Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spacerowicze ;)

Zdjęcie, które miało byc idealne, ale chyba cos nie wyszło :evil_lol:

Widzicie jak błagalnie Negro patrzy na wodę? :diabloti:

Stało się :evil_lol:

Posted

BBeta napisał(a):
Spacerowaliście w jakimś innym miejscu? :hmmmm:

W tym samym, co zawsze :) Tylko na ostatnim spacerze, poszłyśmy do tego, miejsca(gdzie są te wspólne zdjęcia) jak Ty już pojechałaś z Kają do domu :) bo trzeba przez rzeczkę przejść :evil_lol:

Posted

przepraszam, ze tu pisze... Jadziu, jak bedzies zna gg to odezwij sie prosze. jest mi bardzo potrzebna Twoja pomoc jeszcze dzisiaj... byc moze jutro czy pojutrze wybieram sie do Leśnej.....

fajny spacerek mieliscie, przepraszam, ze sie nie odezwalam.. pogoda i ciezka w tym tyg bardzo praca nas zniechecily.. i zapomnialam o watku:(

Posted

Cześć bielszczenie i ludzie z okolic:) Mam takie pytanko do Was czy ktoś się może wybiera do Brannej na zawody w ten weekend? Bo jak tak to może ja bym wzięła tego swojego wariata i jakieś spotkanko w Brennej co?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

goldenka245 napisał(a):
Ja bym była chętna:diabloti: Ale bym musiala znać termin, żeby zmusić tatę, aby mnie zawiózł:diabloti: W końcu mogłabym poznać Martę z Karmen:loveu:

no właśnie:multi:
taa, jeśli zmienimy miejsce to tez będę musiała liczyć na tate:roll: ogólnie to jestem za sobotą, obojętnie którą. Wiadomo, tak żeby więcej osób mogło przyjść...