Iv_ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Bila napisał(a):I tego się trzymajmy:razz::evil_lol:. To lecę spać. Kolorowych:loveu: w końcu jesteśmy w koalicji :diabloti: Spokojnej nocki i kolorowych snów :multi: :loveu: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 :crazyeye: ostatnia wychodziłam z wątku i pierwsza przychodzę :p, widać w weekendy o tej porze mogę być pierwsza :cool3: w dni powszednie już od rana tyle tu zawsze napypłane że hejjjjjjjjjjjjjjjjj :diabloti:, a dziś nie mam co czytać :shake: :roll: pffffffyyyyyyyyyyyyyyyy do bani tak :placz: a tak w ogóle to.................Cześć :multi: :loveu: Quote
e.v.a Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Aaa tam ciężko - sposobem dziewczyno, sposobem :razz: :mdleje: ale jakim?:evil_lol: czeeee:multi::multi::multi:jestem:multi::multi::multi: i prawie nie mam kaca:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 evaxon napisał(a)::mdleje: ale jakim?:evil_lol: czeeee:multi::multi::multi:jestem:multi::multi::multi: i prawie nie mam kaca:evil_lol: A to, to Ci powinna podpowiedzieć niezawodna Kobieca intuicja :razz::evil_lol: Pewnie 2KC było w użyciu :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Iv_']:crazyeye: ostatnia wychodziłam z wątku i pierwsza przychodzę :p, widać w weekendy o tej porze mogę być pierwsza :cool3: w dni powszednie już od rana tyle tu zawsze napypłane że hejjjjjjjjjjjjjjjjj :diabloti:, a dziś nie mam co czytać :shake: :roll: pffffffyyyyyyyyyyyyyyyy do bani tak :placz: a tak w ogóle to.................Cześć :multi: :loveu: A cześć, cześć :multi::loveu: Ale ten weekend jest wysoce specyficzny :razz: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Bila napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba nas wrzuci do ignorów, jak poczyta:shake: Już miałem w ignora kliknąć, ale się powstrzymałem, dając Wam ostatnią szansę na poprawę :cool1: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):A to, to Ci powinna podpowiedzieć niezawodna Kobieca intuicja :razz::evil_lol: Pewnie 2KC było w użyciu :diabloti: :evil_lol:a no moja ostatni mnie zawodzi :evil_lol: nie nie bylo :diabloti: ale bez tabletki na glowe po powrocie do domu czyli po 4 sie nie obylo:evil_lol: a wiedzialam zeby nie mieszac sliwowicy z piwem:shake: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 evaxon napisał(a)::evil_lol:a no moja ostatni mnie zawodzi :evil_lol: nie nie bylo :diabloti: ale bez tabletki na glowe po powrocie do domu czyli po 4 sie nie obylo:evil_lol: a wiedzialam zeby nie mieszac sliwowicy z piwem:shake: Pewnie Ci Tigra ukradła :evil_lol: Widać ktoś Ciebie blondynizmem na tej impezce zaraził :shake:....śliwowica z piwem :crazyeye::shake: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Już miałem w ignora kliknąć, ale się powstrzymałem, dając Wam ostatnią szansę na poprawę :cool1: :evil_lol: Chyba żartujesz :eviltong: zapłakałbyś się tu bez nas :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 :crazyeye: a tutaj to jakiś dzik na Ciebie szarżował.....chyba :roll: http://img74.imageshack.us/img74/3412/obraz360ys4.jpg :diabloti: :p Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Boszsz...ale stare foty - z zeszłej soboty :crazyeye: Sam nie wiem jak to się stało :roll: Słonko się schowało i fotki takie brudnobure wyszły :shake: i do tego psiaki nie chciały współpracować :shake:....a wklejam, bo co mam zrobić? :lol: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 tutaj Gacusiowi brakuje .....nóżek :shake: :roll: :loveu: :loveu: http://img81.imageshack.us/img81/2843/obraz364nv4.jpg Quote
Bila Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Cześć:multi::multi::multi::multi::multi:. Już peplacie:cool3::cool3::evil_lol:. Menrzuś, ty zdjęcia wklejasz z ubiegłego weekendu, bo się troszku leniłeś, i filmików żadnych nie ma:roll: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Warchlaaaaaaczek :evil_lol: Witanko :multi: chrumchał? :evil_lol: Cześć :loveu: Quote
Bila Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Iv_']tutaj Gacusiowi brakuje .....nóżek :shake: :roll: :loveu: :loveu: http://img81.imageshack.us/img81/2843/obraz364nv4.jpg Ale patrz, jaki zdolniacha, w ogóle mu to nie przeszkadza, pędzi dalej:evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 a tu Gacuś w barwach ochronno-maskujących :cool1: http://img147.imageshack.us/img147/8200/obraz367mr1.jpg prawie z podłożem identyczny :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Iv_']:crazyeye: a tutaj to jakiś dzik na Ciebie szarżował.....chyba :roll: http://img74.imageshack.us/img74/3412/obraz360ys4.jpg :diabloti: :p Warchlaaaaaaczek :evil_lol: Witanko :multi: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Bila napisał(a):Ale patrz, jaki zdolniacha, w ogóle mu to nie przeszkadza, pędzi dalej:evil_lol: zapędzona beznóżkowa mała bulwa :evil_lol: to bardzo uzdolniona rasa, nie tylko piękna :diabloti: :loveu: Quote
Bila Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Iv_ napisał(a):Chyba żartujesz :eviltong: zapłakałbyś się tu bez nas :diabloti: Nawet krata by nie pomogła:evil_lol: Quote
Bila Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):No nie mów, że się za filmikami stęskniłaś :crazyeye: Jak są fotki, to filmiki chce....sa filmiki, to fotek znowu brakuje :shake: :evil_lol: No wiesz, jak to baba:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Iv_']tutaj Gacusiowi brakuje .....nóżek :shake: :roll: :loveu: :loveu: http://img81.imageshack.us/img81/2843/obraz364nv4.jpg ....bo prawą stronę uniósł :eviltong::evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Menrzuś']....bo prawą stronę uniósł :eviltong::evil_lol: :roll: to jakiś latawiec z niego jest :eviltong:, ale chyba ciut przytłusty, bo cały się nie unosi w powietrzu :p (zaraz się doigram-chyba):roll: :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Bila napisał(a):Cześć:multi::multi::multi::multi::multi:. Już peplacie:cool3::cool3::evil_lol:. Menrzuś, ty zdjęcia wklejasz z ubiegłego weekendu, bo się troszku leniłeś, i filmików żadnych nie ma:roll: No nie mów, że się za filmikami stęskniłaś :crazyeye: Jak są fotki, to filmiki chce....sa filmiki, to fotek znowu brakuje :shake: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Menrzuś napisał(a):no przecież napisałem, że się powstrzymałem :p ale nie wytrzymałeś i musiałeś zasygnalizować, że jednak brałeś to pod uwagę :mad::eviltong: lepiej nie myśl o takich rzeczach, myślenie czasem szkodzi:roll: :diabloti: :p Quote
Recommended Posts