Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Celne, nie? :razz::diabloti: :siara: :siara: :siara: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Iv_ napisał(a):jak prawdziwa kobieta :eviltong: trzeba zaraz do formy wracać :multi:, żeby wiadomo było kto ma władzę w stadzie :diabloti: Coraz lepiej Ci to kombinowanie wychodzi :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 evaxon napisał(a):buehehehe no przezyłam :lol: coprawda było cieżko ale dalam rade:cool1::diabloti::multi::evil_lol: A tak w ogóle, to Tigra Ciebie poznała? :razz::evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Coraz lepiej Ci to kombinowanie wychodzi :diabloti: eeeeeeeee Tyyyyyy co się tak podlizujesz :hmmmm: chcesz coś czy co? :roll: :eviltong: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Iv_ napisał(a)::siara: :siara: :siara: No, jak nie zaprzeczasz... :razz:......:ylsuper: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Iv_ napisał(a):eeeeeeeee Tyyyyyy co się tak podlizujesz :hmmmm: chcesz coś czy co? :roll: :eviltong: :diabloti: Ależ, coś Ty :eviltong:.....stwierdzam tylko faNkt :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):No, jak nie zaprzeczasz... :razz:......:ylsuper: a miej tą satysfakcję :eviltong: dzisiaj jestem łaskawa :multi: ;) Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Iv_ napisał(a):a miej tą satysfakcję :eviltong: dzisiaj jestem łaskawa :multi: ;) Wzruszyłaś mnie do łez :placz: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Ależ, coś Ty :eviltong:.....stwierdzam tylko faNkt :evil_lol: :roll: zostaw tego kota w spokoju :mad: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: zostaw tego kota w spokoju :mad: :eviltong: Jakbym śmiał ruszać Twojego kota? :crazyeye: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Wzruszyłaś mnie do łez :placz: :evil_lol: ojej :glaszcze: biedactwo się rozczuliło :roll: :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Muszę śmignąć na jakis czas ;) Menrzuś napisał(a):Jakbym śmiał ruszać Twojego kota? :crazyeye: kot jest Twój i każdy to wie :eviltong: śmigaj :multi: ja też idę, trochę popakować paczek :roll:, jak ja tego nie znoszę :placz: Paaaaa:loveu: Quote
e.v.a Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):A tak w ogóle, to Tigra Ciebie poznała? :razz::evil_lol: ha ha ha:diabloti: poznała mnie:diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Iv_ napisał(a):ojej :glaszcze: biedactwo się rozczuliło :roll: :diabloti: Twoja łaskawość ścisnęła mi jakoś gruczoły łzowe :placz: :eviltong: Quote
Bila Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Twoja łaskawość ścisnęła mi jakoś gruczoły łzowe :placz: :eviltong: I co wyjesz sobie?:roll: Tylko monitora nie zapaskudź Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 evaxon napisał(a):ha ha ha:diabloti: poznała mnie:diabloti: Ciekawe jak? :hmmmm: Zapach - śliwowica z piwem....tego chyba jeszcze nie znała :evil_lol: Widok - "oooooooorła cieeeń" :diabloti: Dżwięk - cUś nieokreślonego.....jakieś gulganie z chrumkaniem :diabloti: Dziwię się, że Ciebie nie dziabnęła :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Bila napisał(a):I co wyjesz sobie?:roll: Tylko monitora nie zapaskudź Przecież mnie ścisnęła....to i wyję :placz: Jeszcze da radę czytać :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Ciekawe jak? :hmmmm: Zapach - śliwowica z piwem....tego chyba jeszcze nie znała :evil_lol: Widok - "oooooooorła cieeeń" :diabloti: Dżwięk - cUś nieokreślonego.....jakieś gulganie z chrumkaniem :diabloti: Dziwię się, że Ciebie nie dziabnęła :evil_lol: buahahahahahahah teraz to mnie powaliles na kolana :grin: :loveu: Quote
Selket Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Twoja łaskawość ścisnęła mi jakoś gruczoły łzowe :placz: :eviltong: Znaczy zadziałały komórki mioepitelialne:diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Selket napisał(a):Znaczy zadziałały komórki mioepitelialne:diabloti: to łaskawość się tak teraz nazywa? :crazyeye:....boszszsz....czego to ludzie nie wymyslą :shake: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Twoja łaskawość ścisnęła mi jakoś gruczoły łzowe :placz: :eviltong: :-o boszszsz ale ja mam wielką śmoc :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Bila napisał(a):I co wyjesz sobie?:roll: Tylko monitora nie zapaskudź wiesz cioteczka niby "chłopaki nie płaczą" ale to tylko piosenka ;) skoro dano mężczyźnie gruczoły łzowe to widocznie mają ich używać, ale że ja wpłynęłam na ich użycie to ho hoooooo chyba nie lada wyczyn :diabloti: Quote
Selket Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):to łaskawość się tak teraz nazywa? :crazyeye:....boszszsz....czego to ludzie nie wymyslą :shake: :evil_lol: Hmmm.........być może....Ja tam mówię o tym czynniku wyciskającym płyn, z gruczołów.....:diabloti: Quote
Bila Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Przecież mnie ścisnęła....to i wyję :placz: Jeszcze da radę czytać :evil_lol: A chusteczki masz? Bo wiesz, z nosa wtedy też leci:evil_lol:. Ja jak wyję, to więcej smarków niż łez Quote
Recommended Posts