Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic]Jestem :multi::loveu:

Wiem ze tęskniłeś:loveu: tylko o tym nie mówisz bo by się tu inne Ptasiorkowe rozsierdziły:evil_lol:

Już ty się nie martw rodzyneczku............ja z nimi porozmawiam i poproszę co by cię nie "tłukły":diabloti::evil_lol:

A tak poza tym to się muszę do czegoś przyznać...........ukradłam ci 2 ptasie mleczka co to je Aga przyniosła:roll::oops:
[/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jestem :multi::loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Wiem ze tęskniłeś:loveu: tylko o tym nie mówisz bo by się tu inne Ptasiorkowe rozsierdziły:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Już ty się nie martw rodzyneczku............ja z nimi porozmawiam i poproszę co by cię nie "tłukły":diabloti::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A tak poza tym to się muszę do czegoś przyznać...........ukradłam ci 2 ptasie mleczka co to je Aga przyniosła:roll::oops:[/FONT]
Rany - Ty chyba w moich zwojach siedzisz, że tak wszystko wiesz :crazyeye::evil_lol:
Aż dwa? Oddawaj jedno!!! :mad:

Dzieńdoberek :loveu::multi:

Posted

szyszka.fr napisał(a):
Dziendoberek!!!

Foty sa poprostu boooskie!:loveu: Kochane psiaki....
Zgraną masz ekipe w domu:evil_lol:, tylko kanape za małą..

Nie foty, tylko obiekty :eviltong:
Jaka by nie była ta kanapa, to i tak by leżały tam gdzie ja chciałbym usiąść :roll:

Witanko Szyszuni :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Rany - Ty chyba w moich zwojach siedzisz, że tak wszystko wiesz :crazyeye::evil_lol:

[FONT=Century Gothic]Noooooo:p[/FONT]

Aż dwa? Oddawaj jedno!!! :mad:

[FONT=Century Gothic]yyyyyyyyyyyyyyy serio:roll:[/FONT]

Dzieńdoberek :loveu::multi:[FONT=Century Gothic]Doberek:loveu:.....u mnie dzisiaj był mroźny ranek -1 miałam:roll:
[/FONT]

Posted

halbina napisał(a):
Kciuki będziemy trzymać! Wszystko pójdzie śpiewająco!

a tu z innej beczki... pańcia błękitki Inki ma słabość do koników:

ale fajny konik... tylko ciut większy od Inki...

fajny jesteś, koniku!

...a może by tak wziąć konika na tymczas?... :p

Kucyka to tu jeszcze nie było :lol:......lepiej jego nie bierz - trzymaj miejsce na krakowską pumę :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Doberek:loveu:.....u mnie dzisiaj był mroźny ranek -1 miałam:roll:[/FONT]

Muszę jakoś te zwoje zacieśnić, bo jeszcze za dużo zobaczysz :eviltong:

Z gardła Ci wyrywać nie będę ;)

U mnie też chłodno było, ale za to rześko :multi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Rześko:crazyeye: toż to tam piździ jak diabli:evil_lol:[/FONT]
Nic nie fiździ......słoneczko, jedna mała chmurka - fajnie jest :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Muszę jakoś te zwoje zacieśnić, bo jeszcze za dużo zobaczysz :eviltong:

[FONT=Century Gothic]Nie chcesz mnie gościć w swych zwojach:roll::placz:[/FONT]

Z gardła Ci wyrywać nie będę ;)

[FONT=Century Gothic]No myśle.........jak chcesz to oddam:roll:................................całe pudełko:roll:[/FONT]

U mnie też chłodno było, ale za to rześko :multi:[FONT=Century Gothic]Rześko:crazyeye: toż to tam piździ jak diabli:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Rześko:crazyeye: toż to tam piździ jak diabli:evil_lol:[/FONT]
Przecież jestem Tajemniczym Don Pedro :diabloti:

Czymnij, czymnij :calus:

Znowu się zaczyna zabawa z dogowym zegarem.....boszszsz

Posted

Agniest napisał(a):
Doberek :multi:

U nas też RZEśKO :diabloti: było :evil_lol:

Czeeeeeeść :multi::loveu:

No widzisz....a Jabłuszkowa bez marudzenia nie wytrzyma :evil_lol:

Jak tam z Betką?

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież jestem Tajemniczym Don Pedro :diabloti:

[FONT=Century Gothic]Don Pedro:evil_lol:[/FONT]

Czymnij, czymnij :calus:

[FONT=Century Gothic]skoro nalegasz:roll:[/FONT]:evil_lol:

Znowu się zaczyna zabawa z dogowym zegarem.....boszszsz[FONT=Century Gothic]Nooooo przestawia posty............a poza tym nadal nie ma multi cytatów.......dobija mnie to:shake:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nooooo przestawia posty............a poza tym nadal nie ma multi cytatów.......dobija mnie to:shake:[/FONT]

Muszę się trzymać jakoś, a nie na "golasa" po dogo biegać, no nie? :diabloti:

..... i do tego strasznie mi muli :placz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Czeeeeeeść :multi::loveu:

Jak tam z Betką?

doopka jej odżyłą ;)

:multi:

Posted

Agniest napisał(a):
doopka jej odżyłą ;)

:multi:

:thumbs:
Dzielna dziewczynka :multi:

A teraz, jak już wszystko jest dobrze, to w doopalona dostaniesz za zdjęcia :mad:.......:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Czeeeeeeść :multi::loveu:

Jak tam z Betką?[FONT=Century Gothic]Nie marudzę tylko "stwierdzam niezaprzeczalny fakt":diabloti:

Co do Betki to idź do Agniestki i poczytaj..........mnie zatkało:roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie marudzę tylko "stwierdzam niezaprzeczalny fakt":diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Co do Betki to idź do Agniestki i poczytaj..........mnie zatkało:roll:[/FONT]
"faNkt" :eviltong::diabloti:
Byłem i czytałem. Agniestka to musi być chodzącą dobrocią - ja bym tam dym zrobił

Posted

[quote name='Menrzuś']Muszę się trzymać jakoś, a nie na "golasa" po dogo biegać, no nie? :diabloti:

..... i do tego strasznie mi muli :placz:[FONT=Century Gothic]a kiedy ty niby na "golasa " biegasz...........pewnie jak mnie nie ma:cool1::mad:

Mnie też okropnie muli:shake:
[/FONT]

Posted

dzień dobry wszystkim...

przyszłam pooglądać zdjęcia Gacusia i co ?....i szukam, szukam...jedna strona do tyłu, dwie, trzy, cztery....nie ma ......same kobiety i Menrzuś :evil_lol:

wreszcie !! znalazłam !! są Gacusiowe fotki śliczne...a jajeczka ma takie same i tak samo ułożone jak mój Pepe.:oops:

a wy pewnie nawet nie wiecie, ze kolejna mała bulwa juz grzeje dupkę w nowym domu - takiej malizny jak Fifi to jeszcze nie było :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]a kiedy ty niby na "golasa " biegasz...........pewnie jak mnie nie ma:cool1::mad:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Mnie też okropnie muli:shake:[/FONT]

No właśnie trzymam się.....tylko mi tam w zwojach nie mNięszaj ;)

Czytałem, że na dniach to naprawią, ale nie mówili nic, że te dni to będą miesiące :shake:

Posted

lavinia napisał(a):
dzień dobry wszystkim...

przyszłam pooglądać zdjęcia Gacusia i co ?....i szukam, szukam...jedna strona do tyłu, dwie, trzy, cztery....nie ma ......same kobiety i Menrzuś :evil_lol:

wreszcie !! znalazłam !! są Gacusiowe fotki śliczne...a jajeczka ma takie same i tak samo ułożone jak mój Pepe.:oops:

a wy pewnie nawet nie wiecie, ze kolejna mała bulwa juz grzeje dupkę w nowym domu - takiej malizny jak Fifi to jeszcze nie było :loveu:

Ano jeszcze nic nie wiem.
I zapomniałem powiedzieć - przedwczoraj Gacek pierwszy raz podniósł nogę przy sikaniu :multi:....komicznie to wyglądało :evil_lol:

Nowe zdjęcia w przygotowaniu

Posted

[quote name='Menrzuś']"faNkt" :eviltong::diabloti:
Byłem i czytałem. Agniestka to musi być chodzącą dobrocią - ja bym tam dym zrobił
[FONT=Century Gothic]Ojjjj jaki ty drobiazgowy jesteś:roll::evil_lol: Zjadło mi literke:roll:

tez bym dymiła........a Aga to na prawde dobre serducho;)
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ojjjj jaki ty drobiazgowy jesteś:roll::evil_lol: Zjadło mi literke:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]tez bym dymiła........a Aga to na prawde dobre serducho;)[/FONT]
Ale jaką ważną :evil_lol:

Ale żeby dobro było dobrem, które się docenia - musi czasami nóżką tupnąć. To moje skromne zdanie.

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale jaką ważną :evil_lol:

[FONT=Century Gothic]ojjjjjj tam....przesadzasz:evil_lol:[/FONT]

Ale żeby dobro było dobrem, które się docenia - musi czasami nóżką tupnąć. To moje skromne zdanie.[FONT=Century Gothic]Ja tam cały czas tupie.....znaczy sie jam dobroć nad dobroci:B-fly:[/FONT]