Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta&Karmen napisał(a):
czyli spacerek przesunięty na dziś? a ja już w domu:roll: ale i tak bym się nie wybrała, Karmen rozwaliła łapę...

Ojej, biedna. A jak to się stało?
A tata sobie do domu przyjechał o 11.10:p:angryy:

Posted

Mogłaś do nas jeszcze dołączyć - najwyżej byście się spóźnili :)

Już po spacerze! Odbył się w małym gronie (ja + Gizmo, Jadzia + Negro, Basia + Bonnie i Monika + lustrzanka :evil_lol: ), ale i tak, jak zawsze, było bardzo miło :) Pogoda dopisała(choć zdecydowanie było zbyt duszno...), psy się wyszalały, a Gizmo mnie zaskoczył, bo ani razu nie uczepił się dziś Negrusia :) Traktował go jak powietrze :) Mój dzielny średniak :loveu:

Zdjęć na pewno będzie dużo - także już żałujcie, że Was nie było! :diabloti:

I mam nadzieję, że uda nam się to jeszcze powtórzyć :)

Posted

Czekam na zdjęcia!:multi: Ja nie odzywając się dziś do taty(:evil_lol:) miałam czas na myślenie:diabloti: I sobie tak wymyśliłam, że jeśli mielibyście kieeeedyś ochotę to bielska ekipa mogłaby wspólnie przejść się do kina etc;) A jak Wam pogoda dopisała?

Posted

goldenka245 napisał(a):
Czekam na zdjęcia!:multi: Ja nie odzywając się dziś do taty(:evil_lol:) miałam czas na myślenie:diabloti: I sobie tak wymyśliłam, że jeśli mielibyście kieeeedyś ochotę to bielska ekipa mogłaby wspólnie przejść się do kina etc;) A jak Wam pogoda dopisała?

Może kiedyś się uda ;)

Widzę, że na razie tylko ja dotarłam, reszta regeneruje siły... :evil_lol:

Dogomaniacy mają po prostu szczęście - zapowiadało się niezwykle deszczowo, ale skończyło się na niebieskim niebie i słońcu! :) Jakby pogoda zmieniła się specjalnie dla nas :)

Gizmo padł jak nieżywy :cool1:

Posted

Było suuuper!!!:) Szkoda tylko, że było nas tak mało, i nie miał kto rozpędzić ekipy kopaczy:evil_lol:
Najbardziej jestem dumna z Negra, że zachowywał się grzecznie w autobusie i w pociągu:loveu: W drodze powrotnej miałyśmy z Basią w przedziale szczeniaka labradora, który nie mógł się nacieszyć Negrem, ale w końcu jego pan zdołał go opanować:lol: A do domu zdążyłam wrócić przed burzą:multi:

Kilka moich fot;) Wyszłyście ślicznie, żadnych głupich min:cool3:

:evil_lol::lol:

Justynko, Monika będę bardzo wdzięczna za przesłanie na meila naszych wspólnych zdjęć w pełnym rozmiarze: [email protected]:modla::buzi:

Posted

Cóż za piękny początek dzisiejszej fotorelacji... ;) Ostatnie zdjęcie mówi wszystko o tym, jaki stosunek do Ciebie mam ja, a jaki mój pies... :evil_lol:

Chodzi o nasze zdjęcie "w kupie" czy ogółem o wszystkie zdjęcia?

Posted

Ja również dziękuje za spacerek i za towarzystwo w pociągu:multi: Było super, Bonnie zadowolona :) Już się nie możemy doczekać kolejnego hihi ;)
No i śliczna pierwsza porcja zdjęć:multi: ja niestety bez aparatu byłam,bo brat jeszcze nie odebrał go ze sklepu:lol: No ale i tak było super:loveu: juz się nie mogę doczekać części dalszej zdjęć ;)

Posted

Dobcia napisał(a):
...jeszcze zdąży udusić Pinczerkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale przecież ona bardzo ładnie wyszła na tym zdjęciu :siara: tylko dosyć... nietypowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Basiu, zaraz wyślę duże zdjęcie :) I jak pozmniejszam zdjęcia to wstawię parę fotek Bonnie do Twojej galerii, żebyś nie czułą się poszkodowana :)

Przegląd ucha jest na Moniki aparacie, a Monika pewnie zawita tu dopiero w poniedziałek :evil_lol:

Posted

goldenka245 napisał(a):
Ojej, biedna. A jak to się stało?
A tata sobie do domu przyjechał o 11.10:p:angryy:

nie chce nam powiedzieć co się stało;) szalała po krzakach i wróciła rozciętymi opuszkami, krew sikała... juz jest dobrze, ale o spacerku nie było mowy;/
widze że spacerek udany:cool3: super fotki, a kiedy można się następnego spodziewać?

P.S muszę się pochwalić, na wczasach wstapiliśmy na wystawę w Gdyni - Karmen kolejne złoto!! lokata pierwsza na 12 suczek w klasie!

Posted

Kurcze, Karmen nas ciągle zaskakuje :) Ale ona piękna - nie dziwię się, że sędziowie w niej zakochani :loveu:

Mam nadzieję, że łapka szybko się zagoi!

A kolejny spacer.... może uda się jeszcze w sierpniu? ;)

Posted

Cześc Dogomaniacy moi :loveu:

Jestem już dziś, zdjęcia wstawione super, no i ja jak zwykle musiałam wyjść bardzo oryginalnie :diabloti: Ale tak dla równowagi, to mam kupę zdjęć na których nie wszyscy wychodzili jak bogowie :diabloti:

Ze zdjęciami zrobimy tak: jeszcze dziś postaram sie nimi zająć. Te wspólne wyślę Wam dziewczyny duże na maile. A resztę kolejno: najpierw dam wszystkie zdjęcia Bonnie Basi (do galerii, czy na maila, jak sobie życzy), bo nie miała aparatu ;) Potem wszytskie zdjecia Negro Jadzi (jak wyżej :)) A na końcu wszystkie zdjęcia Gizmatego Justynie (bo nie zasłużyła :evil_lol:) Nie no, dlatego, że w sumie w kazdej chwili moge jej je dać ;)

Duuużo ich jest :) A Szarego przepraszałam gorąco, trochę sie poobrazał na mnie, ale na nastepny chyba już go wezmę, teraz bardzo żałowałam, bo niepotrzebnie go nie wzięłam.

Dziękuję wszystkim, było super :loveu: Szkoda, że nie dotarła BBeta, Goldenka, ekipa ze Skoczowa i wszyscy inni, którzy mieli być! Sierpień, to dobry pomysł! :)