Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tak plotki....i to ty je rozsiewasz ty ty ty plotkaro:evil_lol:;):loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No mam nadzieje bo to VIP-ostwo to mi się wcale nie podoba:shake::evil_lol:[/FONT]
Mówiłem już, że to nie plotkarstwo ino public relations :eviltong::evil_lol:

Posted

Agniest napisał(a):
no kto jak kto, ale ty Menrzuś powinienes już dawno VIP-em zostać :evil_lol:

.......może byśmy dzieki Tobie jakieś wtyki na górze miały :evil_lol:

VIPostwo nie dla mnie - musiałbym doły opuścić (obojetnie jak to zabrzmi :diabloti:) i Ptasiorki zostawić......nie ma ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Mówiłem już, że to nie plotkarstwo ino public relations :eviltong::evil_lol:[FONT=Century Gothic]buhahahahahahahahaha no to pojechałeś teraz:roflt:[/FONT]

Posted

Menrzuś napisał(a):
VIPostwo nie dla mnie - musiałbym doły opuścić (obojetnie jak to zabrzmi :diabloti:) i Ptasiorki zostawić......nie ma ;)

.....hmmm.... po krótkim namysle stwierdzam, że jednak VIP-em nie możesz zostać :diabloti: :evil_lol: przez wzgląd na swoje pierzaste podopieczne :evil_lol:

Posted

Agniest napisał(a):
.....hmmm.... po krótkim namysle stwierdzam, że jednak VIP-em nie możesz zostać :diabloti: :evil_lol: przez wzgląd na swoje pierzaste podopieczne :evil_lol:

Sama widzisz.....przecież by sie zapłakały :shake:.......:diabloti:

Posted

Agniest napisał(a):
obyś zadyszki nie dostał :diabloti:

Trzymaj się Japucho :loveu:

Racja - trza się ustatkować i na foteliku spocząć ;)
A tak w ogóle to muszę śmigać do kuchni bo nieżywy będę :shake:

Miłego weekendowania :multi::loveu:

Posted

[FONT=Century Gothic]Nie mam łachotków na stopach - dlatego nie lubie jak mnie ktos tam usilnie łachota:roll:

No tak....o zadyszce nie pomyślałam.....dzięki Agniestko;) musimy dbac o jego serducho.....:loveu:

Aaaaaaaaaaaaa i ja wcale zadną wrona nie jestem.........:roll: moge byc ewentualnie jakim innym ptaszkiem:roll:
[/FONT]

Posted

:-o ale napypłali :roll: a ja musiałam być w tym czasie w pracy :placz:
i gdzie tu sprawiedliwość :obrazic:

:loveu: Dobry wieczorek wszystkim obecnym i nieobecnym też :evil_lol:

przynajmniej wieczorkami nie słyszę na powitanie "a kyszszsz" :diabloti: od takiej jednej...:roll:

:evil_lol: :cool3: :p

Posted

Dobry wieczór:loveu:

Aleście tu naprodukowali:crazyeye: Znalazłam kawałek czasu i żeby obejrzeć JAKIEKOLWIEK zdjątka musiałam się przedrzeć przez chyba setkę stron:roll:

Jak mam wierzyć, że ostatnie zdjęcie Argona z orzeszkami na pewno z nimi jest skoro ich nie widać hę???:mad: Mam sobie wyobrazić czy co:crazyeye:

I nie siadaj "półgębkiem" bo się w końcu udusisz.:diabloti:

I cieszcie się , że wam tylko multicytat zniknął, bo mnie pozbawiono mojej własnej, osobistej tożsamości:mad: A jestem do niej baaardzo przywiązana:evil_lol:

Posted

Kara. napisał(a):
Dobry wieczór:loveu:

I cieszcie się , że wam tylko multicytat zniknął, bo mnie pozbawiono mojej własnej, osobistej tożsamości:mad: A jestem do niej baaardzo przywiązana:placz:

:crazyeye: o czym Ty piszesz? jak to pozbawiono tożsamości? :roll: nic nie kumam :roll:

Posted

Kara. napisał(a):
To sobie kliknij na mój profil użytkownika:-(

:roll: no zajrzałam i dalej nie wiem o co kaman :niewiem: coś dzisiaj chyba tępa jestem :shake:

Posted

Ja tam mówię o sobie roztargniona:evil_lol: Geniusze tak mają;)

I w profilu pokazuje Ci się mój avatar i mój nick?:crazyeye:
Pożycz mi tego komputera to chociaż sobie na siebie trochę popatrzę:cool3: