Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

akzs napisał(a):
Tak jakby słuszna uwaga. A jakby tak bardziej po południu? Światło będzie lepsze :)

Nie tylko ze względu na światło, moje padną z wyczerpania w samo południe ;)

Posted

Jeśli chodzi o godzinę to może trochę wcześniej, 10:00? Popołudniu może być za gorąco, a światło też nie jest najlepsze, bo za ostre

Posted

goldenka245 napisał(a):
Ja postaram się być, ale nic nie obiecuję, bo nie wiem cyz gdzieś nie pojadę. Napisze dzień przed spacerem czy będę;)

Założę się, że jak zwykle nie przyjdziesz :diabloti: :cool3:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Jeszcze pytanie do Dobci, Jadziu pojedziesz może pociągiem czy ktoś Cię przywiezie? ;) bo ja musze sprawdzić Bonnie jak się zachowa w pociągu i pksie :lol:

Znając mojego tatę nie dowiem się czy mnie zawiezie aż do piątkowego wieczoru:diabloti:
Ale jak się umówimy, że jedziemy pociągiem, to mamy z Żywca o 9.07;)

Posted

My się też piszemy :) Chyba, że Mężu coś wymyśli, ale mam nadzieję, że nie :) No i oby nam pogoda dopisała, bo dziś jest okropnie..... BRRR.

Posted

smallpati napisał(a):
no i znów termin który mi nie odpowiada :placz:

hihi zawsze można zrobić jeszcze jedno :) Chętnie wybrałąbym się z Wami na taki spacerek ale 19 lipca nie da rady :(

Posted

To może w takim razie zapytam nieśmiało komu pasowałaby nastepna sobota po 19? Godzina ta sama. Nie ukrywam, że w sobotę 19 są Militaria w Bielsku, na które muszę (musimy z Szarikiem) jechać. A chętnie bym się z Wami spotkała dogomaniacy. Może Smallpati i Iss mogłyby dotrzeć w tym terminie...?
Komu nie pasuje następny termin?
(przepraszam za zamieszanie w tak krótkim okresie przed spacerem)

Posted

a moze jeszcze nastepna sobota/niedziela? planuje weekend w okolicahc zywca i jelsiby sie udalo to chetnie bym psozla na grupowy spacereq w drodze do zywca czy do domku;p w zalenzosci od dnia spacerq