e.v.a Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Czeeeee :lol!:.....masz wolnego weekenda? :razz: echeeee:loveu: i ide sobie na kregle albo bilard albo cymbergraja:evil_lol: jeszcze nie wiem ale napewno sie nudzic nie bede:multi: http://img389.imageshack.us/img389/6123/obraz349ce4.jpg oooo jak słodko :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='evaxon']echeeee:loveu: i ide sobie na kregle albo bilard albo cymbergraja:evil_lol: jeszcze nie wiem ale napewno sie nudzic nie bede:multi: http://img389.imageshack.us/img389/6123/obraz349ce4.jpg oooo jak słodko :loveu: Noooooo....chociaż raz zadowolona :multi: Nie pokazuj Tigrze, bo się zakocha :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Noooooo....chociaż raz zadowolona :multi: Nie pokazuj Tigrze, bo się zakocha :evil_lol: no niby zadowolona.. ciesze sie na jutrzejszy dzien :multi: na spotkanie... ale ogolnie nie jest kolorowo:evil_lol: juz lezy i wzdycha:loveu: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 evaxon napisał(a):no niby zadowolona.. ciesze sie na jutrzejszy dzien :multi: na spotkanie... ale ogolnie nie jest kolorowo:evil_lol: juz lezy i wzdycha:loveu: Tzn wszystko wróciło do normy? :razz: Po ciemku kolor nie jest ważny....spoko :lol: Zaraz zacznie "gniazdko" budować :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja widzę, że cUś chce....tylko co? :crazyeye: a tego to ja nie wiem :niewiem: :roll: Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ale słodziak :loveu: http://img510.imageshack.us/img510/1048/obraz353dj6.jpg Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iv_ napisał(a):a tego to ja nie wiem :niewiem: :roll: Już po ptakach - dowiedziałem się :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Iv_']ale słodziak :loveu: http://img510.imageshack.us/img510/1048/obraz353dj6.jpg Też tak uważam - przecież to Nunuś :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Już po ptakach - dowiedziałem się :evil_lol: i co? współczuć Ci, czy jak :roll: :p Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Też tak uważam - przecież to Nunuś :multi::loveu: Nunuś jest cudny, taki miziak :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iv_ napisał(a):i co? współczuć Ci, czy jak :roll: :p Sam nie wiem - jestem "obrzydliwy" na punkcie smrodu :shake:.....a tu takie zadanie dostałem :roll: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iv_ napisał(a):Nunuś jest cudny, taki miziak :loveu: :loveu: Często nadstawia się na mizianie na moich kolanach :loveu: Ciekawy podpis - coś ma oznaczać? :razz: Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Sam nie wiem - jestem "obrzydliwy" na punkcie smrodu :shake:.....a tu takie zadanie dostałem :roll: :diabloti: :crazyeye: o matko, to co ona może od Ciebie chcieć :roll: Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Często nadstawia się na mizianie na moich kolanach :loveu: Ciekawy podpis - coś ma oznaczać? :razz: To miziaj i miziaj :loveu: Wiesz, chyba ma oznaczać to co ma oznaczać, nic osobistego :p przypomniałam sobie, że bazarek się zakończył to trzeba usunąć go z podpisu i pomyślałam, że...............dam tu ten aforyzm :evil_lol:, ale to na chwilę tak, potem coś się wymyśli ;) Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: o matko, to co ona może od Ciebie chcieć :roll: Tajemnica korespondencji :shake: Quote
Selket Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Sam nie wiem - jestem "obrzydliwy" na punkcie smrodu :shake:.....a tu takie zadanie dostałem :roll: :diabloti: Nosz wredne, wredne, wredne :angryy::angryy::angryy: WYPYCHAM :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iv_ napisał(a):To miziaj i miziaj :loveu: Wiesz, chyba ma oznaczać to co ma oznaczać, nic osobistego :p przypomniałam sobie, że bazarek się zakończył to trzeba usunąć go z podpisu i pomyślałam, że...............dam tu ten aforyzm :evil_lol:, ale to na chwilę tak, potem coś się wymyśli ;) aaaaaaaaaaaa......nie rozumiem :shake: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Tajemnica korespondencji :shake: nie wnikam w cudzą korespondencję :shake: Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Menrzuś napisał(a):aaaaaaaaaaaa......nie rozumiem :shake: :evil_lol: :niewiem: nic na to nie poradzę :shake: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Selket']Nosz wredne, wredne, wredne :angryy::angryy::angryy: WYPYCHAM :obrazic: :obrazic: :obrazic: A co wypychasz? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iv_ napisał(a):ale dzisiaj szyfrują wszędzie :eviltong: no właśnie - jakby było "wypfyfam" to bym zrozumiał, a tak to usnę w nieświadomości :placz: Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Menrzuś napisał(a):no właśnie - jakby było "wypfyfam" to bym zrozumiał, a tak to usnę w nieświadomości :placz: może miało być "wypfyfam" :roll: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iv_ napisał(a):może miało być "wypfyfam" :roll: Ale jest normalnie wypchaj się :placz: :grab: Quote
e.v.a Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Tzn wszystko wróciło do normy? :razz: Po ciemku kolor nie jest ważny....spoko :lol: Zaraz zacznie "gniazdko" budować :evil_lol: nie nic nie wrocilo do normy i pewnie nei predko wroci..ogolna roszada w moim życiu ... :evil_lol: Tigierka spi teraz.. ale jak wstanie to jej powiem :loveu: Quote
Recommended Posts