Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Argon to mały pyrtek? :crazyeye: .....jest pełnowymiarowy :eviltong:
[FONT=Century Gothic]Jaki Argon......ja o podskoku Gacka mówię:evil_lol:[/FONT]

:crazyeye: Twoja skromność jest już tak nieskromna, że aż szok :cool3:

pójdę poszukam jakieś szpileczki.......:siara:
[FONT=Century Gothic]Ależ może już dość tych komplementów....w koncu nie jestem u siebie:oops:

Że czego szukasz?:mad:
[/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Jabcokowa se dzisiaj soczewki na odwrót założyła :evil_lol:

Jabłuszkooooo......te kijki się na uszy zakłada, lepiej wtedy widać :multi:

:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jaki Argon......ja o podskoku Gacka mówię:evil_lol:[/FONT]

A gdzie on tam skacze? :crazyeye:.....jednak niewyspana dalej jesteś :glaszcze:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa se dzisiaj soczewki na odwrót założyła :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]Ciotka:mad:........nie ja odwrotnie soczewki założyłam tylko wy coś dzisiaj macie problem z czytaniem ze zrozumieniem:diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ja nie muszę......ale wam proponuję ćwiczenia z czytania:eviltong:[/FONT]
No wiesz, kiedyś przychodzi ten pierwszy raz :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jabłuszkooooo......te kijki się na uszy zakłada, lepiej wtedy widać :multi:

[FONT=Century Gothic]ja nie muszę......ale wam proponuję ćwiczenia z czytania:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']A gdzie on tam skacze? :crazyeye:.....jednak niewyspana dalej jesteś :glaszcze:

[FONT=Century Gothic]Ojjjj no wygląda jakby skakał......przez trawe:roll::oops:

ale sobie teraz poużywacie na mnie:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jaki Argon......ja o podskoku Gacka mówię:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ależ może już dość tych komplementów....w koncu nie jestem u siebie:oops:[/FONT]

Gwiazdorstwo Ci się znudziło? :crazyeye:

[FONT=Century Gothic]Że czego szukasz?:mad:[/FONT]

że czegoś........:eviltong:.....:siara:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ojjjj no wygląda jakby skakał......przez trawe:roll::oops:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]ale sobie teraz poużywacie na mnie:evil_lol:[/FONT]
Ty to jakieś zwidy masz :crazyeye:.....to pewnie z przemęczenia :glaszcze:

:diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ojjjj no wygląda jakby skakał......przez trawe:roll::oops:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]ale sobie teraz poużywacie na mnie:evil_lol:[/FONT]

buuuuuuuuhahahahahahha! Jesoooooooooooo! Spadłam z krzesła ze śmiechu!!! :evil_lol:

Skacze... Przez trawę.... :roflt::roflt::roflt:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
buuuuuuuuhahahahahahha! Jesoooooooooooo! Spadłam z krzesła ze śmiechu!!! :evil_lol:

Jabłuszkowa się dzisiaj obudziła w innym świecie :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']Gwiazdorstwo Ci się znudziło?
[FONT=Century Gothic]
Nie ale w koncu.......to Menrzusia galeria więc jemu też sie należy:evil_lol:
[/FONT]

:crazyeye:że czegoś........:eviltong:.....:siara:[FONT=Century Gothic]no!:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaa i znalazłam emotę która idealnie do ciebie pasuje......jak ulał normalnie:diabloti:

[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Uwaga- prezentuję!

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
[/FONT]

Ty to jakieś zwidy masz :crazyeye:.....to pewnie z przemęczenia :glaszcze:

[FONT=Century Gothic]No chyba jednak macie rację......chyba pójdę się połozyć:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ojjj ciotka.....a mówiłam - nie pij tyle:evil_lol:

no co kronos skacze przez trawę....jak jest wysoka:roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]no!:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaa i znalazłam emotę która idealnie do ciebie pasuje......jak ulał normalnie:diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Uwaga- prezentuję![/FONT]

[FONT=Century Gothic][/FONT]

[FONT=Century Gothic]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

Nie podoba mi się :roll: mało gwiadorska jest :roll:, wręcz taka jakaś nierozgarnięta :roll:, a to do mnie nie pasuje :eviltong:

czekam na inne propozycje :cool3:

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic]No chyba jednak macie rację......chyba pójdę się połozyć:roll:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Ić! Ić! [/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ojjj ciotka.....a mówiłam - nie pij tyle:evil_lol:[/FONT]
:crazyeye:

[FONT=Century Gothic]no co kronos skacze przez trawę....jak jest wysoka:roll:[/FONT]

No taaaaaaaaaa... Od Gacorka do Kronosa! Ciotka! Ić spać!!! :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):

:hmmmm: może masz za małe krzesło :evil_lol:, chociaz z drugiej strony przy tych wypowiedziach Japcokowej to z każdego można spaść :evil_lol: :roll: :cool3: :loveu:

Posted

Iv_ napisał(a):
:hmmmm: może masz za małe krzesło :evil_lol:, chociaz z drugiej strony przy tych wypowiedziach Japcokowej to z każdego można spaść :evil_lol: :roll: :cool3: :loveu:

Krzesło mam sporawe! Na innym źle by mi się mój zad sadzało :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Krzesło mam sporawe! Na innym źle by mi się mój zad sadzało :roll:

no to w takim razie zmiatają Cię slowa Jabłuszka :evil_lol:

a zad to ma.......koń :eviltong:, kobiety mają tyłeczki :evil_lol:

chyba rozrabiam za bardzo:roll:

Posted

[quote name='Iv_']Nie podoba mi się :roll: mało gwiadorska jest :roll:, wręcz taka jakaś nierozgarnięta :roll:, a to do mnie nie pasuje :eviltong:

czekam na inne propozycje :cool3:
[FONT=Century Gothic]No dobra znaj moje chamskie serce...znalazłam ci gwiazdorską -prosszzz:[/FONT]

No taaaaaaaaaa... Od Gacorka do Kronosa! Ciotka! Ić spać!!! :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]Skoro nalegasz to ide:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Iv ty se uważaj bo się jeszcze rozmyśle co do emoty:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No dobra znaj moje chamskie serce...znalazłam ci gwiazdorską -prosszzz:[/FONT]

pomyślę nad ta propozycją :roll:, no nie wiem :hmmmm: jakaś tak zbyt słodka-mało żmijowatości w niej :cool3:

[FONT=Century Gothic]Skoro nalegasz to ide:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Iv ty se uważaj bo się jeszcze rozmyśle co do emoty:evil_lol:[/FONT]

se uważam :eviltong:, ale Ty tak dajesz, że ........hahaaaaaaaa :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']se uważam :eviltong:, ale Ty tak dajesz, że ........hahaaaaaaaa :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No wiem :B-fly: w końcu gwaizdorstwo zobowiązuje:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']se uważam :eviltong:, ale Ty tak dajesz, że ........hahaaaaaaaa :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No wiem :B-fly: w końcu gwiazdorstwo zobowiązuje:evil_lol:[/FONT]