Iv_ Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Bila']Cześć, coś mi Dogo muliło znowu:angryy:, ale fotki piękne:loveu:. Zwłaszcza ta: http://img133.imageshack.us/img133/3929/img3713apf9.jpg i ta http://img229.imageshack.us/img229/5772/img3700aag3.jpg Buldożer wymiata:evil_lol: Cześć :multi: :loveu: masz rację wszystkie fotki cudo :multi:, ale ta........jest przecudna, zarówno kolorystycznie jak i technicznie: http://img133.imageshack.us/img133/3929/img3713apf9.jpg tylko pogratulować wykonawcy :cool1: a może raczej obiektom, które tak pięknie pozowały :loveu: :razz: Quote
Bila Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Chyba trzeba pogratulować i obiektom i fotografowi:evil_lol:, bo jeszcze wykonawca nam strzeli focha za niedocenianie Quote
Iv_ Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Bila napisał(a):Chyba trzeba pogratulować i obiektom i fotografowi:evil_lol:, bo jeszcze wykonawca nam strzeli focha za niedocenianie :hmmmm: myślisz, że może się nafuczyć? :roll: no to wnosze poprawkę.....:razz: i gratuluję FOTOGRAFOWI i obiektom fotografowanym, czyli Sylwie i Argonowi ;) :loveu: Quote
szyszka.fr Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Witanko:lol: poprostu bosssssssski:loveu: http://img229.imageshack.us/img229/5772/img3700aag3.jpg to sie nazywa TEAM:evil_lol: http://img133.imageshack.us/img133/3929/img3713apf9.jpg schrupałabym....:loveu: u mnie cienko ostatnio, czasu na nic nie mam , z Tz-tem też nie najlepiej.. zresztą nie będe nikogo niepotrzebnie dołować, wystarczy ze sama mam kafara jutro trzymajcie kciuki, bo Tz idzie do lekarza i potrzebne wsparcie, nie najlepsze są rokowania, wczoraj wylądował na pogotowiu.... boszszsz miałam się nie rozpisywać:shake: mizianka dla faflaków ach!! przytuliłabym się do fafla jakiegoś:placz: Quote
Iv_ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Witam :multi: w ten piękny słoneczny ranek :loveu: i zacznijcie coś tu w końcu paplać :eviltong:, bo cisza jak w grobie :roll: :cool3: Quote
apple Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [FONT=Century Gothic]A Kyszz jedna taka:diabloti::loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic] Witaj Menrzusiu przychodzę oznajmić że dziecko młe dzisiaj postanowiło zemścić się na matce swej rodzonej......za wszystko chyba:placz: Wstała o 4.45:cool1: Śpiewała od rana......potem marudziła.......i tak jej już zostało:roll:.......w wielkich bólach i na raty piszę tego posta...........jestem padnięta.........:mdleje: Niech ktoś mnie ukocha:placz:[/FONT][FONT=Century Gothic] Aaaaaaaaaaaaa i bym zapomniała Zaje2bisty:loveu: http://img229.imageshack.us/img229/5772/img3700aag3.jpg[/FONT] Quote
Iv_ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A Kyszz jedna taka:diabloti::loveu:[/FONT] pfyyyyyyyyy :roll: [FONT=Century Gothic]Witaj Menrzusiu przychodzę oznajmić że dziecko młe dzisiaj postanowiło zemścić się na matce swej rodzonej......za wszystko chyba:placz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Wstała o 4.45:cool1:[/FONT] jeszcze funkcjonuje na "starym czasie" ;) [FONT=Century Gothic]Śpiewała od rana......potem marudziła.......i tak jej już zostało:roll:.......w wielkich bólach i na raty piszę tego posta...........jestem padnięta.........:mdleje:[/FONT] masz muzykalne dziecko :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Niech ktoś mnie ukocha:placz:[/FONT] pewnie moje "ukochanie" to nie to ale.......:calus: [FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaaa i bym zapomniała[/FONT] [FONT=Century Gothic]Zaje2bisty:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://img229.imageshack.us/img229/5772/img3700aag3.jpg[/FONT] noooooo :evil_lol: Quote
apple Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='Iv_']noooooo :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ty nie pfyfaj tak........powiedz lepiej że sie stęskniłaś:diabloti:[/FONT] Quote
Iv_ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ty nie pfyfaj tak........powiedz lepiej że sie stęskniłaś:diabloti:[/FONT] :roll: eeeeee nooooooo yyyyyyyy boooooo yhy aghhh eeeeeeee trochę się stęskniłam :oops: :loveu: Quote
apple Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='Iv_']:roll: eeeeee nooooooo yyyyyyyy boooooo yhy aghhh eeeeeeee trochę się stęskniłam :oops: :loveu:[FONT=Century Gothic]Jakieś problemy z gardłem czy cós ci stanęło?:razz::diabloti:[/FONT] Quote
Iv_ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jakieś problemy z gardłem czy cós ci stanęło?:razz::diabloti:[/FONT] no jakoś nie chciało mi to przez gardło przejść :eviltong: :evil_lol: Quote
apple Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='Iv_']no jakoś nie chciało mi to przez gardło przejść :eviltong: :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Ojjjj słabo się starasz......baaardzo słabo:cool1:[/FONT] Quote
Iv_ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ojjjj słabo się starasz......baaardzo słabo:cool1:[/FONT] :-o a kto powiedział, że mam sie starać? :eviltong: Byłam chwilę miła i to ma Ci wystarczyć na dłuższy czas :roll: :cool3: teraz będę żmijowata, żeby nie wypaść z roli :diabloti: Quote
Iv_ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 :roll: ale to potem, bo teraz muszę już iść :roll: Miłego dnia :loveu: Quote
apple Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='Iv_']:-o a kto powiedział, że mam sie starać? :eviltong: Byłam chwilę miła i to ma Ci wystarczyć na dłuższy czas :roll: :cool3: teraz będę żmijowata, żeby nie wypaść z roli :diabloti:[FONT=Century Gothic]No jak to kto?:crazyeye: JA!:B-fly: żmijowata? eeeee tam........nie wychodzi ci ta żmijowatosć:evil_lol:[/FONT] Quote
Iv_ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No jak to kto?:crazyeye: JA!:B-fly:[/FONT] [FONT=Century Gothic]żmijowata? eeeee tam........nie wychodzi ci ta żmijowatosć:evil_lol:[/FONT] :roll: Na taką gwiazdę jak ja :B-fly: nie działają polecenia gwiazdy takiej jak Ty :eviltong: nooo i .........żmijowata jednak jestem :cool3: ssssssssss :siara: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
apple Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='Iv_']:roll: Na taką gwiazdę jak ja :B-fly: nie działają polecenia gwiazdy takiej jak Ty :eviltong: nooo i .........żmijowata jednak jestem :cool3: ssssssssss :siara: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [FONT=Century Gothic]Ukradłaś mi emotę........weź se znajdź swoją.......prywatna, oryginalną a nie tak bez pytania się moją posługujesz:cool1::diabloti: No w sumie to masz rację:roll:........z takiej wysokości na jakiej Ja świece:B-fly: to do ciebie dźwięk nie dociera:roll::diabloti: :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [FONT=Century Gothic]MENRZUSIU! NO CHODŹ- JUŻ WSZYSTKO DZIAŁA:cool3:[/FONT]:multi: Quote
Menrzuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Kara. napisał(a):shirrapeira gratulacje:Rose: No teraz to jest coś do oglądania a nie tylko do czytania:multi: Przyczepili się do mojej kropki w nicku.:angryy: Że to niby się tego nie stosuje bo działa "zastępczo". Pierdu, pierdu.To ciekawe jakim cudem działają adresy e-mail i strony internetowe. Tam tych kropek zatrzęsienie.:angryy: A w ogóle Dzień dobry:loveu: Informatykiem nie jestem, ale żaden adres netowy nie kończy się kropką. Ale jak do tej pory nie przeszkadzało, to chyba można wrócić do tej opcji ;) Quote
Menrzuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Bila, Iv - dzięki za komplementa.....tak jakoś psiaki same się ustawiły. Żadna tam moja zasługa ;) Quote
Menrzuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 szyszka.fr napisał(a):Witanko:lol: poprostu bosssssssski:loveu: http://img229.imageshack.us/img229/5772/img3700aag3.jpg to sie nazywa TEAM:evil_lol: http://img133.imageshack.us/img133/3929/img3713apf9.jpg schrupałabym....:loveu: u mnie cienko ostatnio, czasu na nic nie mam , z Tz-tem też nie najlepiej.. zresztą nie będe nikogo niepotrzebnie dołować, wystarczy ze sama mam kafara jutro trzymajcie kciuki, bo Tz idzie do lekarza i potrzebne wsparcie, nie najlepsze są rokowania, wczoraj wylądował na pogotowiu.... boszszsz miałam się nie rozpisywać:shake: mizianka dla faflaków ach!! przytuliłabym się do fafla jakiegoś:placz: Przez dwa dni dogo nie pozwalało mi się zalogować, chociaż mogłem czytać. Więc o odpowiedniej godzinie trzymałem kciukasy ;) Szkoda TZta - popieprzyło się Wam trochę :shake: Quote
Menrzuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Zapowiedziana końcówka urlopowych fotek Gacek-zadziora....za punkt honoru stawiał zdenerwować Sylwę :evil_lol: Hooooopsa :loveu: Dwa uśmiechy :evil_lol: Patyczkowe ściganie Argona:p Quote
Menrzuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Gremlina :diabloti: Gacek zaczyna robić także gremlińskie minki:evil_lol: Nunuś :loveu: Quote
Kara. Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Teraz to ten wątek mi się szalenie podoba.:loveu: Jak ja lubię jak jest dużo świetnych zdjątek:loveu: Kończyć to się adresy kropką nie kończą, ale mają w środku. I jakby się wstawiały znaki zastępcze to by się dopiero bajzel narobił w necie. Poza tym mam go już parę lat na różnych forach i tylko tu jest problem:angryy: Ale mam wrażenie, że tu to w ogóle wszystko to jest jeden chodzący problem:evil_lol: Dobry wieczorek:loveu: Quote
Menrzuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Kara. napisał(a):Teraz to ten wątek mi się szalenie podoba.:loveu: Jak ja lubię jak jest dużo świetnych zdjątek:loveu: Kończyć to się adresy kropką nie kończą, ale mają w środku. I jakby się wstawiały znaki zastępcze to by się dopiero bajzel narobił w necie. Poza tym mam go już parę lat na różnych forach i tylko tu jest problem:angryy: Ale mam wrażenie, że tu to w ogóle wszystko to jest jeden chodzący problem:evil_lol: Dobry wieczorek:loveu: Czasami jakieś dobre się cykną :cool3: Taaaaaa.....coraz bardziej krótkie są odstępy między remontami (czytaj: totalnym knoceniem tego co jest, w dumnym celu dodania kompletnie nie potrzebnych rzeczy, które to zamulają serwery) wieczorek :loveu: Quote
Recommended Posts