Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iv_ napisał(a):
powiem tak :hmmmm: Menrzuś uważaj na Selketową, bo widze po jej zachowaniu, że ........będzie coś chciała od Ciebie :cool3:
Jak do mnie tak zaczyna mówić, to albo chce kasy, albo chce mnie w coś wrobić uciążliwego dla mnie, a wygodnego dla niej :roll:

Cześć gaduły:multi::multi:damskie i męska.

Matko to Selketowa taka podtekstowa:evil_lol:?

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Iv_ napisał(a):
powiem tak :hmmmm: Menrzuś uważaj na Selketową, bo widze po jej zachowaniu, że ........będzie coś chciała od Ciebie :cool3:
Jak do mnie tak zaczyna mówić, to albo chce kasy, albo chce mnie w coś wrobić uciążliwego dla mnie, a wygodnego dla niej :roll:

bosz! Jak dobrze, że moja jeszcze smarkata :loveu: Choć już zaczyna się przymilać jak czegoś chce :roll:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
bosz! Jak dobrze, że moja jeszcze smarkata :loveu: Choć już zaczyna się przymilać jak czegoś chce :roll:

nie bój Iza nie bój, urośnie :cool3: i zobaczysz co potrafi, co może wymyslić, byleby Cię w coś w robić :roll:, ale tak poza tym to kochana istota :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Witanko Alu :multi::multi::loveu:
Sama widzisz co się tu dzieje :evil_lol:

:roll: nooooo Sodomja i Gomorja :evil_lol::evil_lol:

Witanko :multi::multi:

Posted

Bila napisał(a):
:-o:-o:-o O rany, biedny Menrzuś:evil_lol:

:roll: ano biedny :cool3: ale z drugiej strony jak odmawiać kobiecie jak taka ......milusia :evil_lol: nawet jakby się lekkie straty miało ponieść :diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
Bila:loveu:

Taka podstępna :roll:, najpierw milusio się podlizuje-przygotowując grunt, a potem jak nie zaatakuje z grubej rury to ............nie wiadomo jak jej odmówić :shake: tak człowieka przyprze do muru :roll:

:-o:-o:-o O rany, biedny Menrzuś:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:roll: nooooo Sodomja i Gomorja :evil_lol::evil_lol:

Witanko :multi::multi:

i słup solny....:cool3:(tak mawia moja teściowa) ;)

Cześć :multi:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Bojam, bojam!

Iv_! A Tobie znów avatarek zniknął... :evil_lol:

powiem Ci, że dziewczynki są takie .........eeeeeeeeeee yyyyyyy noooooooo urocze, że nie zamieniłabym na chłopaka :loveu: :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye: jak to zniknął? :crazyeye: ja widzę :roll:
Dogo znowu pewnie coś majstruje i część widzi avatarki, a część nie:shake:
wczoraj jak już wszyscy mówili, że go widzą to..................dla mnie był niewidoczny :shake: :mdleje: :roll:

Posted

Iv_ napisał(a):
nie bój Iza nie bój, urośnie :cool3: i zobaczysz co potrafi, co może wymyslić, byleby Cię w coś w robić :roll:, ale tak poza tym to kochana istota :loveu:

Bojam, bojam!

Iv_! A Tobie znów avatarek zniknął... :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):

Ja widzę, że cUś chce....tylko co? :crazyeye:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Właśnie - paplają i paplają :evil_lol:

Jeszcze starych postów nie przeczytałam wszystkich, a już nowe muszę nadrabiać :evil_lol:

Posted

jbk napisał(a):
Jeszcze starych postów nie przeczytałam wszystkich, a już nowe muszę nadrabiać :evil_lol:

Mówiłem,że na własną odpowiedzialność wchodzisz......więc nie marudź :evil_lol:
A gdzie już jesteś?

Posted

Cudne:loveu::loveu::loveu:

Argon bardzo się zestresował:evil_lol:. Ale literatura ma u was powodzenie:cool3:. A swoją drogą, ciekawe, czy pomagają małemu czytać, czy po prostu cieszą się, że mają chwilę spokoju, bo Gacuś zajęty lekturą:evil_lol:

Posted

Tak wyglądała chałupa po powrocie z nieudanego wyjazdu na Kaszuby - zresztą znany to już widok :lol:

Psy dostały opieprz od Alfy - najbardziej przejął się Argon :evil_lol:

Z tej tęsknoty, aż się wdrapał do mnie na kolana :p

Posted

Bila napisał(a):
Cudne:loveu::loveu::loveu:

Argon bardzo się zestresował:evil_lol:. Ale literatura ma u was powodzenie:cool3:. A swoją drogą, ciekawe, czy pomagają małemu czytać, czy po prostu cieszą się, że mają chwilę spokoju, bo Gacuś zajęty lekturą:evil_lol:

W tym przypadku Gacek jest prowodyrem - on ściąga książki, a reszta chyba myśląc, że już i tak bajzel się zrobił - pomagają mu intensywnie "czytać" :evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Patrz, a Alfa jakoś nie docenia tego pędu do wiedzy:cool3:

No widzisz jaka......albo nie powiem jaka jest :diabloti:
Przestaliśmy gazety wyrzucać - może się na nie skuszą :roll:

Posted

Jakież te Twe psy bałaganiarskie:roll:
Mój to układał śmieci wzdłuż linii dywanu. Pudełka po pizzy rozdzielał na duże i małe kawałki i układał w kwadrat, książkę rozłożył w szerokim paśmie, pilota do wieży rozłożył na małe kawałki w jednym miejscu, a palniki z kuchenki zaniósł na dywan i ułożył w dwóch rządkach :grins: I to się nazywa artyzm:evil_lol:
Cześć :loveu::loveu::loveu:

Posted

Selket napisał(a):
Jakież te Twe psy bałaganiarskie:roll:
Mój to układał śmieci wzdłuż linii dywanu. Pudełka po pizzy rozdzielał na duże i małe kawałki i układał w kwadrat, książkę rozłożył w szerokim paśmie, pilota do wieży rozłożył na małe kawałki w jednym miejscu, a palniki z kuchenki zaniósł na dywan i ułożył w dwóch rządkach :grins: I to się nazywa artyzm:evil_lol:
Cześć :loveu::loveu::loveu:

A moimi kieruje niepohamowana żądza wiedzy - to co przeczytane i naumiane, to do kosza :evil_lol:

Witanko :multi::loveu: