Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iss, tyle, że my nie spacerujemy dokładnie na lotnisku - lotnisko zostawiamy w tyle i przenosimy się bardziej na tereny za kościołem w Kamienicy, gdzie pełno jest miejsca do biegania... ;)

Ja na razie nic nie obiecuję :roll:

Posted

BBeta napisał(a):
Ja w ten weekend chyba nie dam rady, za to przyszły i jeszcze następny na pewno mam wolny ;)

mi ten weekend pasuje;) a dwa nastepne też, z tym że nie całe. Co powiecie na sobote 13 września? (w niedziele jest wystawa więc odpadam)

Posted

Marta&Karmen napisał(a):
mi ten weekend pasuje;) a dwa nastepne też, z tym że nie całe. Co powiecie na sobote 13 września? (w niedziele jest wystawa więc odpadam)

Wtedy jest wystawa w Warszawie, na ktora najprawdopodobniej pojade ja,Pinczerka i Goldenka;)

Posted

basia bonnie napisał(a):
Wtedy jest wystawa w Warszawie, na ktora najprawdopodobniej pojade ja,Pinczerka i Goldenka;)

ano jest;) ale ja jadę do Świętochłowic...
Warszawa to za daleko, nie namówiłabym rodziców:shake:

Posted

Szarik napisał(a):
a jak już macie BBetę, to Wam sam aparat niepotrzebny ;)

Nie bierzesz wszystkich ewentualności pod uwage, po 1 ja też moge nie przyjść, a po 2 zmniejszenie i wstawienie zdjęć na forum zajmie mi pewnie 3 miesiące :diabloti:

Posted

Wybaczcie, ale ja odpadam w ten weekend:(
Wyskoczyło mi coś nagle na sobote... jeszcze mamy nagle tyle nauki (kurcze, a dopiero drugi tydzien:roll:)
No chyba że spotkamy się jakoś tak w godzinach rannych, to przyjedziemy;)

PS. Ma ktoś z bielskich dogomaniaków czekoladowego labka? Widziałm chyba wczoraj rano taka śliczną czekoladkę;) (w okolicach VLO)

Posted

Marta&Karmen napisał(a):

PS. Ma ktoś z bielskich dogomaniaków czekoladowego labka? Widziałm chyba wczoraj rano taka śliczną czekoladkę;) (w okolicach VLO)

hihi ja mam czekoladowa labradorkę:)

• 3 weeks later...