apple Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Iv_']buahahahahahahah ale Ty mnie Jabłkowa rozbawiasz [FONT=Century Gothic]Wiem bo ja jestem wyjątkowa:B-fly:[/FONT] IV Gatki by mi się źle układały :eviltong:[FONT=Century Gothic]eeeeeeeeee stringi na pewno by dobrze leżały:roll: [/FONT]widzem właśnie :eviltong: :diabloti:[FONT=Century Gothic]Oparzyłaś się w język?:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]eeeeeeeeee stringi na pewno by dobrze leżały:roll:[/FONT] Nie leżał tylko wrzynałyby się......kto wymyślił takie cuś? :roll: Quote
Iza i Avanti Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Dobra, pyple! Ja muszę uciekać, brać się do roboty... :shake: Buziam Was mooooooooooooooooooooocno! Quote
apple Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie leżał tylko wrzynałyby się......kto wymyślił takie cuś? :roll: [FONT=Century Gothic]No jak to kto........................MĘŻCZYZNA zapewne:cool1: A co do wrzynania to......idzie się przyzwyczaić;) PA IZA:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dobra, pyple! Ja muszę uciekać, brać się do roboty... :shake: Buziam Was mooooooooooooooooooooocno! Nie daj się zarzucić papióroooom!!!!!!! :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No jak to kto........................MĘŻCZYZNA zapewne:cool1:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A co do wrzynania to......idzie się przyzwyczaić;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]PA IZA:loveu:[/FONT] Zaraz mężczyzna - ja bym na to nie wpadł :shake::evil_lol: O doznaniach intymnych tutaj nie będę dyskutować :diabloti: Quote
Iv_ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wiem bo ja jestem wyjątkowa:B-fly:[/FONT] wszystko na swoją stronę przekręcisz :roll: [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Oparzyłaś się w język?:roll:[/FONT] tak :multi: moim jadem co mi po jęzorze ścieka :cool3: :evil_lol: :eviltong: Quote
apple Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Zaraz mężczyzna - ja bym na to nie wpadł :shake::evil_lol: O doznaniach intymnych tutaj nie będę dyskutować :diabloti:[FONT=Century Gothic]Bo ty nie jesteś z tych sadystycznych typów:evil_lol: Jakich doznaniach?:crazyeye:[/FONT] wszystko na swoją stronę przekręcisz :roll:[FONT=Century Gothic]Widzę ze powoli zaczynasz się uczyc.......troszkę nad tobą popracujemy i bedzie cacy:evil_lol::loveu:[/FONT] tak :multi: moim jadem co mi po jęzorze ścieka :cool3: :evil_lol: :eviltong:[FONT=Century Gothic]Co ci ścieka:crazyeye:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bo ty nie jesteś z tych sadystycznych typów:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Jakich doznaniach?:crazyeye:[/FONT] Aż się lepiej poczułem :multi: Noooooo....tamtych :roll::lol: Quote
apple Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Aż się lepiej poczułem :multi: [FONT=Century Gothic]To dobrze;)..................widzisz jak ja o ciebie dbam:razz:[/FONT] Noooooo....tamtych :roll::lol: [FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tamtych................no racja nie rozmawiajmy o nich:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic] Kochani ( w to kochani wliczam też Iv......a niech sie dziewczyna cieszy:evil_lol:;):loveu:) muszę uciekać do obowiązków.......buziam was mocno........paaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/FONT] Quote
Iv_ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Widzę ze powoli zaczynasz się uczyc.......troszkę nad tobą popracujemy i bedzie cacy:evil_lol::loveu:[/FONT] nie ciesz się tak szybko :eviltong: ciężka praca Cię jeszcze czeka :diabloti: [FONT=Century Gothic]Co ci ścieka:crazyeye:[/FONT] :roll:wyraźnie przecież piszę-jad żmijowaty Quote
apple Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Iv_']:roll:wyraźnie przecież piszę-jad żmijowaty[FONT=Century Gothic]Eeeeeeeeeeeeeeeeee tam przesadzasz...............do żmijowatości doskonałej jeszcze ci daleko;) Chyba nie masz jej w swojej naturze:lol: Ja się ciężkiej pracy nie boję:p[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Czymnij się ciepło.....i sucho. Ucałuj Alutkę :multi: Quote
apple Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Czymnij się ciepło.....i sucho. Ucałuj Alutkę :multi:[FONT=Century Gothic]Sugerujesz ze się moczę:crazyeye::evil_lol: Ucałuję małą złośnicę:loveu:......jak ja poskromię:roll: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: [/FONT] Quote
Iv_ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeeeeeeeeeeeeeeee tam przesadzasz...............do żmijowatości doskonałej jeszcze ci daleko;) Chyba nie masz jej w swojej naturze:lol:[/FONT] no nie mam :roll:, ale pracuję nad tym :diabloti: [FONT=Century Gothic]Ja się ciężkiej pracy nie boję:p[/FONT] to Ty też dalej pracuj :razz: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/FONT] Miłego dnia paaaaaaaa :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Sugerujesz ze się moczę:crazyeye::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ucałuję małą złośnicę:loveu:......jak ja poskromię:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/FONT] O pogode mi chodzi - przecież po chlebek będziesz zaraz mykać ;) Quote
Iv_ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Menrzuś napisał(a):O pogode mi chodzi - przecież po chlebek będziesz zaraz mykać ;) cały rozkład dnia cioteczek znasz tutaj? :crazyeye: :-o :roll: Quote
Iza i Avanti Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Iv_ napisał(a):cały rozkład dnia cioteczek znasz tutaj? :crazyeye: :-o :roll: I nie tylko rozkład :evil_lol::cool3: Quote
Iv_ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Iza i Avanti napisał(a):I nie tylko rozkład :evil_lol::cool3: :roll: to ja już o więcej nie pytam w takim razie :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Iv_ napisał(a):cały rozkład dnia cioteczek znasz tutaj? :crazyeye: :-o :roll: Jakie to cioteczki? To Ptasiorki przecież, więc znam to i owo :razz: Quote
Menrzuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Iza i Avanti napisał(a):I nie tylko rozkład :evil_lol::cool3: No niiiieeeeeeee......mówiłem, że z intymnościami to na PW :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: to ja już o więcej nie pytam w takim razie :diabloti: :diabloti: :diabloti: I całe szczęście :diabloti: Quote
Iv_ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Menrzuś napisał(a):No niiiieeeeeeee......mówiłem, że z intymnościami to na PW :diabloti: :roll: jesooooooo co za nienasycony facet, tylko intymności i intymności i PW i PW :eviltong: :cool3: Quote
Menrzuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: jesooooooo co za nienasycony facet, tylko intymności i intymności i PW i PW :eviltong: :cool3: No sooooooo.....zobaczy to modka i zamknie pokoik z powodu zbytniego rozpasania się. I co wtedy będzie?:shake: Quote
Recommended Posts