Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

elik napisał(a):
A to mnie zaciekawiłaś. Zapytam więc czy to z okolic Poznania i lecę z cipsami na spacerek. Mój staruszek dzisiaj ma wyjezdne i na mnie samą spadł obowiązek spacerowania :angryy:
Będę myśleć kto zacz ofiarował domek malutkiej :)

ja wiem :) ale nie mogę zdradzić ... trzymajcie kciuki, jeśli wszystko się uda Lucynka będzie miała najwspanialszy domek pod słońcem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 month later...
  • Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka tajemnica. Wszystko w naklepszym porzadku. Lusy jest przekochana, śpi ze mną w łóżku i pokazuje ząbki wszystkim co się do mnie zbliżają. Mogę ją już tarmosić za uszka i nie piska tylko jest jej dobrze. Bawi się z innymi psiakami, po za pilnowaniem łóżka jest bardzo zgodnym psem. Je, niewybrzydza. Katalog zdjęciowy jest tu: Wystarczy zaglądać. https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/NIUNIA

Posted (edited)

[quote name='ania z poznania']Wszystko w porządku u Lucynki, ustawia psy, odgania je od Lilu i czeka na wizytę :)[/QUOTE]
A na jaka wizytę czeka Dzielna i śliczna mamunia :)

Edited by elik
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Lusia jest dalej u mnie. Maleństwo śpi w łóżeczku ze mną, bawi się z Pixelekiem. Ostatnio trochę przycichła bo mieliśmy bokserkę francuską na hotelu która ją strasznie tępiła. Wczoraj gość wyjechał to i Lusia odżyła.

• 10 months later...
  • 1 month later...