Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania z poznania napisał(a):
O rany! Lilu, może ze stresu..?? Tyle wrażeń miała ostatnio..?

Pewnie trochę ze stresu, zmiany warunków, ale może też dlatego, że dotąd mieszkała na zimnie, a teraz w cieple?

Posted

Przepraszam kochane Cioteczki szukamy bardzo pilnie transportu na trasie Tomaszów Maz.-Kraków do BDT dla mix yorka, który marznie pod gołym niebem na stacji benzynowej. Zaoferowałam mu BDT i mógby już być bezpieczny, ale nie możemy załatwić transportu :(
Może coś Wam przychodzi do głowy ?

A Lucynka :thumbs:

Posted

Elik, gdyby dostał się do Poznania, to mogłabym podrzucić go do Wro.... nic innego nie przychodzi mi do głowy....

A teraz będzie miód na serce, po nocach niepewności, czy Lucynka żyje, czy ma się dobrze....

Lilu, kochana jesteś :)!

Posted

Elik, gdyby dostał się do Poznania, to mogłabym podrzucić go do Wro.... nic innego nie przychodzi mi do głowy....

Dziękuję Aniu, to dokładnie w odwrotną stronę :)
Lilunia jest śliczną panną :loveu:

Posted

Ale zobaczcie jak szybko psiaki ogarniają sytuację, takie biedniusie a zaraz po wejściu do domu... kanapa! Ta niewidoma spanielka, która jechała z Lucy, obijała się o wszystko, ale na łóżko wskoczyć- migusiem!

psiaki wiedzą co dla nich najlepsze :)

Posted

Lepiej. Ogólnie już lepiej. Byłysmy wlaśnie na spacerku po ogrodzie. Trzyma się nogi , na chwile pobiegła siusiu i wrociła tykając mnie że jest. Pochwaliłam ją i za chwile pobiegła i zrobiła kupkę i od razu też przybiegła. Przylatuje i lapkami na nogi że jest i się trzyma. Za parę dni będzie hasała.

Posted

[quote name='ania z poznania']Cioteczki, błagam, zajrzyjcie do mosińskiego jamniczka, trafił dzisiaj prosto z domu, jak on da radę w boksie :-(:-(????

http://www.dogomania.pl/threads/219864-Jamniczek-roczny-z-kanapy-do-schronu!!!!!-POM%C3%93%C5%BBMY-MU-prosz%C4%99!!!!!?p=18251014#post18251014

Lady Swallow, czy Ty jesteś od jamników?? Jakie Ciotki są???

Ja jedynie z sympatii, sama mam pseudo-jamnika w hotelu, ale napisz do bianka0, Isadora7 i najlepiej na wątek jamnikowatych: http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-w-potrzebie-z-ca%C5%82ej-Polski-!!!!!!?p=18250614#post18250614

Posted

Pomogłam psince dotrzeć do DT ale teraz ja potrzebuję waszej pomocy. Należę do wolontariuszek dokarmiających wolnożyjące koty w Poznaniu. W tym miesiącu staramy się o karmę w Krakvecie ale potrzebne są do tego WASZE głosy, bo im więcej ich będzie tym mamy większą szanse na wygraną. Więcej informacji znajdziecie tu: http://www.facebook.com/events/131412210305892/ lub w moim podpisie.

Proszę pomóżcie nam pomagać !!! Rozsyłajcie gdzie się da. O karmę z nami walczy zbieraczka zwierząt z Bydgoszczy.