jbk Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 akzs napisał(a):Tak jakby słuszna uwaga. A jakby tak bardziej po południu? Światło będzie lepsze :) Nie tylko ze względu na światło, moje padną z wyczerpania w samo południe ;) Quote
BBeta Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Zatem sobota, 19 lipca? Może być ;) Quote
BBeta Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Jeśli chodzi o godzinę to może trochę wcześniej, 10:00? Popołudniu może być za gorąco, a światło też nie jest najlepsze, bo za ostre Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 basiulka, jeszcze parę osób z Dogo z naszych terenów pojawi się na wystawie w niedzielę :) Czy za ostateczny termin można uznać: 19 lipca (sobota), godz.10:00 na bielskim lotnisku? Quote
basia bonnie Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Jeszcze pytanie do Dobci, Jadziu pojedziesz może pociągiem czy ktoś Cię przywiezie? ;) bo ja musze sprawdzić Bonnie jak się zachowa w pociągu i pksie :lol: Quote
goldenka245 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ja postaram się być, ale nic nie obiecuję, bo nie wiem cyz gdzieś nie pojadę. Napisze dzień przed spacerem czy będę;) Quote
BBeta Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 goldenka245 napisał(a):Ja postaram się być, ale nic nie obiecuję, bo nie wiem cyz gdzieś nie pojadę. Napisze dzień przed spacerem czy będę;) Założę się, że jak zwykle nie przyjdziesz :diabloti: :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 BBeta napisał(a):Założę się, że jak zwykle nie przyjdziesz :diabloti: :cool3: BBeta i kto to mówi :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 BBeta napisał(a):Założę się, że jak zwykle nie przyjdziesz :diabloti: :cool3: Dlatego nie pisze, że będę:evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 basia bonnie napisał(a):Jeszcze pytanie do Dobci, Jadziu pojedziesz może pociągiem czy ktoś Cię przywiezie? ;) bo ja musze sprawdzić Bonnie jak się zachowa w pociągu i pksie :lol: Znając mojego tatę nie dowiem się czy mnie zawiezie aż do piątkowego wieczoru:diabloti: Ale jak się umówimy, że jedziemy pociągiem, to mamy z Żywca o 9.07;) Quote
basia bonnie Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Jeśli tylko chcesz Jadziu, to ja b.chętnie pojade pociągiem :) wtedy byśmy pojechały pociągiem z żywca do bb i z dworca pks bysmy podjechały na beskidzkie:) :cool3: Quote
jbk Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 My się też piszemy :) Chyba, że Mężu coś wymyśli, ale mam nadzieję, że nie :) No i oby nam pogoda dopisała, bo dziś jest okropnie..... BRRR. Quote
BBeta Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):BBeta i kto to mówi :evil_lol: No wiesz :obrazic: Przecież na ostatnim byłam :cool3: Quote
NightQueen Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 no i znów termin który mi nie odpowiada :placz: Quote
Iss Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 smallpati napisał(a):no i znów termin który mi nie odpowiada :placz: hihi zawsze można zrobić jeszcze jedno :) Chętnie wybrałąbym się z Wami na taki spacerek ale 19 lipca nie da rady :( Quote
Szarik Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 To może w takim razie zapytam nieśmiało komu pasowałaby nastepna sobota po 19? Godzina ta sama. Nie ukrywam, że w sobotę 19 są Militaria w Bielsku, na które muszę (musimy z Szarikiem) jechać. A chętnie bym się z Wami spotkała dogomaniacy. Może Smallpati i Iss mogłyby dotrzeć w tym terminie...? Komu nie pasuje następny termin? (przepraszam za zamieszanie w tak krótkim okresie przed spacerem) Quote
marmara_19 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 a moze jeszcze nastepna sobota/niedziela? planuje weekend w okolicahc zywca i jelsiby sie udalo to chetnie bym psozla na grupowy spacereq w drodze do zywca czy do domku;p w zalenzosci od dnia spacerq Quote
marmara_19 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 hmm 26, 27 lipca... tak czy siak mozna jakies osobne spotkanko zorganizowac.. tj niekoniecznie w bielsku a gdzies w okolicach Jadzi np;p Quote
Recommended Posts