Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No pewnie! A nawet jesli nie, to ja dzisiaj odbyłam godzinny spacer w pełnym deszczu z moim burakiem. Przynajmniej na łące było pusto ;) Raz się poślizgnęłam do błota, ale przynajmniej sie pies wybiegał. Tak też się da, a jak nietypowo! :evil_lol:
Gorzej będzie z Naszymi białymi psimi kumplami :diabloti:

Posted

My też po deszczowym spacerze:multi:
Już wolę moknąć niż patrzeć na tą moją smutną, nudząca się w domu mordkę, która tylko czeka na magiczne słowo 'spacerek':evil_lol:

Posted

Dokładnie, każde zblizenie się do szafy to wystrzał uszu do góry 'a może jednak, a może teraz ze mna pójdzie' :) Jak wracalismy przemoczeni z patykami w rękach i pyskach, to ludzie pod parasolami dziwnie sie patrzyli :evil_lol:

Posted

Szarik napisał(a):
Ale zazdroszczę, tez bym chciała, żeby Szary chciał siedzieć w domu w czasie deszczu!

Uwierz mi, że nie ma czego, szczególnie jak musze wziąć ją na ręce (17kg :mdleje:) i wnieść na trawe :diabloti:

Posted

Haha,a Kaja tak kocha wode... ;)

Haha a moja Bonnie to podczas deszczu wykazuje normalną aktywność albo i nawet większą... :evil_lol: dzisiaj mnie od rana męczy o spacer i jeszcze sobie znalazła zabawkę, rozwalila moją gumkę do włosów i wzięła sobie z niej kulkę i biega z nią po domu i prosi żeby rzucić :evil_lol:
taki męczący mokry spacer dobrze jej zrobi :diabloti:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Haha,a Kaja tak kocha wode... ;)

Nie w każdej postaci :p

Jeżeli ktoś zostanie w domu z psami to może przyjade sama ;)

Posted

BBeta napisał(a):
Ja niestety nie wiem czy się pojawie. Jeśli będzie mokro to Kaji nawet siłą z domu nie wyciągne :shake:

BBeta, jestem po Twojej stronie - w taką pogodę muszę godzić sie tylko na spacery po chodnikach... bo 23kg już na rączki i na trawkę nie wsadzę :evil_lol:

Posted

Dziewczyny - moje 40kg mnie na ta trawkę siłą ciągnie. A i wtedy ma łatwiej, bo ślisko i podjeżdżam sobie na błotku - na podeszwach czy plecach, bez różnicy. ;)

No i kto ma lepiej? :)

Posted

Pogoda dziś chyba w BB też niezła, jutro ma być ponoć jeszcze lepsza..;) Więc chyba spacerek dojdzie do skutku? :)

Dobcia, jedziemy tym 9:07 z Żywca? :) Wiesz Jadziu tak w ogóle gdzie mamy wysiąść potem z autobusu i jak dojść do karczmy? :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kiedyś wysyłałam Jadzi "instrukcję" dojazdu na miejsce ;) Przypominam, że autobus ma nr 6 i jedzie z przystanku koło dworca (gdy wyjdziecie głównym wejściem, musicie kierować sie do góry, w lewą stronę). Wysiadacie na pętli autobusowej na Beskidzkim(to nie ostatni przystanek!) i jeśli chcecie, mogę Was stamtąd odebrać :)

Czy reszta towarzystwa nie będzie miała problemu z pojawieniem się? Asia z Anią? Iss? BBeta, a Ty w końcu pojawisz się?

Do zobaczenia jutro! :multi:

11:00, Karczma pod Lotniskiem!

(drewniana, duża chata :) )

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Kiedyś wysyłałam Jadzi "instrukcję" dojazdu na miejsce ;) Przypominam, że autobus ma nr 6 i jedzie z przystanku koło dworca (gdy wyjdziecie głównym wejściem, musicie kierować sie do góry, w lewą stronę). Wysiadacie na pętli autobusowej na Beskidzkim(to nie ostatni przystanek!) i jeśli chcecie, mogę Was stamtąd odebrać :)

Super:multi: Dzięki :) Jakby Ci się chciało i nie byłby to problem to możesz po nas przyjść:loveu:

Do zobaczenia!!!! :multi::multi::multi:

Posted

Monika ja mimo wszystko wolałabym, żeby Gizmo spotkał się z Negro jeszcze przed spacerem :)

Ewentualnie możemy pójść razem,ale dobrze by było, żeby ktoś też był przy karczmie, jak dotrą tam "Skoczowiacy" ;)

Iss, bardzo mi przykro :( Zdrowiej szybko!

Czyli będę ja z Gizmatym, Basia z Bonnie, Jadzia z Negro, Asia z Grzesiem i Ania i Fialka z Vadirem, Monika bez Szarika i jeśli pogoda dopisze to BBeta, tak? :) Nikogo nie ominęłam?

Do zobaczenia! :multi:

Posted

Jeżeli pogoda dopisze to przyjde z Kają, jeśli nie to postaram się być sama, jutro rano napisze Ci SMS-a żebyście w razie czego nie musieli na nas czekać ;)