Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Iv_']no to w takim razie zmiatają Cię slowa Jabłuszka :evil_lol: a zad to ma.......koń :eviltong:, kobiety mają tyłeczki :evil_lol: chyba rozrabiam za bardzo:roll: Nieeeeeeeeeeeee... Iv! Ty nigdy nie rozrabiasz :evil_lol: :roll: Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Menrzuś']:glaszcze::calus::calus:[FONT=Century Gothic]No chociaz ty okazałeś serce [/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No chociaz ty okazałeś serce [/FONT] "skrwawnięte sercu u piersi dynda" lalalalaaaaa :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Dobra gadajcie sobie tu beze mnie ;) ja zmykam do prac porządkowych :roll: Miłego dnia i pogaduszek Cioteczki Wam życzę :loveu::loveu::loveu: Menrzusiowi też ;) Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Iv_ napisał(a):Dobra gadajcie sobie tu beze mnie ;) ja zmykam do prac porządkowych :roll: Miłego dnia i pogaduszek Cioteczki Wam życzę :loveu::loveu::loveu: Menrzusiowi też ;) Toż samo Iv teeeeż :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Iv_ napisał(a):Dobra gadajcie sobie tu beze mnie ;) ja zmykam do prac porządkowych :roll: Miłego dnia i pogaduszek Cioteczki Wam życzę :loveu::loveu::loveu: Menrzusiowi też ;) Papa!!! :multi: Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Menrzuś']"skrwawnięte sercu u piersi dynda" lalalalaaaaa :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ohhhh ależ talent nam się marnuje:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dzięki Iv - tobie też;)[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ohhhh ależ talent nam się marnuje:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dzięki Iv - tobie też;)[/FONT] To oglądaj "mam talent" :diabloti: Nie ma za co :loveu: Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Menrzuś']To oglądaj "mam talent" :diabloti: Nie ma za co :loveu: [FONT=Century Gothic]A co występujesz?:razz::evil_lol: A ty co się w imieniu Iv wypowiadasz:mad::evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A co występujesz?:razz::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A ty co się w imieniu Iv wypowiadasz:mad::evil_lol:[/FONT] A tak amatorsko....przed lustrem przy goleniu :evil_lol: Bo jestem u siebie......chyba :diabloti: Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Menrzuś']A tak amatorsko....przed lustrem przy goleniu :evil_lol: Bo jestem u siebie......chyba :diabloti:[FONT=Century Gothic]Ojjjj no to zrób nam filma zdecydujemy czy przejdziesz do kolejnego etapu:diabloti: No właśnie......dobrze że się zawahałeś :evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic] Dobra kochani.....czas na mnie..........buziam:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ojjjj no to zrób nam filma zdecydujemy czy przejdziesz do kolejnego etapu:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No właśnie......dobrze że się zawahałeś :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobra kochani.....czas na mnie..........buziam:loveu:[/FONT] Muszę najpierw lustro umyć :diabloti: Taaaaa....dwie takie zabrały się za czyszczenie pokoiku....ciekawe kiedy mnie wymiotłują :roll::evil_lol: Cmokasy na dobry dzień :loveu: Quote
Bila Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Cześć:loveu:, aleście natrzaskali tych postów:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Bila napisał(a):Cześć:loveu:, aleście natrzaskali tych postów:crazyeye: Witankoooooo :multi::loveu: ..... a rozptasiorzyły mi się z samego rana :evil_lol:....trzeba nowe fotki obrobić, bo te już zagadały :diabloti: Quote
Bila Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ja w pracy, ale zaraz te "stare" obejrzę, a Ty może już wrzucaj nowe:cool3: Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Muszę najpierw lustro umyć :diabloti: [FONT=Century Gothic]nie wierze że masz nie umyte....nie ty:diabloti:[/FONT] Taaaaa....dwie takie zabrały się za czyszczenie pokoiku....ciekawe kiedy mnie wymiotłują :roll::evil_lol: [FONT=Century Gothic]Uważaj, bo za takie teksty to nie tylko Cie wymiotłuja ale jeszcze obłożą tymi miotłami:evil_lol::loveu: [/FONT] Cmokasy na dobry dzień :loveu:[FONT=Century Gothic]mmmmmmmmmm:loveu:[/FONT] ..... a rozptasiorzyły mi się z samego rana :evil_lol:....trzeba nowe fotki obrobić, bo te już zagadały :diabloti:[FONT=Century Gothic]ja tam nie chcę mówić kto tu najgłośniej świergolił:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Bila napisał(a):Ja w pracy, ale zaraz te "stare" obejrzę, a Ty może już wrzucaj nowe:cool3: Zara parę wkleję ;) Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]mmmmmmmmmm:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]ja tam nie chcę mówić kto tu najgłośniej świergolił:diabloti:[/FONT] No co Ty - ja sprzątam tylko tam gdzie Argon może dojść :evil_lol: Wiedziałem, że nie wytrzymasz żeby nie pogłaskać :diabloti: Coś się tak rozmymlała? :razz: I prawidłowo - Ptasiorki ptasiorzą, a świergolec świergoli. Nic niczemu nie przeszkadza :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 I tak było wieeeeele godzin :shake: Pierwszy spacer do lasu po zdjęciu Argonowi weflona Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Argon tak szalał, że trudno go było złapać w obiektyw :lol: Odpoczynek :p Quote
Iv_ Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Biedny :shake: http://img386.imageshack.us/img386/4703/obraz351rd2.jpg a ten tutaj jest boski :multi: http://img510.imageshack.us/img510/2584/obraz354gi9.jpg i tuuuuuu....... http://img146.imageshack.us/img146/9193/obraz353it0.jpg Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Iv_']Biedny :shake: http://img386.imageshack.us/img386/4703/obraz351rd2.jpg a ten tutaj jest boski :multi: http://img510.imageshack.us/img510/2584/obraz354gi9.jpg i tuuuuuu....... http://img146.imageshack.us/img146/9193/obraz353it0.jpg Odkrywały na nowo las po dwóch tygodniach niebycia w nim :roll: Quote
Iv_ Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Odkrywały na nowo las po dwóch tygodniach niebycia w nim :roll: :glaszcze: nadrobicie wszystko :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Iv_ napisał(a)::glaszcze: nadrobicie wszystko :loveu: Będzie ciężko.....o 5tej to teraz już ciemno, a w ciągu dnia to nie dam rady z trzema iść do lasu. Zostają tylko weekendy :roll: Quote
Iv_ Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Będzie ciężko.....o 5tej to teraz już ciemno, a w ciągu dnia to nie dam rady z trzema iść do lasu. Zostają tylko weekendy :roll: a nie możesz całej trójki zapakować w samochód i wywieźć gdzieś na spacerkowe odludzie?;) Quote
Recommended Posts