Iv_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Kara. napisał(a):Ja tam mówię o sobie roztargniona:evil_lol: Geniusze tak mają;) I w profilu pokazuje Ci się mój avatar i mój nick?:crazyeye: Pożycz mi tego komputera to chociaż sobie na siebie trochę popatrzę:cool3: W profilu widze nick taki.....KaRa_ i zdjęcie czarno-białe, bądz sepia(nie odróżniam:oops:) dziewczyny ;) Quote
Iv_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 :hmmmm: ale nie ma avatarka :roll: i zawsze wydawało mi się, że Twój nick pisze się Kara :oops: Quote
Kara. Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 No właśnie. I to nie ja:shake: I nie mój pies:shake: I w ogóle wszystko nie moje:placz: Quote
Iv_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Kara. napisał(a):No właśnie. I to nie ja:shake: I nie mój pies:shake: I w ogóle wszystko nie moje:placz: :crazyeye: o chorerka :roll: ale Cię urządzili, chodzisz w cudzej ......skórze chyba :roll: Jakoś chyba Ci nieprzyjemnie z tym :shake: pisałaś do tych mądrali z góry? Quote
Kara. Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Pisałam:roll: Nawet wątek sobie założyłam na administracji. I odpisali, że już naprawili. Efekt widać.:diabloti: Czuję się , że tak powiem...cokolwiek nieswojo.:roll: Jak...nie ja.:-( Quote
Iv_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Kara. napisał(a):Pisałam:roll: Nawet wątek sobie założyłam na administracji. I odpisali, że już naprawili. Efekt widać.:diabloti: Czuję się , że tak powiem...cokolwiek nieswojo.:roll: Jak...nie ja.:-( oj, rzeczywiście to jakoś tak dziwnie :roll: jak Ty to nie Ty, chociaż w sumie to Ty dalej, ale powłoczki zewnętrzne Ci pozmieniali :roll: i to wbrew Tobie, to nieładnie z ich strony :shake: nie martw się, może w końcu naprawdę naprawią :glaszcze: :calus: Pisz znowu niech odkręcają co narozrabiali :mad::angryy: Quote
Kara. Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Zamierzam właśnie iść spać. Tylko nie wiem czy to ja idę czy nie ja:evil_lol: Dobranoc Kolorowych snów wszystkim:loveu: Ode mnie:evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Kara. napisał(a):Zamierzam właśnie iść spać. Tylko nie wiem czy to ja idę czy nie ja:evil_lol: Dobranoc Kolorowych snów wszystkim:loveu: Ode mnie:evil_lol: Ty Ty :loveu: Ciebie nie potrafią zmienić przecież :evil_lol: Spokojnych snów Karo :loveu: :multi: :razz: Quote
credita Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 witanko widzę że jak ja jestem to tutaj się nic nie dzieje:eviltong: pozdrowionka dla całej rodzinki:loveu: Quote
shirrrapeira Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Chcialabym sie pochwalic, ze wczoraj o godzinie 18:40 zostalam Pania Magister. Obronilam sie na 4. Dziekuje wszystkim, ktorzy trzymali kciuki. Quote
Alicja Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='shirrrapeira']Chcialabym sie pochwalic, ze wczoraj o godzinie 18:40 zostalam Pania Magister. Obronilam sie na 4. Dziekuje wszystkim, ktorzy trzymali kciuki. [FONT=Arial]GRATULACJE :Rose: :hand: [/FONT] Quote
Alicja Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='Kara.']To sobie kliknij na mój profil użytkownika:-( [FONT=Arial]o lala ....to już bardziej namieszać nie umieli :razz::razz: partacze [/FONT] Quote
Iv_ Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 shirrrapeira napisał(a):Chcialabym sie pochwalic, ze wczoraj o godzinie 18:40 zostalam Pania Magister. Obronilam sie na 4. Dziekuje wszystkim, ktorzy trzymali kciuki. huraaaaa :multi: gratuluję :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bila Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 A co tu dzisiaj tak cichutko:roll:? Dobry wieczór:cool3: Quote
Menrzuś Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaaa i ja wcale zadną wrona nie jestem.........:roll: moge byc ewentualnie jakim innym ptaszkiem:roll:[/FONT] Znam jeszcze śroczkę, skurwonka i dzięciolicę :razz: Quote
Menrzuś Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='Iv_']:-o ale napypłali :roll: a ja musiałam być w tym czasie w pracy :placz: i gdzie tu sprawiedliwość :obrazic: :loveu: Dobry wieczorek wszystkim obecnym i nieobecnym też :evil_lol: przynajmniej wieczorkami nie słyszę na powitanie "a kyszszsz" :diabloti: od takiej jednej...:roll: :evil_lol: :cool3: :p Dzieńdobrywieczorek :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Kara. napisał(a):Dobry wieczór:loveu: Aleście tu naprodukowali:crazyeye: Znalazłam kawałek czasu i żeby obejrzeć JAKIEKOLWIEK zdjątka musiałam się przedrzeć przez chyba setkę stron:roll: Jak mam wierzyć, że ostatnie zdjęcie Argona z orzeszkami na pewno z nimi jest skoro ich nie widać hę???:mad: Mam sobie wyobrazić czy co:crazyeye: I nie siadaj "półgębkiem" bo się w końcu udusisz.:diabloti: I cieszcie się , że wam tylko multicytat zniknął, bo mnie pozbawiono mojej własnej, osobistej tożsamości:mad: A jestem do niej baaardzo przywiązana:evil_lol: Zaraz wstawię....zaraz....co za maruda :razz: No a jak mam zrobić zdjęcie czagoś czego nie ma? :roll: Spoko - drugie pół gębka ma dostęp do tlenu :evil_lol: To jest pewnie kara za nicka :diabloti:..... fajnych Admin ma programistów :multi: Quote
Menrzuś Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 credita napisał(a):witanko widzę że jak ja jestem to tutaj się nic nie dzieje:eviltong: pozdrowionka dla całej rodzinki:loveu: A co ja poradzę, że bladym świtem przychodzisz :shake:.......:evil_lol: Zdrówka dla Was :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 shirrrapeira napisał(a):Chcialabym sie pochwalic, ze wczoraj o godzinie 18:40 zostalam Pania Magister. Obronilam sie na 4. Dziekuje wszystkim, ktorzy trzymali kciuki. No widzisz? I po co było tyle strachu - mówiłem, że wszystko załatwione :razz: Gratulacje :multi: Quote
Menrzuś Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Bila napisał(a):A co tu dzisiaj tak cichutko:roll:? Dobry wieczór:cool3: A byłem zaryrany na maxa :mdleje: Ale już jestem :razz: Quote
Menrzuś Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Znalazłem trochę zagubionych fotek z wrześniowego urlopu :roll: Gacek zaczepiał jakąś przygodne parkę :razz: Mordkę zanurzył..... .....a tyłek wytrzepał :evil_lol: Prawdziwy buldożer :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Moje wielkopsy :loveu: .... a to mały smrodek :lol: Quote
Menrzuś Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Reszta.....dzisiaj - dobrej nocki :multi::loveu: Quote
Kara. Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 shirrapeira gratulacje:Rose: No teraz to jest coś do oglądania a nie tylko do czytania:multi: Przyczepili się do mojej kropki w nicku.:angryy: Że to niby się tego nie stosuje bo działa "zastępczo". Pierdu, pierdu.To ciekawe jakim cudem działają adresy e-mail i strony internetowe. Tam tych kropek zatrzęsienie.:angryy: A w ogóle Dzień dobry:loveu: Quote
Bila Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Cześć, coś mi Dogo muliło znowu:angryy:, ale fotki piękne:loveu:. Zwłaszcza ta: http://img133.imageshack.us/img133/3929/img3713apf9.jpg i ta http://img229.imageshack.us/img229/5772/img3700aag3.jpg Buldożer wymiata:evil_lol: Quote
Recommended Posts