomaniacka siła:cool3::diabloti: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 No pewnie! A nawet jesli nie, to ja dzisiaj odbyłam godzinny spacer w pełnym deszczu z moim burakiem. Przynajmniej na łące było pusto ;) Raz się poślizgnęłam do błota, ale przynajmniej sie pies wybiegał. Tak też się da, a jak nietypowo! :evil_lol: Gorzej będzie z Naszymi białymi psimi kumplami :diabloti: Quote
Dobcia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 My też po deszczowym spacerze:multi: Już wolę moknąć niż patrzeć na tą moją smutną, nudząca się w domu mordkę, która tylko czeka na magiczne słowo 'spacerek':evil_lol: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dokładnie, każde zblizenie się do szafy to wystrzał uszu do góry 'a może jednak, a może teraz ze mna pójdzie' :) Jak wracalismy przemoczeni z patykami w rękach i pyskach, to ludzie pod parasolami dziwnie sie patrzyli :evil_lol: Quote
BBeta Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ja niestety nie wiem czy się pojawie. Jeśli będzie mokro to Kaji nawet siłą z domu nie wyciągne :shake: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Szkoda... oby wyschło! Ale zazdroszczę, tez bym chciała, żeby Szary chciał siedzieć w domu w czasie deszczu! Quote
BBeta Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Szarik napisał(a):Ale zazdroszczę, tez bym chciała, żeby Szary chciał siedzieć w domu w czasie deszczu! Uwierz mi, że nie ma czego, szczególnie jak musze wziąć ją na ręce (17kg :mdleje:) i wnieść na trawe :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Haha,a Kaja tak kocha wode... ;) Haha a moja Bonnie to podczas deszczu wykazuje normalną aktywność albo i nawet większą... :evil_lol: dzisiaj mnie od rana męczy o spacer i jeszcze sobie znalazła zabawkę, rozwalila moją gumkę do włosów i wzięła sobie z niej kulkę i biega z nią po domu i prosi żeby rzucić :evil_lol: taki męczący mokry spacer dobrze jej zrobi :diabloti: Quote
BBeta Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 basia bonnie napisał(a):Haha,a Kaja tak kocha wode... ;) Nie w każdej postaci :p Jeżeli ktoś zostanie w domu z psami to może przyjade sama ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 BBeta napisał(a):Ja niestety nie wiem czy się pojawie. Jeśli będzie mokro to Kaji nawet siłą z domu nie wyciągne :shake: BBeta, jestem po Twojej stronie - w taką pogodę muszę godzić sie tylko na spacery po chodnikach... bo 23kg już na rączki i na trawkę nie wsadzę :evil_lol: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dziewczyny - moje 40kg mnie na ta trawkę siłą ciągnie. A i wtedy ma łatwiej, bo ślisko i podjeżdżam sobie na błotku - na podeszwach czy plecach, bez różnicy. ;) No i kto ma lepiej? :) Quote
basia bonnie Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Pogoda dziś chyba w BB też niezła, jutro ma być ponoć jeszcze lepsza..;) Więc chyba spacerek dojdzie do skutku? :) Dobcia, jedziemy tym 9:07 z Żywca? :) Wiesz Jadziu tak w ogóle gdzie mamy wysiąść potem z autobusu i jak dojść do karczmy? :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Kiedyś wysyłałam Jadzi "instrukcję" dojazdu na miejsce ;) Przypominam, że autobus ma nr 6 i jedzie z przystanku koło dworca (gdy wyjdziecie głównym wejściem, musicie kierować sie do góry, w lewą stronę). Wysiadacie na pętli autobusowej na Beskidzkim(to nie ostatni przystanek!) i jeśli chcecie, mogę Was stamtąd odebrać :) Czy reszta towarzystwa nie będzie miała problemu z pojawieniem się? Asia z Anią? Iss? BBeta, a Ty w końcu pojawisz się? Do zobaczenia jutro! :multi: 11:00, Karczma pod Lotniskiem! (drewniana, duża chata :) ) Quote
Iss Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ja niestety nie dam rady :/ grypa mnie rozłożyła i jestem uwięziona w łóżku. Sorry. Quote
basia bonnie Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Kiedyś wysyłałam Jadzi "instrukcję" dojazdu na miejsce ;) Przypominam, że autobus ma nr 6 i jedzie z przystanku koło dworca (gdy wyjdziecie głównym wejściem, musicie kierować sie do góry, w lewą stronę). Wysiadacie na pętli autobusowej na Beskidzkim(to nie ostatni przystanek!) i jeśli chcecie, mogę Was stamtąd odebrać :) Super:multi: Dzięki :) Jakby Ci się chciało i nie byłby to problem to możesz po nas przyjść:loveu: Do zobaczenia!!!! :multi::multi::multi: Quote
Szarik Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Justyna, Ty idziesz z Gizmo, więc będzie Ci ciężej niz mi, ja moge pójść po dziewczyny, bo idę bez psa, więc dla mnie to żadna różnica ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Monika ja mimo wszystko wolałabym, żeby Gizmo spotkał się z Negro jeszcze przed spacerem :) Ewentualnie możemy pójść razem,ale dobrze by było, żeby ktoś też był przy karczmie, jak dotrą tam "Skoczowiacy" ;) Iss, bardzo mi przykro :( Zdrowiej szybko! Czyli będę ja z Gizmatym, Basia z Bonnie, Jadzia z Negro, Asia z Grzesiem i Ania i Fialka z Vadirem, Monika bez Szarika i jeśli pogoda dopisze to BBeta, tak? :) Nikogo nie ominęłam? Do zobaczenia! :multi: Quote
BBeta Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Jeżeli pogoda dopisze to przyjde z Kają, jeśli nie to postaram się być sama, jutro rano napisze Ci SMS-a żebyście w razie czego nie musieli na nas czekać ;) Quote
Iss Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ehh widzę, że czeka Was niezła zabawa :) mam nadzieję, że na następne spotkanko nie nawalę :) Quote
Szarik Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Acha, no to faktycznie, masz rację, Ty pójdź na pętle, a ja zaczekam na resztę pod Karczma ;) Do jutra Dogomaniacy! I czekamy na Ciebie, BBeta ;) Quote
Recommended Posts