Agniest Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 no kto jak kto, ale ty Menrzuś powinienes już dawno VIP-em zostać :evil_lol: .......może byśmy dzieki Tobie jakieś wtyki na górze miały :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tak plotki....i to ty je rozsiewasz ty ty ty plotkaro:evil_lol:;):loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No mam nadzieje bo to VIP-ostwo to mi się wcale nie podoba:shake::evil_lol:[/FONT] Mówiłem już, że to nie plotkarstwo ino public relations :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Agniest napisał(a):no kto jak kto, ale ty Menrzuś powinienes już dawno VIP-em zostać :evil_lol: .......może byśmy dzieki Tobie jakieś wtyki na górze miały :evil_lol: VIPostwo nie dla mnie - musiałbym doły opuścić (obojetnie jak to zabrzmi :diabloti:) i Ptasiorki zostawić......nie ma ;) Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Mówiłem już, że to nie plotkarstwo ino public relations :eviltong::evil_lol:[FONT=Century Gothic]buhahahahahahahahaha no to pojechałeś teraz:roflt:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Mówiłem już, że to nie plotkarstwo ino public relations :eviltong::evil_lol: Urzekasz mnie!!! :evil_lol: Quote
Agniest Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Menrzuś napisał(a):VIPostwo nie dla mnie - musiałbym doły opuścić (obojetnie jak to zabrzmi :diabloti:) i Ptasiorki zostawić......nie ma ;) .....hmmm.... po krótkim namysle stwierdzam, że jednak VIP-em nie możesz zostać :diabloti: :evil_lol: przez wzgląd na swoje pierzaste podopieczne :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Urzekasz mnie!!! :evil_lol: Ha......... :p:p:p Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Agniest napisał(a):.....hmmm.... po krótkim namysle stwierdzam, że jednak VIP-em nie możesz zostać :diabloti: :evil_lol: przez wzgląd na swoje pierzaste podopieczne :evil_lol: Sama widzisz.....przecież by sie zapłakały :shake:.......:diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]buhahahahahahahahaha no to pojechałeś teraz:roflt:[/FONT] Gonię miszcza :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Ha......... :p:p:p A teraz mnie powaliłeś! Na kolana! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A teraz mnie powaliłeś! Na kolana! :evil_lol: Wiedziaaaaaałem :p.....taki mój urok osobisty :evil_lol: Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Gonię miszcza :evil_lol:[FONT=Century Gothic]depczesz mi po piętach:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]depczesz mi po piętach:diabloti:[/FONT] Stópek nie ruszam, bo przecież masz łachotki :eviltong: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Wiedziaaaaaałem :p.....taki mój urok osobisty :evil_lol: No patrz! I skromnością też Jabcokową doganiasz :evil_lol: Quote
Agniest Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Gonię miszcza :evil_lol: obyś zadyszki nie dostał :diabloti: Trzymaj się Japucho :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Agniest napisał(a):obyś zadyszki nie dostał :diabloti: Trzymaj się Japucho :loveu: Racja - trza się ustatkować i na foteliku spocząć ;) A tak w ogóle to muszę śmigać do kuchni bo nieżywy będę :shake: Miłego weekendowania :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No patrz! I skromnością też Jabcokową doganiasz :evil_lol: Wpadniesz między wrony, to musisz krakac jak i one :roll:......:evil_lol: Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [FONT=Century Gothic]Nie mam łachotków na stopach - dlatego nie lubie jak mnie ktos tam usilnie łachota:roll: No tak....o zadyszce nie pomyślałam.....dzięki Agniestko;) musimy dbac o jego serducho.....:loveu: Aaaaaaaaaaaaa i ja wcale zadną wrona nie jestem.........:roll: moge byc ewentualnie jakim innym ptaszkiem:roll:[/FONT] Quote
Iv_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 :-o ale napypłali :roll: a ja musiałam być w tym czasie w pracy :placz: i gdzie tu sprawiedliwość :obrazic: :loveu: Dobry wieczorek wszystkim obecnym i nieobecnym też :evil_lol: przynajmniej wieczorkami nie słyszę na powitanie "a kyszszsz" :diabloti: od takiej jednej...:roll: :evil_lol: :cool3: :p Quote
Kara. Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Dobry wieczór:loveu: Aleście tu naprodukowali:crazyeye: Znalazłam kawałek czasu i żeby obejrzeć JAKIEKOLWIEK zdjątka musiałam się przedrzeć przez chyba setkę stron:roll: Jak mam wierzyć, że ostatnie zdjęcie Argona z orzeszkami na pewno z nimi jest skoro ich nie widać hę???:mad: Mam sobie wyobrazić czy co:crazyeye: I nie siadaj "półgębkiem" bo się w końcu udusisz.:diabloti: I cieszcie się , że wam tylko multicytat zniknął, bo mnie pozbawiono mojej własnej, osobistej tożsamości:mad: A jestem do niej baaardzo przywiązana:evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Kara. napisał(a):Dobry wieczór:loveu: I cieszcie się , że wam tylko multicytat zniknął, bo mnie pozbawiono mojej własnej, osobistej tożsamości:mad: A jestem do niej baaardzo przywiązana:placz: :crazyeye: o czym Ty piszesz? jak to pozbawiono tożsamości? :roll: nic nie kumam :roll: Quote
Kara. Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 To sobie kliknij na mój profil użytkownika:-( Quote
Iv_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Kara. napisał(a):To sobie kliknij na mój profil użytkownika:-( :roll: no zajrzałam i dalej nie wiem o co kaman :niewiem: coś dzisiaj chyba tępa jestem :shake: Quote
Kara. Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ja tam mówię o sobie roztargniona:evil_lol: Geniusze tak mają;) I w profilu pokazuje Ci się mój avatar i mój nick?:crazyeye: Pożycz mi tego komputera to chociaż sobie na siebie trochę popatrzę:cool3: Quote
Recommended Posts