Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale jest normalnie wypchaj się :placz: :grab: e tam :p nadinterpretujesz :cool3: ja nic takiego nie wyczytałam, żebyś się wypchał:roll: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 evaxon napisał(a):nie nic nie wrocilo do normy i pewnie nei predko wroci..ogolna roszada w moim życiu ... :evil_lol: Tigierka spi teraz.. ale jak wstanie to jej powiem :loveu: No to trzymam kciuki za tą roszadę ;)......świeże powietrze zawsze oczyszcza :razz: Jak powiesz to powtórzę komu trzeba :p Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 No cóż....czas mi iść spać - dzisiaj też jest dzień :multi: Dobrej nocki :loveu: Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Menrzuś napisał(a):No cóż....czas mi iść spać - dzisiaj też jest dzień :multi: Dobrej nocki :loveu: Dobrej dobrej :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iv_ napisał(a):Dobrej dobrej :multi: :loveu: Czymnij się ciepło :hand: Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :razz::razz: przygody Tomka czy coś z tej mańki http://img79.imageshack.us/img79/1258/obraz348fj8.jpg Ozzy książek nie czyta ......jełopek :roll: Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz: przygody Tomka czy coś z tej mańki http://img79.imageshack.us/img79/1258/obraz348fj8.jpg Ozzy książek nie czyta ......jełopek :roll: bo Ozzy jak widać jest piłkarzem, a tym wiedzy nie potrzeba :cool3: Quote
e.v.a Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Menrzuś napisał(a):No to trzymam kciuki za tą roszadę ;)......świeże powietrze zawsze oczyszcza :razz: Jak powiesz to powtórzę komu trzeba :p no niby tak.. zobaczymy jak to bedzie narazie jest ciezko :roll: :evil_lol: Quote
Selket Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 :B-fly:Cześć:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: to JA :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: I miało być WYPYCHAM :obrazic: A nie wypypam :obrazic: Quote
Menrzuś Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz: przygody Tomka czy coś z tej mańki http://img79.imageshack.us/img79/1258/obraz348fj8.jpg Ozzy książek nie czyta ......jełopek :roll: Nie, to był stary "Robinson Crusoe" :shake:....ale ta książka stała wysoko - widać Argon pomógł :shake: witanko :multi: Quote
Menrzuś Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 evaxon napisał(a):no niby tak.. zobaczymy jak to bedzie narazie jest ciezko :roll: :evil_lol: Aaa tam ciężko - sposobem dziewczyno, sposobem :razz: Quote
Menrzuś Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Selket napisał(a)::B-fly:Cześć:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: to JA :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: I miało być WYPYCHAM :obrazic: A nie wypypam :obrazic: Ale co wypychasz? Nos do góry? :crazyeye: :evil_lol: Witanko południowe :multi: Quote
Iv_ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Cześć :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Menrzuś Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Iv_ napisał(a):Cześć :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Czeeeeee :multi::loveu: jakaż ekspresyjna dzisiaj jesteś :razz: Quote
Iv_ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Menrzuś napisał(a):Czeeeeee :multi::loveu: jakaż ekspresyjna dzisiaj jesteś :razz: oj bo byłam w mieście na zakupach i tak strasznie zmarzłam :shake:, więc jak się ruszam to mi cieplej :loveu: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Iv_ napisał(a):oj bo byłam w mieście na zakupach i tak strasznie zmarzłam :shake:, więc jak się ruszam to mi cieplej :loveu: :evil_lol: A ja własnie śmigam mamie łóżko zakupić:lol: Paaaaaaaaaa:loveu:......miłej sobotki :multi: Quote
Iv_ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Menrzuś napisał(a):A ja własnie śmigam mamie łóżko zakupić:lol: Paaaaaaaaaa:loveu:......miłej sobotki :multi: :roll: no to się nagadaliśmy :shake: Miłego kupowania ;) i miłego dnia :multi: paaaaaaaaaaa:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Selket Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Menrzuśśśśśś................:loveu::loveu::loveu: Wiesz, ja tak sobie pomyślałam, że jeszcze byą Argonka tak zrobił, so???:loveu::loveu::loveu: Quote
Bila Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Cześć, a co tu tak pusto. Menrzuś chyba padł na to łóżko i chrapie aż grzmi:evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Bila']Cześć, a co tu tak pusto. Menrzuś chyba padł na to łóżko i chrapie aż grzmi:evil_lol: Cześć :multi: :crazyeye: :crazyeye: jesoooooo ale masz uśmiech :evil_lol: a zęby jaaaakieeeeeee :diabloti: Albo się andrzejkuje tą połową kraty piwa co mu Alfa przechowała :cool3: Quote
Bila Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Iv_']Cześć :multi: :crazyeye: :crazyeye: jesoooooo ale masz uśmiech :evil_lol: a zęby jaaaakieeeeeee :diabloti: Albo się andrzejkuje tą połową kraty piwa co mu Alfa przechowała :cool3: Ale się pouśmiechałyśmy do siebie:evil_lol::cool3:, chwaląc się uzębieniem:evil_lol:. Myślisz, że teraz nieprzytomny leży na tym łóżku:cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Bila napisał(a):Ale się pouśmiechałyśmy do siebie:evil_lol::cool3:, chwaląc się uzębieniem:evil_lol:. Myślisz, że teraz nieprzytomny leży na tym łóżku:cool3::evil_lol::evil_lol: :cool1: nieźle nam wyszły uśmiechy :diabloti: Sama nie wiem :hmmmm: piwo mu zaginęło, łóżko dziś kupował, połączyć te dwie sprawy to wyszłoby, że być może leży nieprzytomny na nowym wyrze, to tak jakby go oblewał(jakkolwiek to nie zabrzmiało) :cool3: :evil_lol: Quote
Bila Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Iv_ napisał(a)::cool1: nieźle nam wyszły uśmiechy :diabloti: Sama nie wiem :hmmmm: piwo mu zaginęło, łóżko dziś kupował, połączyć te dwie sprawy to wyszłoby, że być może leży nieprzytomny na nowym wyrze, to tak jakby go oblewał(jakkolwiek to nie zabrzmiało) :cool3: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba nas wrzuci do ignorów, jak poczyta:shake: Quote
Iv_ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba nas wrzuci do ignorów, jak poczyta:shake: :roll: nie będziemy tam ani pierwsze ani ostanie :shake: :cool1: lubi nas, to nam tego nie zrobi ;) :p chyba:roll: :diabloti: Quote
Bila Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Iv_']:roll: nie będziemy tam ani pierwsze ani ostanie :shake: :cool1: lubi nas, to nam tego nie zrobi ;) :p :diabloti: I tego się trzymajmy:razz::evil_lol:. To lecę spać. Kolorowych:loveu: Quote
Recommended Posts