Bila Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iv_ napisał(a):powiem tak :hmmmm: Menrzuś uważaj na Selketową, bo widze po jej zachowaniu, że ........będzie coś chciała od Ciebie :cool3: Jak do mnie tak zaczyna mówić, to albo chce kasy, albo chce mnie w coś wrobić uciążliwego dla mnie, a wygodnego dla niej :roll: Cześć gaduły:multi::multi:damskie i męska. Matko to Selketowa taka podtekstowa:evil_lol:? Quote
Iza i Avanti Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iv_ napisał(a):powiem tak :hmmmm: Menrzuś uważaj na Selketową, bo widze po jej zachowaniu, że ........będzie coś chciała od Ciebie :cool3: Jak do mnie tak zaczyna mówić, to albo chce kasy, albo chce mnie w coś wrobić uciążliwego dla mnie, a wygodnego dla niej :roll: bosz! Jak dobrze, że moja jeszcze smarkata :loveu: Choć już zaczyna się przymilać jak czegoś chce :roll: Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a):bosz! Jak dobrze, że moja jeszcze smarkata :loveu: Choć już zaczyna się przymilać jak czegoś chce :roll: nie bój Iza nie bój, urośnie :cool3: i zobaczysz co potrafi, co może wymyslić, byleby Cię w coś w robić :roll:, ale tak poza tym to kochana istota :loveu: Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Witanko Alu :multi::multi::loveu: Sama widzisz co się tu dzieje :evil_lol: :roll: nooooo Sodomja i Gomorja :evil_lol::evil_lol: Witanko :multi::multi: Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Bila napisał(a)::-o:-o:-o O rany, biedny Menrzuś:evil_lol: :roll: ano biedny :cool3: ale z drugiej strony jak odmawiać kobiecie jak taka ......milusia :evil_lol: nawet jakby się lekkie straty miało ponieść :diabloti: Quote
Bila Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iv_ napisał(a):Bila:loveu: Taka podstępna :roll:, najpierw milusio się podlizuje-przygotowując grunt, a potem jak nie zaatakuje z grubej rury to ............nie wiadomo jak jej odmówić :shake: tak człowieka przyprze do muru :roll: :-o:-o:-o O rany, biedny Menrzuś:evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Alicja']:roll: nooooo Sodomja i Gomorja :evil_lol::evil_lol: Witanko :multi::multi: i słup solny....:cool3:(tak mawia moja teściowa) ;) Cześć :multi: Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Bojam, bojam! Iv_! A Tobie znów avatarek zniknął... :evil_lol: powiem Ci, że dziewczynki są takie .........eeeeeeeeeee yyyyyyy noooooooo urocze, że nie zamieniłabym na chłopaka :loveu: :evil_lol: :crazyeye::crazyeye: jak to zniknął? :crazyeye: ja widzę :roll: Dogo znowu pewnie coś majstruje i część widzi avatarki, a część nie:shake: wczoraj jak już wszyscy mówili, że go widzą to..................dla mnie był niewidoczny :shake: :mdleje: :roll: Quote
Iza i Avanti Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iv_ napisał(a):nie bój Iza nie bój, urośnie :cool3: i zobaczysz co potrafi, co może wymyslić, byleby Cię w coś w robić :roll:, ale tak poza tym to kochana istota :loveu: Bojam, bojam! Iv_! A Tobie znów avatarek zniknął... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iv_ napisał(a):powiem tak :hmmmm: Menrzuś uważaj na Selketową, bo widze po jej zachowaniu, że ........będzie coś chciała od Ciebie :cool3: Jak do mnie tak zaczyna mówić, to albo chce kasy, albo chce mnie w coś wrobić uciążliwego dla mnie, a wygodnego dla niej :roll: Ja widzę, że cUś chce....tylko co? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Bila napisał(a)::-o:-o:-o O rany, biedny Menrzuś:evil_lol: Myślisz, że aż tak? :shocked!: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Alicja']:roll: nooooo Sodomja i Gomorja :evil_lol::evil_lol: Witanko :multi::multi: ....żeby tylko :evil_lol: Miłego wieczorka :multi: Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Normalnie nie można Was ani na chwilę samych zostawić..... Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 jbk napisał(a):Normalnie nie można Was ani na chwilę samych zostawić..... Właśnie - paplają i paplają :evil_lol: Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Właśnie - paplają i paplają :evil_lol: Jeszcze starych postów nie przeczytałam wszystkich, a już nowe muszę nadrabiać :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 jbk napisał(a):Jeszcze starych postów nie przeczytałam wszystkich, a już nowe muszę nadrabiać :evil_lol: Mówiłem,że na własną odpowiedzialność wchodzisz......więc nie marudź :evil_lol: A gdzie już jesteś? Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 evaxon napisał(a)::biggrina:czeeeee Czeeeee :lol!:.....masz wolnego weekenda? :razz: Quote
Bila Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Cudne:loveu::loveu::loveu: Argon bardzo się zestresował:evil_lol:. Ale literatura ma u was powodzenie:cool3:. A swoją drogą, ciekawe, czy pomagają małemu czytać, czy po prostu cieszą się, że mają chwilę spokoju, bo Gacuś zajęty lekturą:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Tak wyglądała chałupa po powrocie z nieudanego wyjazdu na Kaszuby - zresztą znany to już widok :lol: Psy dostały opieprz od Alfy - najbardziej przejął się Argon :evil_lol: Z tej tęsknoty, aż się wdrapał do mnie na kolana :p Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Bila napisał(a):Cudne:loveu::loveu::loveu: Argon bardzo się zestresował:evil_lol:. Ale literatura ma u was powodzenie:cool3:. A swoją drogą, ciekawe, czy pomagają małemu czytać, czy po prostu cieszą się, że mają chwilę spokoju, bo Gacuś zajęty lekturą:evil_lol: W tym przypadku Gacek jest prowodyrem - on ściąga książki, a reszta chyba myśląc, że już i tak bajzel się zrobił - pomagają mu intensywnie "czytać" :evil_lol: Quote
Bila Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Patrz, a Alfa jakoś nie docenia tego pędu do wiedzy:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Bila napisał(a):Patrz, a Alfa jakoś nie docenia tego pędu do wiedzy:cool3: No widzisz jaka......albo nie powiem jaka jest :diabloti: Przestaliśmy gazety wyrzucać - może się na nie skuszą :roll: Quote
Selket Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Jakież te Twe psy bałaganiarskie:roll: Mój to układał śmieci wzdłuż linii dywanu. Pudełka po pizzy rozdzielał na duże i małe kawałki i układał w kwadrat, książkę rozłożył w szerokim paśmie, pilota do wieży rozłożył na małe kawałki w jednym miejscu, a palniki z kuchenki zaniósł na dywan i ułożył w dwóch rządkach :grins: I to się nazywa artyzm:evil_lol: Cześć :loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Selket napisał(a):Jakież te Twe psy bałaganiarskie:roll: Mój to układał śmieci wzdłuż linii dywanu. Pudełka po pizzy rozdzielał na duże i małe kawałki i układał w kwadrat, książkę rozłożył w szerokim paśmie, pilota do wieży rozłożył na małe kawałki w jednym miejscu, a palniki z kuchenki zaniósł na dywan i ułożył w dwóch rządkach :grins: I to się nazywa artyzm:evil_lol: Cześć :loveu::loveu::loveu: A moimi kieruje niepohamowana żądza wiedzy - to co przeczytane i naumiane, to do kosza :evil_lol: Witanko :multi::loveu: Quote
Recommended Posts