pinczerka_i_Gizmo Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Iss, tyle, że my nie spacerujemy dokładnie na lotnisku - lotnisko zostawiamy w tyle i przenosimy się bardziej na tereny za kościołem w Kamienicy, gdzie pełno jest miejsca do biegania... ;) Ja na razie nic nie obiecuję :roll: Quote
Iss Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 i jak tam drodzy bielszczanie? decydujemy się na jakieś spotkanko? Quote
BBeta Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ja w ten weekend chyba nie dam rady, za to przyszły i jeszcze następny na pewno mam wolny ;) Quote
Marta&Karmen Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 BBeta napisał(a):Ja w ten weekend chyba nie dam rady, za to przyszły i jeszcze następny na pewno mam wolny ;) mi ten weekend pasuje;) a dwa nastepne też, z tym że nie całe. Co powiecie na sobote 13 września? (w niedziele jest wystawa więc odpadam) Quote
BBeta Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Marta&Karmen napisał(a):Co powiecie na sobote 13 września? Mi pasuje ;) Quote
basia bonnie Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Marta&Karmen napisał(a):mi ten weekend pasuje;) a dwa nastepne też, z tym że nie całe. Co powiecie na sobote 13 września? (w niedziele jest wystawa więc odpadam) Wtedy jest wystawa w Warszawie, na ktora najprawdopodobniej pojade ja,Pinczerka i Goldenka;) Quote
Marta&Karmen Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 basia bonnie napisał(a):Wtedy jest wystawa w Warszawie, na ktora najprawdopodobniej pojade ja,Pinczerka i Goldenka;) ano jest;) ale ja jadę do Świętochłowic... Warszawa to za daleko, nie namówiłabym rodziców:shake: Quote
Szarik Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ja odpadam, z psem nie przyjdę, a jak już macie BBetę, to Wam sam aparat niepotrzebny ;) Quote
Agnisia =) Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ja nie na temat spacerku. :) Czy ktoś z Was jest wolontariuszem w Żywieckim schronisku? Może jest taki wątek na Dogo? Quote
Iss Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 i jak ze spacerkiem?? my byłybyśmy chętne, tylko nam teraz wszystkie weekendy odpadną. Może w tygodniu ktoś chętny?? Quote
BBeta Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Szarik napisał(a):a jak już macie BBetę, to Wam sam aparat niepotrzebny ;) Nie bierzesz wszystkich ewentualności pod uwage, po 1 ja też moge nie przyjść, a po 2 zmniejszenie i wstawienie zdjęć na forum zajmie mi pewnie 3 miesiące :diabloti: Quote
Marta&Karmen Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Wybaczcie, ale ja odpadam w ten weekend:( Wyskoczyło mi coś nagle na sobote... jeszcze mamy nagle tyle nauki (kurcze, a dopiero drugi tydzien:roll:) No chyba że spotkamy się jakoś tak w godzinach rannych, to przyjedziemy;) PS. Ma ktoś z bielskich dogomaniaków czekoladowego labka? Widziałm chyba wczoraj rano taka śliczną czekoladkę;) (w okolicach VLO) Quote
Agnisia =) Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Mam propozycję, dla ludzi z Żywca, B-B, Kęt i okolic, którzy interesują się szkoleniem psów. Więcej info tutaj: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120575 Quote
Iss Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Marta&Karmen napisał(a): PS. Ma ktoś z bielskich dogomaniaków czekoladowego labka? Widziałm chyba wczoraj rano taka śliczną czekoladkę;) (w okolicach VLO) hihi ja mam czekoladowa labradorkę:) Quote
Marta&Karmen Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 a ja się znowu pochwalę - Karmen w Chorzowie: lokata 1, dosk, CWC, BOS i BOB!! Nasz pierwszy wystep na finałach:multi: Quote
Kinia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Cześć! Mam pytanko jest ktoś chętny na spacer czternastego? Planuje spotkanie razem z Iss w Bielsku:) Quote
Marta&Karmen Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Czyli za tydzień we wtorek? my bardzo chętnie;) mi chyba pasuje (dzień wolny z okazji dnia nauczyciela)... powiedzcie tylko kiedy i gdzie, wtedy będę mogła się zadeklarować... Quote
Iss Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 myślę o godzinach 14-15 , a miejsce do uzgodnienia, ale szczerze wolałabym inne niż lotnisko. Quote
Marta&Karmen Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 no ja bym chciała, tylko musicie napisać gdzie sie spotykacie... tak żebym trafiła bo ja bielska nie znam za bardzo... Quote
Recommended Posts